Elixirul vietii sirop 250ml Hypericum

Код товара: 62766
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: сироп
Наличие: достаточно
297 70 леев
(-17%)
247 09 леев
или 989 пунктов лояльности
Выгода:
24 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Sirop Elixirul Vietii 250ml

Siropul Elixirul vieții ro este un tonic general valoros și un energizant fizic și psihic foarte eficient. Formula complexă a produsului a fost special concepută pentru a crea o complementaritate și o sinergie a compușilor naturali activi conținuți de plantele medicinale.

Proprietati   

Antihemoragic, Antiinflamator, Antioxidant, Antiseptic, Calmant, Cicatrizant, Detoxifiant, Dezinfectant, Emolient, Energizant, Mineralizant, Tonic general, Vitaminizant

Recomandari         

Afecțiuni nervoase, Detoxifiere, Imunitate, Tonifierea sistemului nervos

Sirop cu extract natural din Cătină-albă, Aloe și Spirulină

Ingrediente:

-extract natural din fructe proaspete de Cătină-albă (Hippophae rhamnoides),

-extract natural de frunze de Aloe (Aloe vera),

-extract natural din fructe de Lămâi (Citrus limon),

-Spirulină (Spirulina platensis),

-apă demineralizată,

-zahăr invertit enzimatic,

-conservant (benzoat de sodiu – 0,02%).

Mențiuni nutriționale:

Conține:

fructoză, glucoză, aminoacizi esențiali, uleiuri volatile, lipide, saponine, flavonoide, beta-caroten, zeaxantină, luteină, aloină, xantofile, lectine, antrachinonă, clorofilă, mucilagii, acid citric, acizi grași esențiali, vitamine (complexul vitaminic B, vitamina K, vitamina C, vitamina D, vitamina A, retinol și vitamina E), minerale și oligoelemente (potasiu, calciu, crom, fier, magneziu, seleniu, zinc, fosfor, iod și mangan).

Caracteristici generale ale produsului:

Siropul Elixirul Vieții este un tonic general valoros și un energizant fizic și psihic foarte eficient. Formula complexă a produsului a fost special concepută pentru a crea o complementaritate și o sinergie a compușilor naturali activi conținuți de plantele medicinale.

Produsul de față întărește imunitatea naturală prin conținutul mare în vitamine și minerale ce se păstrează nealterate, cu o bio-disponibilitate sporită, datorită procesării minimale a ingredientelor, fără tratamente termice. De asemenea, siropul este neurotonic și sedativ asupra sistemului nervos utilizându-se în vederea îmbunătățirii activității intelectuale, calmarea episoadelor de nervozitate și agitație, în sporirea calității somnului și în ameliorarea stării de spirit.

Pe lângă proprietățile sale de tonic nervos, Elixirul Vieții este și un energizant fizic de excepție prin stimularea procesului de eritropoieză. Acesta este util în stările de epuizare fizică și ameliorează discomfortul muscular ce survine în urma unui efort fizic susținut.

Datorită compușilor activi din Aloe și Cătină-albă, produsul este util în eliminarea microorganismelor patogene precum: Salmonella, stafilococi, streptococi sau Candida albicans. De asemenea, tot datorită extractelor din aceste două plante, produsul are și proprietăți calmante, cicatrizante și regenerante.

Elixirul este indicat și pentru normalizarea nivelului colesterolului seric întrucât înlătură grăsimile de pe vasele de sânge, ceea ce contribuie la menținerea sănătății sistemului cardio-vascular și la ameliorarea circulației periferice. În plus, acesta este util și în menținerea bunei funcționări a tractului digestiv (stimularea digestiei și a tranzitului intestinal), a aparatului respirator (efect emolient și dezinfectant) și a prostatei (efect antiinflamator).

Nu în ultimul rând, Elixirul vieții are și o acțiune geriatrică, încetinind îmbătrânirea și ridarea tenului. Astfel, produsul este o sursă naturală de antioxidanți, ajutând la protecția țesutului nervos al creierului față de acțiunea radicalilor liberi, contribuind la ameliorarea efectelor negative ale chimioterapiei și participând în procesele de detoxifiere ale organismului.

Principalele proprietati benefice Sirop Elixirul Vietii:

-Supliment alimentar adjuvant în tonifierea și energizarea organismului;

-Sursă bio-disponibilă de vitamine, minerale, și compuși cu rol antioxidant;

-Facilitează detoxifierea generală a organismului;

-Adjuvant în formarea și stimularea imunității naturale;

-Susține buna funcționare a sistemului nervos;

-Ajută la recuperarea organismului în episoadele de convalescență și îl susține în perioadele cu efort fizic și intelectual intens;

-Acțiune tonifiantă, antioxidantă, antiinflamatoare, antihemoragică, antiseptică, vitaminizantă și mineralizantă.

Mod de folosire:

Pentru adulți, doza recomandată este de 2-3 linguri de Elixirul vieții pe zi, înainte sau după mesele principale, ca atare sau dizolvate în apă în proporție de 1:6. Cura recomandată este de 6 săptămâni, cu o pauză de 2 săptămâni după care aceasta se poate relua. Pentru obținerea unor efecte mai bune ale produsului, recomandăm a nu se consuma alimente sau lichide cel puțin 20 de minute după administrarea siropului.

Nu conține coloranți sau arome de sinteză. A se agita înainte de folosire.

Contraindicații:

Nu se administrează persoanelor alergice la vreunul din ingredientele produsului. Nu se supradozează la femeile gravide.

Precauții:

A nu se depăși doza zilnică recomandată;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor;

Acest supliment alimentar nu înlocuiește o dietă alimentară echilibrată și diversificată.

Condiții de păstrare: loc uscat, răcoros, ferit de lumina directă a soarelui, la temperaturi de maxim 25°C. După deschidere se păstrează la frigider.

Volum net: 250 ml

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 46409
Цена товара в пунктах: 564
Код товара: 49248
Цена товара в пунктах: 844
Код товара: 37954
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1221
Код товара: 46407
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63622
Цена товара в пунктах: 1099
Код товара: 48119
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 351
Код товара: 59618
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 13
Код товара: 11304
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61706
Акция
Цена товара в пунктах: 677
Код товара: 63696
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 208
Код товара: 64357
Акция
Цена товара в пунктах: 3703
Код товара: 63742
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61846
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61839
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Акция
Цена товара в пунктах: 507
Код товара: 61693
Акция
Цена товара в пунктах: 619
Код товара: 61694
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61751
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 239
Код товара: 63952
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61847
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 989
Код товара: 62766
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.