Crema Hypericum Tataneasa 70ml

Код товара: 62749
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: крем
Наличие: достаточно
110 89 леев
(-17%)
92 50 леев
или 371 пунктов лояльности
Выгода:
9 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Crema cu Tataneasa 70ml

Crema cu Tataneasa 70ml – formulată pentru ameliorarea problemelor de natură articulară, musculară și circulatorie.

Cremă cu acțiune antiinflamatoare, emolientă și analgezică

IngredientemCrema cu Tataneasa 70ml:

Aqua, Vegetable glycerin (Glicerină vegetală), extract hidroglicerinic din Tătăneasă (Symphytum officinale), Sodium polyacrylate, Hydrogenated polydecene, Trideceth-6, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Caracteristici generale ale produsului – Crema cu Tataneasa 70ml:

Crema cu Tataneasa 70ml este un produs din gama cosmeticelor terapeutice, fiind atent formulată pentru ameliorarea problemelor de natură articulară, musculară și circulatorie. În plus, aceasta are și o acțiune emolientă și regenerantă asupra epidermei. Datorită texturii sale ușoare, non-uleioase, crema este ușor de întins, fiind absorbită rapid și în profunzime fără a lăsa urme grase precum în cazul unguentelor. De asemenea, formula atent concepută a cremei NU conține substanțe chimice precum: uleiuri minerale, coloranți artificiali, parfum sau parabeni.

Crema cu Tataneasa 70ml are la bază extractul hidroglicerinic din rădăcinile și rizomii de Tătăneasă și este alegerea perfectă pentru persoanele care suferă de dureri articulare sau musculare cauzate de inflamație, suprasolicitare, sedentarism, înaintarea în vârstă sau alți factori nefavorabili. Aceasta este o formulă menită să calmeze durerea (precum cea de natură reumatică) și să stimuleze regenerarea în cazul contuziilor, luxațiilor, entorselor, hematoamelor, arsurilor, plăgilor (nu deschise!) și a contracturilor musculare. Tătăneasa este utilă și în adresarea problemelor hemoroidale și venoase (de ex., varice, flebite). De asemenea, crema este utilă și în stimularea circulației periferice, pregătind musculatura pentru efort, sau relaxând-o după acesta. Nu în ultimul rând, Crema cu Tătăneasă este potrivită și pentru menținerea sănătății pielii prin hidratare, hrănire și calmarea inflamației de la nivelul epidermei datorită, în special, glicerolului și a alantoinei. Folosită cu regularitate, aceasta reduce durerile, inflamația și umflăturile, ușurează circulația venoasă, ajută la resorbția hematoamelor, calmează hemoroizii inflamați și regenerează pielea uscată, crăpată sau cu răni sau arsuri (închise).

Tătăneasa (Symphytum officinale) este o plantă erbacee perenă originară din Europa care preferă solurile umede, fiind deseori găsită crescând pe malurile râurilor sau pe pășuni, specia fiind recunoscută de secole pentru proprietățile sale antireumatice. Tătăneasa are o tradiție de utilizare îndelungată mai ales în Europa unde a fost cultivată ca legumă și ca plantă medicinală. Cel mai adesea, a fost folosită în fitoterapie sub formă de cataplasmă. Deși tradițional rădăcinile și rizomii de Tătăneasă au fost utilizați și intern (sub formă de infuzie, tinctură sau consumați ca aliment), acest lucru este nerecomandat în prezent din cauza conținutului însemnat de alcaloizi pirolizidinici ce pot fi toxici pentru ficat. Astfel, cea mai sigură și facilă este folosirea externă a cremelor sau a unguentelor. Bogate în compuși activi precum: alantoina, mucilagiile, rezinele, aminoacizii, alcaloizii pirolizidinici, acidul litospermic, taninurile sau uleiul esențial, extractele din rădăcinile și rizomii acestei specii au acțiune: antiinflamatoare, hemostatică, astringentă, cicatrizantă, analgezică, antigutoasă, antivaricoasă, antihemoroidală și emolientă. Utilizată extern, Tătăneasa are un efect calmant asupra durerilor articulare, musculare și hemoroidale, stimulează circulația sangvină și grăbește recuperarea în cazul rănilor (plăgi închise) și al accidentărilor de tipul: hematoamelor, entorselor, contuziilor sau luxațiilor.

Glicerina vegetală (glicerol vegetal) este un component de bază al grăsimilor vegetale. Glicerina este prezentă și în corpul uman, fiind un precursor al lipidelor sintetizate în ficat și țesutul adipos. Aceasta are un rol hidratant, fiind un compus natural netoxic, cu proprietăți higroscopice (absoarbe și reține vaporii de apă din atmosferă) deseori folosit în produsele de îngrijire personale destinate pielii sensibile, ușor iritabile. Aceasta previne deshidratarea pielii și o protejează prin acțiunea sa bacteriostatică. De asemenea, glicerolul are și proprietăți crioprotectoare (protecție împotriva frigului).

Beneficiile utilizării regulate ale Cremei cu Tătăneasă sunt acelea că:

-Ajută la calmarea durerilor reumatice și recuperarea în cazul entorselor, luxațiilor, contuziilor, plăgilor, arsurilor sau a hematoamelor.

-Asigură menținerea unei hidratări optime a epidermei, lăsând pielea fină și catifelată timp îndelungat.

-Asigură limitarea durerii și a disconfortului cauzat de hemoroizi.

-Este de ajutor pentru persoanele cu probleme de natură reumatică, articulară, musculară, circulatorie, sportivilor sau celor care depun efort fizic susținut.

-Este eficientă în încălzirea mușchilor și stimularea circulației periferice deficitare (prin masaj).

-Se poate combina cu alte creme sau unguente pe bază de Arnică, Untul-pământului, Petrol sau Gheara-diavolului în vederea creșterii efectelor antireumatice și analgezice.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 992
Код товара: 55693
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 48755
Цена товара в пунктах: 736
Код товара: 62215
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 351
Код товара: 59618
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 47308
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 63665
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 64086
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 42969
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 98
Код товара: 63765
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 106
Код товара: 25986
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 269
Код товара: 61841
Акция
Цена товара в пунктах: 438
Код товара: 61840
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61697
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 123
Код товара: 60987
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61834
Цена товара в пунктах: 695
Код товара: 61910
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61837
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61862
Цена товара в пунктах: 362
Код товара: 61792
Цена товара в пунктах: 989
Код товара: 62281
Цена товара в пунктах: 675
Код товара: 61718
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 371
Код товара: 62749
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.