Crema Hypericum Tataneasa 70ml

Код товара: 62749
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: крем
Наличие: достаточно
96 15 леев
(-18%)
79 00 леев
или 316 пунктов лояльности
Выгода:
7 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Crema cu Tataneasa 70ml

Crema cu Tataneasa 70ml – formulată pentru ameliorarea problemelor de natură articulară, musculară și circulatorie.

Cremă cu acțiune antiinflamatoare, emolientă și analgezică

IngredientemCrema cu Tataneasa 70ml:

Aqua, Vegetable glycerin (Glicerină vegetală), extract hidroglicerinic din Tătăneasă (Symphytum officinale), Sodium polyacrylate, Hydrogenated polydecene, Trideceth-6, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Caracteristici generale ale produsului – Crema cu Tataneasa 70ml:

Crema cu Tataneasa 70ml este un produs din gama cosmeticelor terapeutice, fiind atent formulată pentru ameliorarea problemelor de natură articulară, musculară și circulatorie. În plus, aceasta are și o acțiune emolientă și regenerantă asupra epidermei. Datorită texturii sale ușoare, non-uleioase, crema este ușor de întins, fiind absorbită rapid și în profunzime fără a lăsa urme grase precum în cazul unguentelor. De asemenea, formula atent concepută a cremei NU conține substanțe chimice precum: uleiuri minerale, coloranți artificiali, parfum sau parabeni.

Crema cu Tataneasa 70ml are la bază extractul hidroglicerinic din rădăcinile și rizomii de Tătăneasă și este alegerea perfectă pentru persoanele care suferă de dureri articulare sau musculare cauzate de inflamație, suprasolicitare, sedentarism, înaintarea în vârstă sau alți factori nefavorabili. Aceasta este o formulă menită să calmeze durerea (precum cea de natură reumatică) și să stimuleze regenerarea în cazul contuziilor, luxațiilor, entorselor, hematoamelor, arsurilor, plăgilor (nu deschise!) și a contracturilor musculare. Tătăneasa este utilă și în adresarea problemelor hemoroidale și venoase (de ex., varice, flebite). De asemenea, crema este utilă și în stimularea circulației periferice, pregătind musculatura pentru efort, sau relaxând-o după acesta. Nu în ultimul rând, Crema cu Tătăneasă este potrivită și pentru menținerea sănătății pielii prin hidratare, hrănire și calmarea inflamației de la nivelul epidermei datorită, în special, glicerolului și a alantoinei. Folosită cu regularitate, aceasta reduce durerile, inflamația și umflăturile, ușurează circulația venoasă, ajută la resorbția hematoamelor, calmează hemoroizii inflamați și regenerează pielea uscată, crăpată sau cu răni sau arsuri (închise).

Tătăneasa (Symphytum officinale) este o plantă erbacee perenă originară din Europa care preferă solurile umede, fiind deseori găsită crescând pe malurile râurilor sau pe pășuni, specia fiind recunoscută de secole pentru proprietățile sale antireumatice. Tătăneasa are o tradiție de utilizare îndelungată mai ales în Europa unde a fost cultivată ca legumă și ca plantă medicinală. Cel mai adesea, a fost folosită în fitoterapie sub formă de cataplasmă. Deși tradițional rădăcinile și rizomii de Tătăneasă au fost utilizați și intern (sub formă de infuzie, tinctură sau consumați ca aliment), acest lucru este nerecomandat în prezent din cauza conținutului însemnat de alcaloizi pirolizidinici ce pot fi toxici pentru ficat. Astfel, cea mai sigură și facilă este folosirea externă a cremelor sau a unguentelor. Bogate în compuși activi precum: alantoina, mucilagiile, rezinele, aminoacizii, alcaloizii pirolizidinici, acidul litospermic, taninurile sau uleiul esențial, extractele din rădăcinile și rizomii acestei specii au acțiune: antiinflamatoare, hemostatică, astringentă, cicatrizantă, analgezică, antigutoasă, antivaricoasă, antihemoroidală și emolientă. Utilizată extern, Tătăneasa are un efect calmant asupra durerilor articulare, musculare și hemoroidale, stimulează circulația sangvină și grăbește recuperarea în cazul rănilor (plăgi închise) și al accidentărilor de tipul: hematoamelor, entorselor, contuziilor sau luxațiilor.

Glicerina vegetală (glicerol vegetal) este un component de bază al grăsimilor vegetale. Glicerina este prezentă și în corpul uman, fiind un precursor al lipidelor sintetizate în ficat și țesutul adipos. Aceasta are un rol hidratant, fiind un compus natural netoxic, cu proprietăți higroscopice (absoarbe și reține vaporii de apă din atmosferă) deseori folosit în produsele de îngrijire personale destinate pielii sensibile, ușor iritabile. Aceasta previne deshidratarea pielii și o protejează prin acțiunea sa bacteriostatică. De asemenea, glicerolul are și proprietăți crioprotectoare (protecție împotriva frigului).

Beneficiile utilizării regulate ale Cremei cu Tătăneasă sunt acelea că:

-Ajută la calmarea durerilor reumatice și recuperarea în cazul entorselor, luxațiilor, contuziilor, plăgilor, arsurilor sau a hematoamelor.

-Asigură menținerea unei hidratări optime a epidermei, lăsând pielea fină și catifelată timp îndelungat.

-Asigură limitarea durerii și a disconfortului cauzat de hemoroizi.

-Este de ajutor pentru persoanele cu probleme de natură reumatică, articulară, musculară, circulatorie, sportivilor sau celor care depun efort fizic susținut.

-Este eficientă în încălzirea mușchilor și stimularea circulației periferice deficitare (prin masaj).

-Se poate combina cu alte creme sau unguente pe bază de Arnică, Untul-pământului, Petrol sau Gheara-diavolului în vederea creșterii efectelor antireumatice și analgezice.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 604
Код товара: 51118
Цена товара в пунктах: 796
Код товара: 55693
Цена товара в пунктах: 727
Код товара: 62215
Цена товара в пунктах: 590
Код товара: 57902
Цена товара в пунктах: 349
Код товара: 48755
Цена товара в пунктах: 1894
Код товара: 61240
Цена товара в пунктах: 353
Код товара: 62799
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 796
Код товара: 63240
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 157
Код товара: 62362
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42957
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1596
Код товара: 63250
Топ сезона
Код товара: 42911
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 796
Код товара: 63239
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1516
Код товара: 63223
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 843
Код товара: 62281
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 88
Код товара: 62443
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 17
Код товара: 58331
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1516
Код товара: 61558
Акции
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 438
Код товара: 61904
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61789
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 139
Код товара: 62847
Цена товара в пунктах: 231
Код товара: 61831
Цена товара в пунктах: 197
Код товара: 54881
Цена товара в пунктах: 489
Код товара: 62322
Цена товара в пунктах: 231
Код товара: 61844
Цена товара в пунктах: 587
Код товара: 62340
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 843
Код товара: 62281
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 316
Код товара: 62749
Uleiurile SO BIO ETIC pentru Păr, Masaj și Barbă!
In ultima vreme, uleiul de păr a devenit un element-vedetă în procesul de îngrijire a părului. Un ulei de păr poate fi folosit în mai multe feluri, în funcție de tipul de păr și de nevoile lui. Unul poate fi mai bun pentru bucle, în timp ce altul este mai potrivit pentru părul uscat. Soluția ideală, recomandată de specialiștii Lea Nature, este Uleiul de Avocado și Șofrănel de la So Bio Etic!