Richter FerroBio 14mg tab. N40

Код товара: 63130
Доза: 14
Количество доз: 40
Производитель: Gedeon Richter PLC
Страна: Бельгия
Форма: табл. п/о.
Наличие: достаточно
561 57 леев
(-8%)
514 96 леев
Выгода:
51 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

RICHTER FerroBio 14 mg

Supliment alimentar cu conținut de sulfat de fier (II) și hemoglobină.
Acest produs este disponibil fără prescripție medicală, pentru a fi utilizat ca supliment alimentar. Cu toate acestea, trebuie să utilizați RICHTER FerroBio 14 mg cu atenție pentru a obține cele mai bune rezultate. Dacă aveți întrebări suplimentare, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Instrucțiuni de utilizare a RICHTER FerroBio 14 mg
• Adulți: 1 comprimat RICHTER FerroBio 14 mg pe zi, cu un pahar cu apă. Nu sunt cunoscute interacțiuni cu alimente și băuturi.
• A nu se depăşi doza recomandată.
• Se recomandă un curs de minim trei luni. RICHTER FerroBio 14 mg poate fi continuat atât timp, cât este necesar. Consultați medicul dumneavoastră.
• RICHTER FerroBio 14 mg nu conține niciun medicament sau hormon și este fabricat conformstandardelor farmaceutice de control al calității.
• RICHTER FerroBio 14 mg nu trebuie utilizat pentru a înlocui o alimentație variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.
• RICHTER FerroBio 14 mg conține lecitină de soia. Dacă sunteți alergic la soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente, nu utilizați acest produs.
• RICHTER FerroBio 14 mg poate fi utilizat în timpul sarcinii și alăptării. Utilizați după consultarea medicului sau farmacistului.
• A nu se lăsa RICHTER FerroBio 14 mg la îndemâna și vederea copiilor și departe de animalele de companie.
De ce a fost creat RICHTER FerroBio 14 mg?
RICHTER FerroBio 14 mg este un supliment alimentar cu conținut de fier pentru situațiile în care se pierde mai mult fier decât este absorbit. Oferă organismului fier suplimentar.
Organismul nu poate produce fier și, prin urmare, este dependent de un aport regulat în dietă. Fierul este un mineral esențial și este important pentru mai multe funcții din organism. Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei și, prin urmare, contribuie la transportul normal de oxigen în organism. În plus, fierul contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Atunci când nu avem suficient fier, aceste funcții pot fi afectate. Fierul contribuie la funcția cognitivă normală, la reducerea oboselii si are rol in procesul de diviziune celulară. Un aport adecvat de fier este necesar pentru bunăstare și o bună sănătate.
Prin ce se deosebește RICHTER FerroBio 14 mg de alte preparate de fier?
RICHTER FerroBio 14 mg este un supliment delicat de fier.
Ingredientul principal al RICHTER FerroBio 14 mg este fierul hem fortificat, care este bine absorbit prin intestin prin calea independentă a hemoglobinei. Eficacitatea RICHTER FerroBio 14 mg nu este afectată de aciditatea gastrică, nici de alimente sau băuturi.
RICHTER FerroBio 14 mg prezintă efecte secundare gastrointestinale minime, biodisponibilitate ridicată și tolerabilitate bună. Nivelul ridicat de absorbție și tolerabilitate va duce la o eficiență fiziologică mai bună.
Când se recomandă RICHTER FerroBio 14 mg?
RICHTER FerroBio 14 mg poate fi utilizat în situațiile în care există un necesar crescut de fier. Este potrivit pentru persoanele cu vârsta peste 18 ani, ca protecție nutrițională, pentru a ajuta la menținerea sănătății și a vitalității. RICHTER FerroBio 14 mg este potrivit în special pentru tineri, femeile care planifică o sarcină, femeile aflate în premenopauză și persoanele în vârstă. Deși nu este destinat să înlocuiască o dietă echilibrată, RICHTER FerroBio 14 mg poate fi benefic acolo unde există cerințe excepționale de fier, de ex. femeile aflate la menstruație și gravide, precum și sportive, sau în situații în care există limitări alimentare de ex. pierderea în greutate sau lipsa poftei de mâncare. RICHTER FerroBio 14 mg este, de asemenea, potrivit pentru afecțiunile în care există pierderi de sânge.
RICHTER FerroBio 14 mg poate fi utilizat concomitent cu medicamente?
Luați RICHTER FerroBio așa cum este recomandat în instrucțiune. Nu utilizați alte suplimente alimentare care conțin fier în timp ce luați RICHTER FerroBio. Nu utilizați RICHTER FerroBio dacă aveți o suprasolicitare cu fier sau tulburări în utilizarea fierului sau luați medicamente care conțin fier.
Există efecte adverse în timpul tratamentului cu RICHTER FerroBio 14 mg?
Acest produs conține fier, care, dacă este luat în exces, poate fi dăunător copiilor foarte mici. Fierul poate cauza scaune închise la culoare sau verzi. Acest lucru este normal și nu este un motiv de îngrijorare. Dacă observați orice alte reacții adverse, vă rugăm să spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului. În caz de supradozaj accidental întrerupeți utilizarea și cereți imediat sfatul medicului.
Ingrediente:
Pulbere de hemoglobină bovină; agent de volum-celuloză microcristalină; sulfat de fier (II); agent antiaglomerant - fosfati de calciu; emulgator- polivinilpolipirolidon; agent de glazură - săruri de magneziu ale acizilor grași; agent antiaglomerant - dioxid de siliciu; agenți de gelifiere - hipromeloză, polidextroză, alcool polivinilic; coloranți- carbonat de calciu, oxizi și hidroxizi de fier, indigotină; agent antiaglomerant - talc; emulgatori - trigliceride cu catenă medie, polietilen glicol, lecitine (conține soia).
Informații suplimentare despre RICHTER FerroBio 14 mg
RICHTER FerroBio 14 mg sunt comprimate filmate roșii în formă de capsulă, ambalate în blistere; Se pun 20 de comprimate într-un blister; fiecare cutie conține 2 blistere.
Perioada de valabilitate a produsului este de 36 de luni de la data producerii. Nu utilizați RICHTER FerroBio 14 mg după data de expirare înscrisă pe blister și pe partea exterioară a cutiei după mențiunea „A se consuma înainte de”. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
A se pastra intre 15°C si 25°C intr-un loc răcoros și uscat.
A se păstra departe de căldură și umiditate. Nu depozitați în baie.
Distribuitor: Gedeon Richter Plc., Gyömrői út 19-21, 1103 Budapesta, Ungaria

Producător: Laboratoria Wolfs NV (pentru GlobiFer Intl.), Westpoort 50, 2070 Zwijndrecht, Belgia

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 44867
Акция
Цена товара в пунктах: 677
Код товара: 63696
Цена товара в пунктах: 747
Код товара: 61231
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 760
Код товара: 63625
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 38805
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 42412
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 889
Код товара: 46408
Топ сезона
Код товара: 42911
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 64072
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42909
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 295
Код товара: 61713
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Акция
Цена товара в пунктах: 269
Код товара: 61841
Акция
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 61689
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 60990
Цена товара в пунктах: 337
Код товара: 61898
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60981
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61861
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 62436
Акция
Цена товара в пунктах: 256
Код товара: 61844
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 58427
Акция
Цена товара в пунктах: 557
Код товара: 61711
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.