RINFOLTIL Kera-Protein Masca par restructuranta 200ml Pharmalife

Код товара: 64305
NEW
Производитель: Pharmalife Research SRL
Страна: Италия
Форма: маска
Наличие: достаточно
271 23 леев
(-14%)
234 37 леев
или 938 пунктов лояльности
Выгода:
23 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Rinfoltil Kera-Protein masca de par 200ml (restructuranta)

Mască super hrănitoare concepută pentru a revitaliza și a face părul, care este uscat, fragil și care se rupe cu ușurință, mai sănătos și mai puternic. Masca Rinfoltil Kera-Protein - un complex inovator pe bază de keratină hidrolizată, biotină și apă de orez fermentat, care are efect de restructurare și îmbunătățește frumusetea și strălucirea părului. Extract de Coada-calului și uleiurile de cocos, in și argan continute, măreste rezistența, hidratarea și favorizează vitalitatea părului. Această mască poate fi folosită după șampon și balsam pentru a oferi nutrienți specifici utili pentru promovarea stării de bine a părului sau, pentru o acțiune intensivă de regenerare în cazul părului deosebit de slăbit și stresat. Se recomandă aplicarea măștii pe parul uscat, în cantitați mai generoase, și se lasă să acționeze cel puțin o ora înainte de a continua cu spălarea obișnuită.

Pentru a îmbunătăți tratamentul se recomandă a utiliza gama Rinfoltil Kera-Protein .

Componența:

AQUA, CETYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, COCOS NUCIFERA OIL, GLYCERIN, LINUM USITATISSIMUM SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, MYRISTYL ALCOHOL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CANNABIS SATIVA SEED OIL, HYDROGENATED CASTOR OIL/SEBACIC ACID COPOLYMER, HYDROLYZED KERATIN, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PCA, PERSEA GRATISSIMA OIL, ORYZA SATIVA EXTRACT, PANTHENOL, HYDROLYZED SILK, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, SACCHAROMYCES FERMENT LYSATE FILTRATE, SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE, OCTYLDODECANOL, BIOTIN, DISODIUM SEBACOYL BIS-LAURAMIDOLYSINE, OCTYLDODECYL MYRISTATE, TOCOPHERYL ACETATE, CITRIC ACID, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, PARFUM, ISOPROPYL PALMITATE, ISOPROPYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, POLYGLYCERYL-3 RICINOLEATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

Mod de utilizare:

Aplicați produsul după spălarea cu șampon si conditionare pe parul umed, doar pe lungimile pana la varfuri. Se lasa sa actioneze cateva minute si apoi se clateste cu grija. Repetați utilizarea cel puțin o dată pe săptămână. Pentru o acțiune intensivă, aplicați masca pe părul uscat, lăsați să acționeze o oră și apoi continuați cu spălarea normală. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. Nu aplicați pe pielea deteriorată. În caz de contact accidental cu ochii, clătiți bine cu apă curgătoare.

Atenționări:

Este produs cosmetic.Pentru uz extern.

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

A se pastra intr-un loc răcoros, uscat, ferit de lumină și surse de caldură.

Producător:

Prodotto e confezionato  da Pharmalife Research s.r.l. nello stabilimento divia Casa Paradiso 2/A Garbagnate Monastero 23846 – (LC) Italy

Importator:

SRL „Becor”, Calea Orheiului 111/5, Chişinău,

Comandă on-line: farmacie.md

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 543
Код товара: 38179
Цена товара в пунктах: 549
Код товара: 38199
Цена товара в пунктах: 1114
Код товара: 35427
Цена товара в пунктах: 465
Код товара: 63197
Цена товара в пунктах: 1258
Код товара: 41071
Цена товара в пунктах: 901
Код товара: 63747
Топ сезона
Топ сезона
Код товара: 12123
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 3
Код товара: 12252
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 679
Код товара: 46411
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63623
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 351
Код товара: 59618
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 822
Код товара: 58159
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61838
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61707
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61790
Цена товара в пунктах: 311
Код товара: 62318
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 58427
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.