Norcolut comp. 5mg N20

Cod produs: 13111
Divizarea: 20
Doza concentratia: 5
Forma: comp.
Producator: Gedeon Richter PLC
Tara: Ungaria

Norcolut comp. 5mg N20

Substanta activa: Norethisteronun

Compozitia si forma de prezentare: comp. 5mg N20 in blister

Vezi descrierea completă
Acest produs este disponibil în următoarele farmacii
Top sezon
Top sezon
Preț produs în pct: 10
Cod produs: 29024
Top sezon
Preț produs în pct: 95
Cod produs: 36144
Top sezon
Preț produs în pct: 7
Cod produs: 11434
Top sezon
Preț produs în pct: 24
Cod produs: 57614
Top sezon
Preț produs în pct: 243
Cod produs: 45061
Top sezon
Preț produs în pct: 10
Cod produs: 10779
Top sezon
Cod produs: 54013
Oferte Speciale
Promoție
Preț produs în pct: 618
Cod produs: 53571
Promoție
Preț produs în pct: 845
Cod produs: 48647
Promoție
Preț produs în pct: 524
Cod produs: 55112
Promoție
Preț produs în pct: 1041
Cod produs: 57648
Promoție
Preț produs în pct: 2558
Cod produs: 54878
Promoție
Preț produs în pct: 1868
Cod produs: 55241
Promoție
Preț produs în pct: 1250
Cod produs: 57655
Produse vizualizate
Garlicin. Extract de usturoi ,o sursă pură de alicină!
Acest supliment alimentar conține 200mg de extract de usturoi (Allium sativum), inodor, de cea mai bună calitate, conține cele mai bioactive substanțe din usturoi, în special alicina , o substanță foarte importantă pentru organism. Compușii sulfurici din usturoi- inclusiv alicina- sunt antioxidanți foarte puternici. Aceștia reduc cu până la 60% distrugerile provocate de radicalii liberi. În același timp cresc cu până la 40% nivelul antioxidanților interni, produși de organismul uman. Structura lor este asemănătoare cu structura acidului lipoic (ALA) și taurină și, ca rezultat, activează cel mai puternic hormon anticatabolic-insulina- facilitând pătrunderea glucozei, a aminoacizilor și creatinei în celulele musculare. Regenerează locațiile de legare a insulinei în citomembrană, care la rândul ei duce la dezvoltarea țesutului muscular și reduce tendința de dezvoltare a țesutului adipos. Facilitează reducerea rezervelor de grăsime.