Testo Booster caps. N120 Balkan

Cod produs: 61098
Producator: Balkan Pharmaceuticals SRL, SC
Tara: Republica Moldova
Forma: caps.

TestoBooster N120

-Supliment alimentar de stimulare a nivelului total de testosteron la bărbați;

-Formulă optimizată științific cu 8 ingrediente eficiente și potente;

-120 de capsule pentru Sănătatea și Performanța zilnică optimă;

-Sporește nivelul testosteronului liber;

-Susține Creșterea Musculară și Performanței Sportive;

-Îmbunătățește calitatea somnului și Accelerează Recuperarea Fizică;

-Contribuie la menținerea unei Fertilități Sănătoase și a Libidoului.

Componența:

Vitamina D3 (colecaciferol)                                                                500 UI

Acid D-Aspartic                                                                                 333,3 mg

Extract uscat de Coleus Forskohlii (10% forskolin)                        83,3 mg

Citrat de bor (5% boron)                                                                    10,7 mg

Citrat de zinc                                                                                            5 mg

Citrat de magneziu                                                                              150 mg

Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina)                                              1,75 mg

Extract uscat de Piper (Black pepper, (piperine extract 95%)       0,83 mg

Beneficii:

SPOREȘTE REZISTENȚA

Formula noastră specială Testo Booster vă va susține în atingerea obiectivelor dumneavoastră sportive și vă va spori determinarea în timpul aplicării forței.

Vitamina D3 te pregătește de următoarea etapă, crescându-ți substanțial nivelul de testosteron și performanța atletică. Magneziul reduce concentrația proteinei specifice SHBG (Sex Hormone Binding Globulin) în organism, contribuie la Creșterea Masei Musculare și a Rezistenței prin reglarea contracțiilor musculare și transformarea nutrienților în energie și proteine.

VĂ OFERĂ PUTEREA UNUI TIGRU

De ce ai avea nevoie pentru a deveni un lider și a putea înfrunta toate provocările, pentru a-ți stăpâni forța și a o crește în direcția dorită? Testo Booster e conceput special pentru adevărații pasionați ai fitnessului și sportivii profesioniști care urmăresc maximizarea puterii și a performanțelor. Conținutul de extract de Coleus Forskohlii stimulează eliberarea grăsimilor stocate în celulele adipoase prin sporirea nivelului de testosteron liber, contribuind la procesul de slăbire fără diminuarea masei musculare. Vitamina D diminuează procesele de transformare a testosteronului în estrogen.

ENERGIE DIN ABUNDENȚĂ

Testo Booster BP oferă organismului un plus de energie pe parcursul zilei și o recuperare accelerată, sporindu-i rezistența la oboseală. Extractul de piper negru îmbunătățește absorbția altor nutrienți, făcându-i mult mai disponibili în procesul utilizării lor de către organism.

BUN VENIT, VIRILITATE!

Formula noastră avansată vă îmbunătățește vitalitatea și activitatea sexuală, oferindu-vă abilitatea și șansa de a trăi viața la cel mai înalt nivel. Este cunoscut faptul că zincul ajută la menținerea sănătății prostatei și a fertilității prin contribuția sa la formarea mucoasei organelor de reproducere, iar suficiența acestui microelement duce la creșterea apetitului sexual și a nivelului de testosteron.

Totodată, acidul D-aspartic îmbunătățește și el producția testosteronului în organism, crescând cantitatea și calitatea spermei.

OFERĂ SCLIPIRE TINEREASCĂ ȘI ALUNGĂ DEPRESIA

Testo Booster crește rezistența și performanța sportivă și vă oferă impulsul fizic și intelectual de care aveți nevoie. Vitamina B6 asigură o stare optimă a sănătății și crește cantitatea androgenilor din organism. Ea ajută la îmbunătățirea stării de spirit și poate reduce simptomele depresiei prin ameliorarea nivelului aminoacidului homocisteina din sânge.

Mod de administrare:

În calitate de supliment alimentar destinat adulților, se administrează 2-3 capsule de 2 ori pe zi, împreună cu o cantitate suficientă de apă sau băutura preferată, sau conform indicațiilor medicului dumneavoastră.

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon
Oferte Speciale
RECOMANDĂM
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.