Toxivenol sol. inj. 150 mg + 1,5 mg/3 ml 3 ml N10

Код товара: 38062
Доза: 1
Количество доз: 10
Производитель: Rotapharm Limited (prod.: Kleva S.A., Grecia)
Страна: Великобритания
Форма: р-р д/ин.

Denumirea comerciala: Toxivenol


DCI al substantei active: Troxerutinum Carbazochromum


Compozitia si forma de prezentare: 3 ml solutie (1 fiola) contin:

substante active:troxerutina 150 mg, carbazocrom 1,5 mg

" substante auxiliare: dorura de sodiu, apa pentru injectii.
Forma farmaceutica: Solutie injectabila.
Grupa farmacoterapeutica si codul ATC: Angioprotector, capilarostabilizator. C05C A54.
PROPRIETATILE FARMACOLOGICE:
Combinatia optima a troxerutinei si carbazocromului determina eficacitatea farmacologica inalta a preparatului, ceea ce permite efectuarea tratamentului tintit al afectiunilor vasculare si a sindromului hemoragie in caz de fragilitate excesiva a capilarelor. Troxerutina, cunoscuta ca vitamina P4, este o biofiavonoida care intensifica rezistenta vasculara (actiune angioprotectoare) si reduce permeabilitatea vaselor, preintimpinind ex-travazarea componentului lichid a singelui in tesuturi (manifesta actiune antiedematoasa si capilarostabiiizatoare). Preparatul determina potentarea actiunii vitaminei C, care realizeaza functia de protectie a permeabilitatii membranare si deprimarea hialuronului, care fiind activat sintetizeaza acidul hialuronic - mucopolizaharida, responsabila de densitatea peretelui vascular. in plus, se determina inhibarea histaminei, substanta vasodilatatoare care produce edem.
Carbazocrom - orto-chinona, produs de oxidare a adrenalinei fara activi tate simpatomi-metica din cauza lipsei grupei aminice secundare si grupei o-difenol. Actiunea vasocon-strictoare locala asupra vaselor mici din zona singerinda influenteaza reducerea duratei hemoragiei. Aceasta actiune se realizeaza fara cresterea tensiunii arteriale si fara a influenta activi tatea cardiaca. S-a determinat ca carbazocromul actioneaza semnificativ asupra rezistentei si permeabilitatii capilarelor, la fel asupra tonusului si puterii de contractie a vaselor. Solutia injectabila se administreaza in cazurile de urgenta si cind este necesar de obtinut un efect terapeutic rapid.
INDICATII TERAPEUTICE
" Insuficienta venoasa cronica, boala varicoasa, tromboflebita superficiala, periflebita, edem posttraumatic, hematom, modificari trofice determinate de insuficienta venoasa cronica (dermatita, ulcere trofice)

" noduli hemoroidali

" angiopatie diabetica

" retinopatie.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Regimul de dozare si durata tratamentului sunt individualizate: cite 3-9 ml/zi intramuscular.
Reactii adverse:
De regula preparatul este bine tolerat.
CONTRAINDICATII:
Hipersensibilitate la componentele preparatului.
Supradozare:
Nu au fost semnalate cazuri de supradozare.
PRECAUTII:
Administrarea in perioada de sarcina si alaptare Nu se recomanda administrarea preparatului in perioada de sarcina si alaptare.
Efecte asupra capacitatii de conducere a autovehiculelor si de manevrare a utilajelor Nu influenteaza capacitatea de conducere a autovehiculelor si de manevrare a utilajelor.
Interactiuni cu alte medicamente:
Potenteaza actiunea acidului ascorbic asupra permeabilitatii si structurii peretelui vascular. Continutul fiolei nu se va dizolva cu solutii ce contin acid ascorbic.
----------------------------------


Prezentare ambalaj: Cite 3 ml solutie in fiole. Cite 10 fiole impreuna cu instructiunea pentru administrare in cutie de carton.
Pastrare: A se pastra la loc uscat, ferit de lumina, la temperatura sub 25°C. A nu se lasa la indemina si vederea copiilor! TERMEN DE VALABILIATE 5 ani.
A nu se administra dupa expirarea termenului de valabilitate, indicat pe ambalaj.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 488
Код товара: 54909
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 6
Код товара: 42966
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 987
Код товара: 63910
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63946
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 889
Код товара: 46408
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 644
Код товара: 53293
Топ сезона
Код товара: 12021
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 46409
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 10
Код товара: 11434
Топ сезона
Код товара: 21683
Акции
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 445
Код товара: 64359
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 202
Код товара: 64352
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 340
Код товара: 64356
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 675
Код товара: 61718
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Цена товара в пунктах: 823
Код товара: 61952
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61839
Акция
Цена товара в пунктах: 620
Код товара: 61710
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.