Regen-Sil gel 50g (tratamentul cicatricilor) (Fiterman)

Код товара: 52936
Производитель: Fiterman Pharma SRL SC (prod.: Fiterman Pharma SRL SC, Romania)
Страна: Румыния
Форма: крем
REGEN-SIL
gel pentru tratamentul cicatricilor
Citiţi cu atenţie aceste instrucţiuni înainte de a utiliza Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor chiar dacă aţi mai utilizat acest dispozitiv medical. Este posibil ca aceste informaţii să se fi modificat de la ultima utilizare conform ultimelor cercetări în domeniu. Acest dispozitiv medical poate fi eliberat fără prescripţie medicală. Cu toate acestea, este necesar să utilizaţi Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor cu atenţie pentru a obţine cele mai bune rezultate. Păstraţi aceste instrucţiuni. Se poate să fie necesar să le recitiţi.
Informaţii generale
Procesul natural de vindecare începe încă din faza de rănire a dermului, cel mai adânc strat al pielii . Odată cu rănirea dermului este declanşată, în mod normal, o cascadă de procese complexe. Aceste procese îndepărtează celulele lezate, protejează ţesuturile viabile şi ajută la regenerarea acestora, cu apariţia cicatricii.
In funcţie de re activi tatea individuală, unii pacienţi pot prezenta cicatrici anormale, hiperdezvoltate, înroşite şi rigide. Astfel de cicatrici sunt denumite cicatrici hipertrofice sau keloide.
Vergeturile sunt cicatrici care apar în urma întinderii pielii într-un timp scurt, fenomen întâlnit frecvent în sarcină, puseu de creştere la adolescenţi, luare rapidă în greutate, creşterea masei musculare la sportivi.
Cicatricile pot fi inestetice, desfigurante, pot cauza mâncărime, perturbări de somn, durere, anxietate, depresie, care pot duce la întreruperea activi tăţilor zilnice.
Studii clinice au demonstrat că gelul cu siliconi ajută la scăderea sintezei de colagen de la nivelul cicatricilor anormale şi, administrat conform instrucţiunilor de utilizare, reduce dimensiunile cicatricilor. Prin administrarea timpurie a gelului Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor pe rana vindecată, se reduce semnificativ incidenţa cicatricilor anormale.
Informaţii despre produs
Gelul de siliconi este eficient pe numeroase tipuri de cicatrici, incluzând cicatrici acneice, chirurgicale, cicatrici după arsuri, tăieturi, răni rezultate din sport sau traumatisme şi vergeturi. Gelul formează pe piele o micro-membrană de silicon care inhibă pierderea de apă transepider- mică şi intensifică astfel procesul de hidratare locală şi refacerea ţesutului. Filmul de Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor aderă la stratul cornos, protejează ţesuturile de agenţii chimici, fizici sau microbiologici şi creează mediul optim de vindecare normală a cicatricii.
Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor
este un amestec de siliconi ce îmbunătăţeşte aspectul, culoarea şi textura cicatricilor şi previne formarea cicatricilor hipertrofice şi keloide. Reduce rigiditatea, dimensiunea, roşeaţa, mâncărimea şi durerea ce însoţesc uneori procesul de cicatrizare. Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor ajută ţesutul lezat să formeze o cicatrice matură normală şi ameliorează aspectul inestetic al cicatricilor hiperdezvoltate.
Indicaţii
- Previne cicatrizarea inestetică şi dezvoltarea excesivă a ţesutului cicatricial.
- Atenuează şi aplatizează cicatricile în relief.
- Estompează culoarea cicatricilor înroşite sau brunificate.
- Calmează pruritul şi disconfortul asociat cicatricilor.
Beneficii
- Menţine echilibrul hidric al pielii .
- Poate fi aplicat pe orice tip de cicatrice, de orice mărime şi din orice zonă a corpului, inclusiv pe faţă, articulaţii şi regiunile cu pilozităţi.
- Poate fi administrat în siguranţă la copii, femei însărcinate sau care alăptează şi la persoane cu fond sensibil.
Mod de administrare
Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor
se administrează la cât mai scurt timp după apariţia cicatrizării ţesutului lezat (de obicei 2-3 săptămâni după rănire sau operaţie).
Durata tratamentului poate varia între 8 săptămâni (pentru cicatricile noi) şi 3-6 luni (pentru cicatricile vechi).
In cazul vergeturilor din sarcină, se recomandă începerea tratamentului cu Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor din trimestrul II de sarcină şi se continuă încă 2-3 luni după naştere.
Pentru celelalte tipuri de vergeturi, administrarea Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor este indicată pe toată perioada în care pielea este tensionată şi se continuă încă 2-3 luni după încetarea procesului.
Se aplică un strat subţire de Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor pe zona cicatrizată, se masează uşor şi se lasă să se usuce. Astfel se formează un film protector, flexibil, care permite pielii să respire, dar este impermeabil pentru apă. Dacă s-a aplicat prea mult gel, va dura mai mult timp până se va usca şi există riscul ca hainele să se păteze. Se îndepărtează excesul de gel şi se aşteaptă să se usuce. Se formează un film transparent, aproape invizibil. Poate fi înlăturat prin spălare cu apă şi săpun. Dacă se spală zona respectivă, se repetă administrarea, astfel încât cicatricea să fie în permanenţă în contact cu Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor. Efectele se observă după aproximativ 8 săptămâni; apariţia acestora depinde foarte mult de re activi tatea individuală.
Mod de utilizare:
Pentru deschidere, rotiţi capacul uşor spre dreapta. Veţi auzi un clic. Continuaţi rotirea până veţi simţi o uşoară rezistenţă.
Aplicaţi cantitatea necesară de gel. Pentru închidere, rotiţi capacul uşor spre stânga până auziţi un clic.
Atenţionări şi precauţii
- Este doar pentru uz extern.
- Evitaţi contactul cu ochii şi alte mucoase.
- Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
- Dacă prezentaţi sensibilitate la ingrediente, experimentaţi inflamarea ţesutului sau mâncărime severă, opriţi administrarea şi consultaţi un medic.
- Nu aplicaţi pe răni deschise sau arsuri de gradul III.
- Nu utilizaţi produsul în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
- Dacă ambalajul prezintă deteriorări ce compromit integritatea tubului, nu folosiţi produsul.
- Nu aruncaţi ambalajul gol în mediul înconjurător.
- Păstraţi la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.
Compoziţie
Polidimetilsiloxan, polidimetilsiloxan crospolimer, trimetilsiloxisUlcat.
Conţinutul ambalajului
Cutie de carton cu un tub ce conţine 1-5-g, 50 g sau 100 g gel şi instrucţiuni de utilizare.
Data expirării
A nu se utiliza după expirarea termenului de valabilitate înscris pe ambalaj.
Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor este un dispozitiv medical de clasă I, nesteril şi fără funcţie de măsurare, conform Directivei Consiliului European pentru dispozitive medicale 93/42/EEC.
Producător:
I S. C. Look Ahead S. R. L.
Str. Libertăţii nr. 16, 700702, iaşi, România,

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 226
Код товара: 61114
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 671
Код товара: 63413
Цена товара в пунктах: 953
Код товара: 39815
Цена товара в пунктах: 354
Код товара: 59875
Цена товара в пунктах: 111
Код товара: 62837
Цена товара в пунктах: 998
Код товара: 51887
Цена товара в пунктах: 209
Код товара: 59880
Топ сезона
NEW
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 345
Код товара: 63534
Топ сезона
Код товара: 12123
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 88
Код товара: 62444
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 651
Код товара: 63412
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 25
Код товара: 52487
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 732
Код товара: 62176
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 353
Код товара: 61856
Акция
Цена товара в пунктах: 597
Код товара: 61825
Акция
Цена товара в пунктах: 491
Код товара: 61695
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 283
Код товара: 62953
Акция
Цена товара в пунктах: 602
Код товара: 61694
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 441
Код товара: 61852
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61839
Цена товара в пунктах: 892
Код товара: 61956
Акция
Цена товара в пунктах: 593
Код товара: 61710
Цена товара в пунктах: 654
Код товара: 61794
NEW
Цена товара в пунктах: 756
Код товара: 63458
Просмотренные товары