Дермовате, крем 25мл

Код товара: 11921
Доза: 0.5
Количество доз: 1
Производитель: Glaxo Wellcome UK Ltd (prod.: Glaxo Wellcome GmbH&Co.KG, Germania)
Страна: Великобритания
Форма: крем

Dermovate

Particularități farmacologice
Clobetasolul este un corticosteroid sintetic, derivat de prednisolon, cu acțiune glucocorticoidă foarte puternică și mineralocorticoidă minimă, destinat uzului topic în tratamentul bolilor de piele. Are acțiune antiinflamatoare, antipruriginoasă și vasoconstrictoare. Mecanismul acțiunii constă în vasoconstricție și inhibiția sintezei colagenului. Dacă este aplicat pe suprafețe extinse, în doze mari, timp îndelungat sau sub pansament ocluziv se absoarbe în cantități suficiente pentru a provoca efecte sistemice.
Indicații
Psoriazisul (cu excepția formelor extinse), eczemele recalcitrante, lichenul plan, lupul eritematos discoid. Tratamentul de scurtă durată a dermatozelor pruriginoase moderate sau severe.
Utilizare terapeutică
Crema și unguentul se aplică topic în strat subțire pe porțiunile afectate ale pielii de 2 ori pe zi, dimineața și seara, timp de până la 2 săptămâni nedepășind 50 g unguent pe săptămână. Loțiunea capilară se aplică pe pielea afectată a capului de 2 ori pe zi, dimineața și seara, în aceleași condiții.
Supradozare
Efectele adverse (vezi mai jos) mai exprimate. Tratamentul constă în reducerea dozelor sau trecerea la un corticosteroid cu potență mai slabă.
Efecte adverse
Sindrom Cushing, hiperglicemie, glucozurie. În unele cazuri poate apare sindromul de sevraj, care poate fi tratat cu corticosteroizi administrați peroral.
CONTRAINDICATII
Vârsta sub 12 ani, rosaceea, dermatita periorală, pruritul perianal și genital, virozele cutane primare (herpes simplex, varicela), hipersensibilitatea la preparat, leziunile pielii infectate cu fungi sau bacterii, dermatozele copiilor sub un an, inclusiv dermatitele și erupțiile de scutec.
Precauții
În cazul suprainfecției se recurge la medicație antibacteriană sau antifungică, iar la apariția iritației pielii tratamentul trebuie suspendat. Pielea feței, regiunilor inghinale și axilare se atrofiază mai ușor și trebuie păzită sau pacientul va fi supus unui control medical mai riguros. A se evita contactul cu ochii.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42909
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 558
Код товара: 55681
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 605
Код товара: 46408
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 227
Код товара: 59866
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 229
Код товара: 55940
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 225
Код товара: 24687
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 350
Код товара: 55948
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1157
Код товара: 46407
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 776
Код товара: 60685
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 733
Код товара: 61454
Акция
Цена товара в пунктах: 431
Код товара: 55111
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1612
Код товара: 60327
Акция
Цена товара в пунктах: 589
Код товара: 46542
Акция
Цена товара в пунктах: 6387
Код товара: 58043
Акция
Цена товара в пунктах: 579
Код товара: 52542
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 96
Код товара: 60982
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 95
Код товара: 60986
Цена товара в пунктах: 786
Код товара: 55758
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 480
Код товара: 57534
Просмотренные товары
Collagen
De ce trebuie sa administram collagen? Este una din cele mai raspindite intrebari. Colagenul este o proteina, din care sunt formate tesuturile organismului uman. El este responsabil pentru fermitatea muschilor si elasticitatea pielii, intareste articulatiile si ligamentele. Organismul omului produce aceasta proteina desinestatator. Si aici apare intrebarea, atunci pentru ce sa-l mai administram? Problema este ca, cu virsta, sinteza colagenului se incetineste. Pentru cei, care doresc sa amine batrinetea si sa readuca fermitate corpului, sa pastreze mobilitatea articulatiilor, sunt elaborate suplimente cu Colagen!