Дермовате, крем 25мл

Код товара: 11921
Доза: 0.5
Количество доз: 1
Производитель: Glaxo Wellcome UK Ltd (prod.: Glaxo Wellcome GmbH&Co.KG, Germania)
Страна: Великобритания
Форма: крем

Dermovate

Particularități farmacologice
Clobetasolul este un corticosteroid sintetic, derivat de prednisolon, cu acțiune glucocorticoidă foarte puternică și mineralocorticoidă minimă, destinat uzului topic în tratamentul bolilor de piele. Are acțiune antiinflamatoare, antipruriginoasă și vasoconstrictoare. Mecanismul acțiunii constă în vasoconstricție și inhibiția sintezei colagenului. Dacă este aplicat pe suprafețe extinse, în doze mari, timp îndelungat sau sub pansament ocluziv se absoarbe în cantități suficiente pentru a provoca efecte sistemice.
Indicații
Psoriazisul (cu excepția formelor extinse), eczemele recalcitrante, lichenul plan, lupul eritematos discoid. Tratamentul de scurtă durată a dermatozelor pruriginoase moderate sau severe.
Utilizare terapeutică
Crema și unguentul se aplică topic în strat subțire pe porțiunile afectate ale pielii de 2 ori pe zi, dimineața și seara, timp de până la 2 săptămâni nedepășind 50 g unguent pe săptămână. Loțiunea capilară se aplică pe pielea afectată a capului de 2 ori pe zi, dimineața și seara, în aceleași condiții.
Supradozare
Efectele adverse (vezi mai jos) mai exprimate. Tratamentul constă în reducerea dozelor sau trecerea la un corticosteroid cu potență mai slabă.
Efecte adverse
Sindrom Cushing, hiperglicemie, glucozurie. În unele cazuri poate apare sindromul de sevraj, care poate fi tratat cu corticosteroizi administrați peroral.
CONTRAINDICATII
Vârsta sub 12 ani, rosaceea, dermatita periorală, pruritul perianal și genital, virozele cutane primare (herpes simplex, varicela), hipersensibilitatea la preparat, leziunile pielii infectate cu fungi sau bacterii, dermatozele copiilor sub un an, inclusiv dermatitele și erupțiile de scutec.
Precauții
În cazul suprainfecției se recurge la medicație antibacteriană sau antifungică, iar la apariția iritației pielii tratamentul trebuie suspendat. Pielea feței, regiunilor inghinale și axilare se atrofiază mai ușor și trebuie păzită sau pacientul va fi supus unui control medical mai riguros. A se evita contactul cu ochii.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 627
Код товара: 64293
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 428
Код товара: 63939
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 644
Код товара: 53293
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 607
Код товара: 64534
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 63510
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1231
Код товара: 56554
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 48655
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 340
Код товара: 64356
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61843
Акция
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 61691
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 533
Код товара: 62327
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 63809
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 61603
Цена товара в пунктах: 589
Код товара: 61601
Просмотренные товары
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.