Дермовате, крем 25мл

Код товара: 11921
Доза: 0.5
Количество доз: 1
Производитель: Glaxo Wellcome UK Ltd (prod.: Glaxo Wellcome GmbH&Co.KG, Germania)
Страна: Великобритания
Форма: крем

Dermovate

Particularități farmacologice
Clobetasolul este un corticosteroid sintetic, derivat de prednisolon, cu acțiune glucocorticoidă foarte puternică și mineralocorticoidă minimă, destinat uzului topic în tratamentul bolilor de piele. Are acțiune antiinflamatoare, antipruriginoasă și vasoconstrictoare. Mecanismul acțiunii constă în vasoconstricție și inhibiția sintezei colagenului. Dacă este aplicat pe suprafețe extinse, în doze mari, timp îndelungat sau sub pansament ocluziv se absoarbe în cantități suficiente pentru a provoca efecte sistemice.
Indicații
Psoriazisul (cu excepția formelor extinse), eczemele recalcitrante, lichenul plan, lupul eritematos discoid. Tratamentul de scurtă durată a dermatozelor pruriginoase moderate sau severe.
Utilizare terapeutică
Crema și unguentul se aplică topic în strat subțire pe porțiunile afectate ale pielii de 2 ori pe zi, dimineața și seara, timp de până la 2 săptămâni nedepășind 50 g unguent pe săptămână. Loțiunea capilară se aplică pe pielea afectată a capului de 2 ori pe zi, dimineața și seara, în aceleași condiții.
Supradozare
Efectele adverse (vezi mai jos) mai exprimate. Tratamentul constă în reducerea dozelor sau trecerea la un corticosteroid cu potență mai slabă.
Efecte adverse
Sindrom Cushing, hiperglicemie, glucozurie. În unele cazuri poate apare sindromul de sevraj, care poate fi tratat cu corticosteroizi administrați peroral.
CONTRAINDICATII
Vârsta sub 12 ani, rosaceea, dermatita periorală, pruritul perianal și genital, virozele cutane primare (herpes simplex, varicela), hipersensibilitatea la preparat, leziunile pielii infectate cu fungi sau bacterii, dermatozele copiilor sub un an, inclusiv dermatitele și erupțiile de scutec.
Precauții
În cazul suprainfecției se recurge la medicație antibacteriană sau antifungică, iar la apariția iritației pielii tratamentul trebuie suspendat. Pielea feței, regiunilor inghinale și axilare se atrofiază mai ușor și trebuie păzită sau pacientul va fi supus unui control medical mai riguros. A se evita contactul cu ochii.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 450
Код товара: 63923
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 27
Код товара: 61458
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Топ сезона
Код товара: 12123
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63944
Топ сезона
Код товара: 55775
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 677
Код товара: 63696
Акция
Цена товара в пунктах: 736
Код товара: 55604
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61849
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61708
Акция
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 61687
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 169
Код товара: 64350
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 486
Код товара: 61688
Цена товара в пунктах: 499
Код товара: 62322
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 365
Код товара: 62174
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1196
Код товара: 58536
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 60990
Цена товара в пунктах: 362
Код товара: 61792
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.