Bien Dormir Express plic N10 + Cadou Fiterman

Код товара: 62844
Акция
Производитель: Fiterman Pharma SRL SC (prod.: Fiterman Pharma SRL SC, Romania)
Страна: Румыния
Форма: капли

Bien Dormir® Express, plicuri

Conceput sub forma de pulbere pentru solutie orala care se absoarbe usor si cu un continut maxim de melatonina alaturi de extracte vegetale standardizate, Bien Dormir EXPRESS vine in ajutorul persoanelor cu dificultati de adormire, asigurand instalarea mai rapida a somnului.

Indicatii

Stiati ca lucrul in spatii inchise fara lumina naturala poate duce la perturbarea somnului?

Exista o serie de factori care duc la perturbarea ritmului somn-veghe prin afectarea nivelului melatoninei in organism: varsta, schimbarea fusului orar, munca pe timp de noapte sau desfasurarea activitatii in conditii de iluminare artificiala timp indelungat.

Studii stiintifice au demonstrat ca utilizatorii permanenti de hipnotice au fost capabili sa inlocuiasca somniferele obisnuite cu melatonina, aceasta ducand la o imbunatatire substantiala a calitatii somnului. Administrarea pe cale orala a melatoninei se recomanda astfel pentru rezolvarea tulburarilor de somn legate de: varsta, munca pe timp de noapte sau in spatii lipsite de lumina naturala, perturbarea bioritmului cauzata de decalajele de fus orar.

BienDormir EXPRESS contine un complex de extracte naturale standardizate si melatonina care contribuie la inducerea starii de relaxare necesara instalarii somnului si imbunatateste calitatea acestuia, asigurand functionarea organismului in conditii optime.

Avantaje

Contribuie la inducerea starii de relaxare necesara instalarii somnului, imbunatateste calitatea acestuia, asigurand functionarea organismului in conditii optime.

Fara conservanti si aromatizanti.

Fara coloranti, lactoza, gluten, zahar.

Absortie imediata si efect rapid.

Efect de relaxare si calmare.

Nu da dependenta.

Compozitie

Ingrediente: indulcitor (sorbitol), extract de musetel, extract de melisa, extract de passiflora, antiaglomerant (stearat de magneziu), indulcitor (extract de Stevia rebaudiana), melatonina.

1 plic contine:

Extract uscat din flori de musetel (Matricaria chamomilla) standardizat in apigenol - 250 mg

Extract uscat din frunze de melisa (Melissa officinalis) standardizat in acid rozmarinic - 150 mg

Extract uscat din partea aeriana de passiflora (Passiflora incarnata) stantardizat in vitexina - 100 mg

Melatonina - 7 mg

Doze si mod de administrare

Adulti: se recomanda administrarea unui plic pe zi, cu aproximativ 30 minute inainte de culcare, dupa care se recomanda repaus la pat.

Se dizolva continutul plicului in aproximativ 100-150 ml apa calduta.

Durata de administrare recomandata este de 2-4 saptamani. Administrarea poate fi reluata dupa o perioada de pauza egala cu perioada de administrare.

Recomandari

A se citi prospectul inainte de utilizare.

Mod de eliberare

Fara prescriptie medicala

Forma de prezentare

Cutie a 10, respectiv 20 de plicuri

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 1198
Код товара: 44238
Цена товара в пунктах: 1986
Код товара: 46557
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 13
Код товара: 11304
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61749
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 150
Код товара: 44218
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 860
Код товара: 60556
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 389
Код товара: 62402
Цена товара в пунктах: 614
Код товара: 62334
Цена товара в пунктах: 124
Код товара: 60985
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61790
Цена товара в пунктах: 151
Код товара: 61113
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.