Professional Ser fata vitamina C 30ml

Код товара: 61492
Производитель: Olival
Страна: Хорватия
Форма: сыворотка для волос

Professional Ser fata vitamina C 30ml

Mulți utilizatori știu că un ser cu vitamina C este excelent pentru anti-îmbătrânire datorită efectului său antioxidant. Cu toate acestea, nu toată lumea știe cum funcționează vitamina C în pielea noastră.

Ser cu vitamina C: sprijină pielea pentru funcțiile esențiale

Vitamina C creează o piele sănătoasă și frumoasă în diferite moduri:

-Efectul antioxidant al vitaminei C face ca radicalii liberi periculoși să fie inofensivi.

-Vitamina sprijină în mod semnificativ formarea de colagen. Pe asta se bazeaza anti-imbatranirea cu vitamina C: ridurile dispar si pielea devine mult mai fina.

-Vitamina C este, de asemenea, foarte eficientă împotriva acneei, a petelor minore și a petelor pigmentare.

Mai ales funcția ca antioxidant este cu adevărat importantă. Radicalii liberi sunt produși în mod constant în timpul proceselor metabolice ale corpului nostru. Aceste molecule instabile pe bază de oxigen (superoxid, peroxid, hidroxil și altele) doresc în mod constant să reacționeze cu alți atomi și molecule din cauza dezechilibrului lor chimic intern. Acţionează agresiv (radical) şi distrug lipidele, proteinele şi membranele celulare.

Aceasta, la rândul său, dăunează vizibil pielii. Fumatul și influențele mediului favorizează formarea de radicali liberi. Efectul antioxidant al serului cu vitamina C contracarează acest proces. Vitamina C este de fapt cel mai cunoscut antioxidant. Efectul său în produsele de îngrijire a pielii a fost dovedit științific.

Anti-îmbătrânire cu acid hialuronic

După cum am spus, serul conține și acid hialuronic, care este considerat acum un clasic în aplicațiile împotriva îmbătrânirii pielii. Uniformizează imperfecțiunile și liniile fine de pe piele, ceea ce duce rapid la o piele impecabilă și un ten strălucitor. Pe de o parte, substanța proprie a organismului, hialuron, îmbină puțin pielea, pe de altă parte o asigură hidratarea. După cum se știe, există și umpluturi cu acid hialuronic, dar un ser funcționează mult mai blând, netezește ridurile și previne formarea lor pentru o perioadă mai lungă de timp.

Totodata, serul nostru este de foarte buna calitate si lasa pe piele o pelicula de hialuron usoara, practic imperceptibila, dar foarte eficienta, dupa utilizare. Drept urmare, umezeala nu scapă la fel de repede din straturile interioare ale pielii. Pielea primește o îngrijire optimă a umidității. Serul cu vitamina C si hialuron poate fi folosit ziua si noaptea. Într-un mod blând și blând, asigură un ten mai bun 24 de ore pe zi.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 162
Код товара: 62135
Цена товара в пунктах: 989
Код товара: 49085
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 383
Код товара: 63685
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 62362
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 239
Код товара: 63952
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 64086
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 341
Код товара: 61789
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 498
Код товара: 63934
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 624
Код товара: 61825
Акция
Цена товара в пунктах: 461
Код товара: 61852
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61708
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61859
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61847
Акция
Цена товара в пунктах: 619
Код товара: 61694
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61847
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 63918
Цена товара в пунктах: 1312
Код товара: 59586
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.