Balsam Taina plantelor 250ml Hypericum

Код товара: 62648
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: бальзам
Наличие: достаточно
174 82 леев
(-17%)
145 10 леев
или 581 пунктов лояльности
Выгода:
14 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Balsam Taina Plantelor 250ml

Antioxidant, antiinflamator și analgezic, acest balsam are proprietăți nutritive, calmante, chiar cicatrizante, ajutând la refacerea structurii pielii ce prezintă leziuni. Astfel, el este recomandat tuturor categoriilor de la sportivi și persoane în vârstă, până la tineri și persoane cu pielea sensibilă.

Balsam cu proprietăți revigorante, analgezice și cicatrizante

Proprietati:

Analgezic, Cicatrizant, Detoxifiant, Revigorant, Revitalizant

Recomandari:        

Sistem Osteo-Articular, Suport Cardiovascular

Ingrediente – Balsam Taina Plantelor 250ml:

Apă, extract hidroalcoolic din următoarele plante: Ienupăr (Juniperus communis), Gențiană (Gentiana asclepiadea), Brusture (Arctium lappa), Angelica (Angelica archangelica), Salcâm (Robinia pseudoacacia), Frasin (Fraxinus excelsior), Mesteacăn (Betula verrucosa), Troscot (Polygonum aviculare), Ghimpe (Xanthium spinosum), Sclipeți (Potentilla erecta), Țintaură (Centaurium umbellatum), Cimbrișor (Thymus serpyllum), Afin (Vaccinium myrtillus), Salvie (Salvia officinalis), Soc (Sambucus nigra), Coada-șoricelului (Achillea millefolium), Coada-calului (Equisetum arvense), Mentă (Mentha longifolia), Sânziană galbenă (Galium verum), Sovârv (Origanum vulgare), Măceș (Rosa canina), Pedicuță (Lycopodium clavatum), Gălbenele (Calendula officinalis), Pin (Pinus sylvestris), Scorțișoară (Cynamomum zeylanicum), Aloe (Aloe vera), Nuc (Juglans regia), Zmeur (Rubus idaeus), Coacăz negru (Ribes nigrum), Fenicul (Foeniculum vulgare), glicerină vegetală, sodium poliacrylate hydrogenated polydecene trideceth-6, etilhexilglicerină, fenoxietanol.

Principalii compuși activi ai plantelor conținute în Balsam Taina Plantelor 250ml sunt:

uleiuri volatile (mentol, pinen, camfor, borneol, limonen, silvestren, anetol, timol, carvacrol), pinitol, aloină, acaciină, sambucozidă, equisetonină, achilicină, colină, serpilină, cumarină, mirtilină, lappină, avicularozidă, levuloză, licopodină, clamatină, fragarină, inulină, clorofilă, cianină, polifenoli, aminoacizi esențiali, lipide, carotenoizi, rutozizi, principii amare, rezine (angelicin), acizi organici (angelic, betulinic, chinovic, cafeic, oleaonic, fumaric, rozmarinic, oxalic, valeric, citric, achileic, malic, succinic, salicilic, tant), vitamine (complexul vitaminic B, K, PP, C, D, A și E), minerale (potasiu, calciu, crom, fier, magneziu, seleniu, zinc, cupru, siliciu, fosfor, iod și mangan).

Cosmeticele Hypericum: Formule originale și ingrediente naturale. Calitate garantată!

Cosmeticele elaborate de către Laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale, nemodificate genetic, atent verificate. Astfel, plantele medicinale folosite ca materie primă sunt recoltate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta eficiența maximă și puritatea produsului, prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, ierbicide, insecticide și îngrășăminte chimice. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractele naturale concentrate din acestea, ceea ce asigură o cantitate mai mare de substanțe active benefice care se asimilează transcutanat (prin piele). Compușii naturali activi din cosmeticele Hypericum au fost special selecționați pentru a avea un efect benefic și cât mai prietenos la nivelul pielii.

Caracteristici generale ale produsului – Balsam Taina Plantelor 250ml:

La obținerea produsului de față au fost folosite aparatură de top, înalt-performantă și metode de extracție cât mai eficiente și menajante. Inițial, materia primă vegetală este supusă unei extracții hidroalcoolice menajante. În faza a doua, principiile active din plante sunt valorificate printr-o extracție apoasă de tipul unui decoct. Lichidul astfel obținut va fi filtrat și decantat în vederea transformării sale în produsul Bitter Taina Plantelor. În cele din urmă, după etapele de filtrare și decantare din cadrul procesului de fabricație a bitterului Taina Plantelor, se obține un produs foarte valoros, sub forma unei paste foarte fine și dense, în care principiile active din plante s-au concentrat. În această pastă se adaugă o bază de cremă de calitate superioară ce are rolul de a favoriza absorbția cutanată (prin piele) a principiilor active concentrate din pastă, având totodată și o acțiune emolientă și hidratantă. În acest fel, ca urmare a unui proces unic și complex, multifazic, se obține Balsamul Taina Plantelor pentru uz extern. Mirosul și culoarea caracteristice sunt date exclusiv de ingredientele naturale, produsul ne având adăugate în componența sa coloranți sau parfumuri de sinteză.

Balsamul Taina Plantelor este un produs atent formulat pentru hidratarea, cicatrizarea, protejarea și regenerarea structurii pielii. Acesta este deosebit de util și în calmarea durerilor musculare sau articulare cauzate de accidentări, înaintarea în vârstă sau din alte cauze. Acest balsam deosebit este inspirat de formula holistică a produsului Bitter Taina Plantelor care poate fi considerat un adevărat „elixir al vieții” datorită multiplelor efecte benefice asupra organismului. Astfel, produsul de față conține extracte din 30 de plante medicinale, având la bază compuși naturali activi, cu o bio-disponibilitate foarte mare, ce acționează sinergic completându-se și potențându-se reciproc, rezultatul fiind o piele: hidratată, hrănită și restructurată și o calmare a durerilor musculare sau articulare.

Datorită texturii sale ușoare, balsamul nu lasă urme uleioase, nu blochează porii și este recomandat tuturor tipurilor de piele, fiind absorbit ușor și în profunzime. Astfel, Balsamul Taina Plantelor poate fi folosit cu succes și pentru efectuarea masajelor, cu efecte relaxante și revigorante asupra musculaturii obosite. În plus, compușii naturali activi din cele 30 de plante medicinale au un puternic efect antiinflamator, antioxidant, vitaminizant și mineralizant, sporind capacitatea de auto-apărare a epidermei față de agenții patogeni, de compușii poluanți sau de cei cancerigeni la care aceasta este în permanență expusă.

În concluzie, prin acțiunea antiseptică și depurativă, datorată în mare parte taninurilor și uleiurilor volatile pe care le conține, acest produs îi conferă pielii o prospețime îndelungată și își păstrează calitățile pentru o perioadă mai mare de timp. Antioxidant, antiinflamator și analgezic, acest balsam are proprietăți nutritive, calmante, chiar cicatrizante, ajutând la refacerea structurii pielii ce prezintă leziuni. Astfel, el este recomandat tuturor categoriilor de la sportivi și persoane în vârstă, până la tineri și persoane cu pielea sensibilă.

Recomandări:

-Acest produs este recomandat în stimularea procesului natural de regenerare, propriu pielii;

-Indicat pentru păstrarea unui nivel optim de hidratare a pielii;

-Util în hrănirea, calmarea și cicatrizarea pielii;

-Recomandat persoanelor cu accidentări cauzate de lovituri sau efort fizic, dureri musculare și/sau dureri articulare.

Mod de folosire:

Se aplică pe pielea în prealabil curățată, masând ușor până la absorbția totală. Pentru sporirea efectelor tonifiante, se recomandă asocierea, pe cale internă, a acestui produs cu bitterul „Taina Plantelor” sub formă hidroalcoolică, hidroglicerinică sau capsule.

Mod de prezentare:

un flacon cu 250 ml

Contraindicații:

Nu se recomandă persoanelor cu hipersensibilitate la unul sau mai multe din ingredientele produsului.

Precauții:

-Numai pentru uz extern;

-Evitați contactul cu ochii;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: bine închis, ferit de lumină şi umiditate, la temperaturi de maxim 25°C.

Brand

HYPERICUM, Taina Plantelor

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 272
Код товара: 57811
Цена товара в пунктах: 1258
Код товара: 46998
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 46542
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 20782
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63761
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 80
Код товара: 49480
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1325
Код товара: 58186
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 61829
Акция
Цена товара в пунктах: 616
Код товара: 55613
Акция
Цена товара в пунктах: 558
Код товара: 61711
Акция
Цена товара в пунктах: 286
Код товара: 61842
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 1311
Код товара: 59586
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 63809
Цена товара в пунктах: 407
Код товара: 61953
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 397
Код товара: 62174
Акция
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 61687
Цена товара в пунктах: 381
Код товара: 62330
Цена товара в пунктах: 311
Код товара: 62318
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Акция
Цена товара в пунктах: 628
Код товара: 61694
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 581
Код товара: 62648
Vergeturile - ce sunt si din ce cauza apar?
Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.