Tinctura Antidiabetica 50ml Hypericum

Код товара: 63468
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: настойка
Наличие: достаточно
88 90 леев
(-16%)
75 03 леев
или 301 пунктов лояльности
Выгода:
7 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Tinctura Antidiabetica 50 ml

Tinctura Antidiabetică ajuta la reglarea glicemiei, îmbunătățirea răspunsului insulinic și protejarea pancreasului.

Proprietati   

Depurativ, Detoxifiant, Diuretic, Hipoglicemiant, Protector pancreatic

Recomandari         

Detoxifiere, Reglarea glicemiei, Sistem Endocrin, Suport Cardiovascular, Sustinerea Metabolismului

Tinctura Antidiabetică este atent formulată pentru reglarea glicemiei, îmbunătățirea răspunsului insulinic și protejarea pancreasului. Acest demers este cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată și plină de toxine, aditivi și carbohidrați rafinați (zahăr alb, fructoză, glucoză, făină albă și derivatele acesteia, sucuri ș.a.). Toți acești factori de stres afectează organismul, pancreasul fiind greu încercat mai ales din cauza rolului său esențial în secreția insulinei și reglarea glicemiei. Curele cu suplimente pe bază de compuși bioactivi din plante medicinale, ce au acțiune de reducere a glicemiei (Afin, Dud, Fasole) și cu molecule ce se aseamănă cu insulina, fiind una dintre soluțiile cele mai naturale în această situație.

Ingrediente – Tinctura Antidiabetica:

teci de Fasole (Phaseolus vulgaris), frunze de Afin (Vaccinium myrtillus), frunze de Mesteacăn (Betula verrucosa), frunze de Urzică (Urtica dioica), frunze de Dud (Morus alba), Trei-frați-pătați (Viola tricolor), apă demineralizată, alcool etilic din cereale (alc. 38% vol.).

Detalii – Tinctura Antidiabetica:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru tincturile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Tincturii Antidiabetice, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre.

Amintim, deci: Dudul-alb, Afinul de pădure, Trei-frați-pătați sau Urzica. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Ulterior amestecul de plante a fost supus unei extracții enzimatice și macerat.

Prin acest proces bifazic de extracție, garantăm valorificarea mult mai bună a principiilor active, în comparație cu formulele clasice.

Formula unică a tincturii Antidiabetice asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele medicinale selectate. Astfel, prin sinergia compușilor activi din frunzele de Dud-alb și a celor din Afinul de pădure, produsul contribuie la menținerea sănătății pancreasului endocrin prin reglarea glucozei din sânge și stimularea producției de insulină. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri) din plantele conținute contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: hipoglicemiantă, hipotensivă, depurativă, antiseptică, protectoare la nivelul pancreasului, diuretică și de stimulare a circulației periferice.

Prezentarea compușilor activi din Tinctura Antidiabetica:

-Trei-frați-pătați (Viola tricolor) are o acțiune calmantă asupra gâtului, ușurează respirația, susține confortul digestiv, susține motilitatea intestinală, favorizează eliminarea toxinelor și a acidului uric.

-Afinul (Vaccinium Myrtillus) contribuie la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ fiind o sursă de antioxidanți, oferă apărare naturală împotriva radicalilor liberi, asigură buna funcționare a microcirculației sanguine și reducerea senzației de picioare grele, sprijină claritatea vizuală, susține funcția retinei, menține sănătatea ochilor, susține fluxul sanguin la ochi, oferă suport antioxidant pentru ochi, ajută la protejarea ochilor, susține buna funcționare a mucoaselor gastrice și intestinale datorită antocianozidelor conținute, susține metabolismul normal al glucidelor, lipidelor și proteinelor.

-Mesteacănul (Betula verrucosa) susține buna funcționare a ficatului, rinichilor și tractului intestinal, îmbunătățește digestia și susține procesele de detoxifiere ale corpului, ajută la reglarea proliferării anormale a celulelor prin inducerea apoptozei (moarte celulară programată), contribuie la normalizarea colesterolului seric.

-Urzica (Urtica dioica) susține vitalitatea și energizează corpul, ajută la menținerea sănătății inimii, are proprietăți antiinflamatoare la nivel pulmonar, expectorante și spasmolitice, susține circulația venoasă și poate reduce senzația de picioare obosite, este folosită în mod tradițional ca adjuvant pentru problemele de piele și îndepărtarea impurităților, conține minerale (fier) și reduce anemia, ajută la îndepărtarea mătreței și vindecarea rănilor.

-Dudul alb (Morus alba) poate contribui la menținerea glicemiei în limite normale.

Formă de prezentare:

O cutie conține o sticluță de 50 ml

Greutate netă:

℮ 50 ml

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 953
Код товара: 40416
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 48116
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 64294
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1317
Код товара: 58186
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 17
Код товара: 58331
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 341
Код товара: 61789
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 14810
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 42969
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 330
Код товара: 63383
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 80
Код товара: 49480
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 39022
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 599
Код товара: 42221
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 63918
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61849
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 301
Код товара: 63468
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.