NattoEnzym Red rice caps. N10x2

Код товара: 63635
Количество доз: 20
Производитель: DHG PHARMACEUTICAL JOINT-STOCK COMPANY
Страна: Вьетнам
Форма: капс.

NattoEnzym

Red Rice

Supliment alimentar

COMPOZIŢIE: Fiecare capsulă conţine: Nattokinaza - 1000 FU, Drojdie de orez roşu - 50 mg

Excipienţi: celuloză microcristalina tip 112, dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu, capsulă mărimea 1.

PROPRIETĂŢI ŞI ACŢIUNE:

Nattokinaza se obţine în mod natural din hrana tradiţională japoneză (Natto) din boabe de soia, fermentate cu Bacillus subtilis natto.

Nattokinaza este o enzimă fibrinolitică ce asigură o circulaţie sanguină sanatoasă şi reduce riscul apariţiei trombozei. De fapt, Nattokinaza este o alternativă naturală, non-medicamentoasă a aspirinei pentru profilaxia bolilor cardio-vasculare. Milioane de oameni în lumea întreagă, care administrează sistematic anticoagulante suferă de hemoragii, mai ales din partea tractului gastro-intestinal. Nattokinaza nu are astfel de reacţii adverse.

Fiind administrată, Nattokinaza menţine sănătos sistemul cardio-vascular, asigură o vâscozitate sanguină optimă.

"Sănătatea organismului în mare măsură depinde de proprietăţile reologice afe'lfângeluf. Dacă vâscozitatea" sângelui este mărită, se dereglează transportul metabolic de substanţe nutritive în organism, creşte riscul formării de trombi în vasele cordului, creierului, pulmonilor, venelor profunde. Vâscozitatea sanguină mărita este un factor de risc important în infarct de miocard, ictus, boala hipertonică.

Nattokinaza activizează formarea plasminei (enzima ce dizolvă cheagurile sanguine) dar şi distruge baza trombului - fibrina. In acelaşi timp, nu afectează coagularea în cazul leziunii vaselor în traume şi poate fi administrată chiar şi pe termen lung, fără a cauza riscul apariţiei hemoragiilor.

Nattokinaza poate fi benefică în catabolismul fibrililor amiloizi asociaţi cu boala Alzheimer.

Datorită capacităţii Nattokinazei de a dizolva fibrilii amiloizi, poate fi benefică în tratarea Sclerozei Multiple şi a Sclerozei Laterale Amiloidale (SLA).

Nattokinaza îmbunătăţeşte vederea prin reducerea depunerii cheagurilor de fibrină la nivel ocular. Nattokinaza facilitează transportarea de oxigen către ţesuturi şi măreşte biodisponibilitatea substanţelor nutritive. '

Nattokinaza micşoreză vâscozitatea limfei, astfel îmbunătăţind funcţia de drenaj şi curăţare a organismului de “deşeuri” - ameliorează endoecologia organismului.

Drojdia de orez roşu - ingredientul natural care ţine colesterolul sub control şi care este foarte apreciat în Japonia. Aceasta este obţinută prin îmbogăţirea orezului roşu cu o Specie^eTimgîTîunută^ purpureus. Conţine în mod natural o serie de compuşi numiţi monacolini, dintre care cel mai important este monacolina K. Aceasta contribuie la inhibarea unei enzime la nivelul ficatului implicată în producţia de colesterol. Studiile au demonstrat că monacolină K ajută la reducerea colesterolului rău din sânge şi stimularea producţiei de colesterol bun.

Diferenţele dintre tipurile de colesterol Colesterolul poate fi bun (HDL) sau rău (LDL).

Colesterolul face parte din compoziţia unor particule numite lipoproteine, care transportă lipidele prin sânge până la ficat. Colesterolul rău este denumit în engleză Low Density Lipoproteins (colesterol LDL) pentru că particulele de lipoproteine au densitate scăzută.

De cealaltă parte, colesterolul bun sau High Density Lipoproteins (colesterol HDL) face parte din lipoproteinele cu densitate mare. Factorul care determină densitatea este raportul proteine - lipide din aceste particule. Cu cât densitatea este mai ridicată, cu atât şansele ca lipidele să se depună pe pereţii arteriali sunt mai scăzute.

Colesterolul, în limite normale, protejează arterele şi susţine buna funcţionare a organismului. Colesterolul rău cauzează ateroscleroză prin depunerile de lipide oxidate, care ajung să îngroaşe pereţii vaselor de sânge,

. afectând sau chiar blocând circulaţia sângelui.

Beneficiile monacolinei K din extractul de drojdie de orez roşu sunt multiple şi includ:

- Menţinerea unui nivel sănătos al colesterolului în sânge. Extractul din drojdie de orez roşu acţionează similar medicamentelor din clasa statinelor. Prin inhibarea enzimei HMG-CoA la nivelul ficatului, diminuează producţia de colesterol. Efectele adverse ale statinelor (medicamentelor convenţionale) sunt deseori problematice, şi includ dureri musculare, risc de diabet şi disfuncţii ale ficatului, unii pacienţi dezvoltând chiar intoleranţă la acest tip de tratament. în schimb, extractul de drojdie de orez roşu este, potrivit studiilor, sigur pentru consum.Acesta poate veni în completarea tratamentului cu statine sau ca alternativă pentru persoanele intolerante, dacă medicul recomandă acest lucru.

- îmbunătăţirea capacităţii de vasodilataţie. Extractul de drojdie de orez roşu ajută la relaxarea pereţilor arteriali şi îmbunătăţeşte vasodilataţia.

- Procesul de oxidare a lipidelor este diminuat. Oxidarea este factorul principal ce determină depunerea lipidelor pe peretele arterial, cauza apariţiei aterosclerozei. Prin acest efect, monacolina K asigură elasticitatea şi previne degradarea arterelor.

- Facilitează utilizarea optimă a coenzimei Q10 în organism. Monacolina K în formă hidroxiacidă, extrasă din drojdie de orez roşu, susţine acţiunea coenzimei Q10 pentru a ajuta celulele să producă energie.

- Alternativă de tratament pentru persoanele cu intoleranţă la statine. S-a demonstrat eficacitatea drojdiei din orez roşu pentru persoanele cu intoleranţă la medicamentele folosite în mod convenţional pentru reducerea colesterolului, statinele. Cercetătorii confirmă că extractul de drojdie de orez roşu este bine tolerat de organism şi este o alternativă eficientă de tratament.

- Binevenită în cazul pacienţilor cu sindrom metabolic.

EFECTE: Ameliorează circulaţia sângelui; Menţine viscozitatea normală a sângelui; Reduce colesterolul din sânge. Reduce riscul de ateroscleroză şi blocarea vaselor de sânge; Reduce riscul infarctului de miocard; Reduce riscul Accidentului Vascular Cerebral; Dizolvă trombii.

MOD DE UTILIZARE: Câte 1 capsulă de două ori pe zi: dimineaţa şi seara. Produsul trebuie administrat pe cale orală cu 30 de minute înainte de masă sau cu 1 oră după masă.

PREZENTARE: Cutie cu2 blisterex 10 capsule

CONTRAINDICAŢII: Copiilor sub 12 ani; Persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului; Femeilor însărcinate şi celor care alăptează; Femeilor cu menoragie, metroragie; Persoanelor, care sunt predispuse la sângerare sau au hemofilie; Persoanelor, care urmează tratament cu anticoagulante; Persoanelor, care se pregătesc pentru intervenţii chirurgicale.

PĂSTRARE: A se păstră la loc uscat, la temperaturi sub 30°C, ferit de lumina. A se feri de copi! Anu se depăşi doza zilnică recomandată.

Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru un regim alimentar variat, o dietă balansată sau mod sănătos de viaţă.

PRODUCĂTOR: DHG PHARMA

DHG Pharmaceutical Joint-Stock Company 288 Bis Nguyen Van Cu Str., An Hoa Ward, Ninh Kieu District, Can Tho City, Vietnam

IMPORTATOR: CENTROIMPEX SRL

MD-2012, str. Banulescu Bodoni 47, ap. 1, mun. Chişinău, Republica Moldova, Tel./Fax.: 022-214160

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63465
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 63665
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 24
Код товара: 45641
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63775
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1072
Код товара: 64034
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 346
Код товара: 61830
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61692
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 311
Код товара: 62318
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Акция
Цена товара в пунктах: 295
Код товара: 61713
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61751
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61697
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61861
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 60990
Акция
Цена товара в пунктах: 544
Код товара: 61824
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.