Valsartan-BP comp. filmate 80mg N10x3 Balkan

Код товара: 64547
NEW
Доза: 80
Количество доз: 30
Производитель: Balkan Pharmaceuticals SRL, SC
Страна: Республика Молдова
Форма: табл. п/о.
Наличие: достаточно
73 72 леев
(-9%)
67 04 леев
Выгода:
6 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Valsartan-BP 80 mg comprimate filmate

Valsartan-BP 160 mg comprimate filmate

Valsartan

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament

deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastră. Nu trebuie să-l daţi altor persoane. Le poate face rău, chiar dacă au aceleaşi semne de boală ca dumneavoastră.

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.

1.Ce este Valsartan-BP comprimate filmate şi pentru ce se utilizează

Valsartan-BP conține substanța activă valsartan și aparţine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de antagonişti ai receptorilor angiotensinei II, care ajută la controlul tensiunii arteriale mari (hipertensiunii arteriale).

Angiotensina II este o substanţă din organism care determină îngustarea vaselor de sânge, provocând astfel creşterea tensiunii arteriale. Valsartan-BP acţionează prin blocarea efectului angiotensinei II. Ca rezultat, vasele de sânge se relaxează iar tensiunea arterială scade.

Valsartan-BP comprimate filmate poate fi utilizat pentru trei afecţiuni diferite:

              pentru tratamentul hipertensiunii arteriale (tensiunii arteriale mari) la adulți, copii şi adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani.

Valorile mari ale tensiunii arteriale cresc sarcina asupra inimii şi a arterelor. Dacă nu este tratată, tensiunea arterială mare poate afecta vasele de sânge din creier, inimă sau rinichi, putând determina accident vascular cerebral, insuficienţă cardiacă sau renală. Tensiunea arterială mare creşte şi riscul de infarct miocardic. Scăzându-vă tensiunea arterială la valorile normale, vi se reduce riscul de a dezvolta aceste afecţiuni.

              pentru tratamentul pacienţilor adulţi care au avut un infarct miocardic recent. Prin „recent” înţelegem aici un interval cuprins între 12 ore şi 10 zile.

              pentru tratamentul insuficienţei cardiace simptomatice la pacienţi adulţi. Valsartan-BP este utilizat atunci când medicamentele dintr-un grup numit inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (ECA) nu pot fi utilizate; de asemenea, poate fi utilizat împreună cu inhibitorii ECA atunci când alte medicamente utilizate pentru tratamentul insuficienţei cardiace nu pot fi utilizate. Simptomele insuficienţei cardiace includ respiraţia dificilă şi umflarea picioarelor determinată de acumularea de lichid, din cauză că muşchiul cardiac nu poate pompa sângele îndeajuns de puternic, pentru a asigura aportul de sânge necesar în întregul organism.

2.Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Valsartan-BP

Nu utilizaţi Valsartan-BP

-          dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la valsartan sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6).

-           dacă aveţi o boală severă a ficatului.

-        dacă sunteţi gravidă în mai mult de 3 luni (de asemenea, este mai bine să evitaţi să luaţi Valsartan-BP în primele luni de sarcină – vezi punctul referitor la sarcină).

-         Dacă aveţi diabet zaharat sau insuficienţă renală şi sunteţi tratat cu un medicament pentru scăderea tensiunii arteriale care conţine aliskiren.

Dacă vi se aplică oricare dintre cele prezentate mai sus, nu utilizaţi Valsartan-BP şi discutaţi cu medicul dumneavoastră.

Atenționări și precauții

Discutați cu medicul dumneavoastră

-         dacă aveţi o boală a ficatului.

-           dacă aveţi o boală severă de rinichi sau dacă faceţi dializă.

-           dacă aveţi o îngustare a arterei renale.

-          dacă vi s-a efectuat recent un transplant de rinichi.

-          dacă aveţi o boală severă a inimii, alta decât insuficienţa cardiacă şi infarctul miocardic.

-           spuneţi medicului dumneavoastră, dacă v-aţi umflat vreodată, mai ales la nivelul limbii şi al feţei, ca urmare a unei reacţii alergice numite angioedem, în timpul administrării altor medicamente (inclusiv inhibitori ECA, precum captopril, enalapril). Dacă prezentaţi aceste simptome în timpul tratamentului cu Valsartan-BP, încetaţi imediat să-l luaţi şi nu luaţi Valsartan-BP din nou. Vezi şi punctul 4 „Reacţii adverse posibile”.

-          dacă luaţi medicamente care cresc cantitatea de potasiu în sânge. Acestea includ suplimentele de potasiu, substituenţi de sare care conţin potasiu, medicamentele care reţin potasiul şi heparină. Poate fi necesară determinarea cantităţii de potasiu din sângele dumneavoastră, la intervale regulate.

-          dacă aveţi aldosteronism. Acesta este o boală în care glandele suprarenale secretă o cantitate prea mare de hormon numit aldosteron. Dacă acest lucru este valabil în cazul dumneavoastră, nu este recomandat să utilizaţi Valsartan-BP.

-      dacă aţi pierdut o cantitate mare de lichide (deshidratare) din cauza diareei, vărsăturilor sau a utilizării de doze mari de medicamente pentru eliminarea apei (diuretice).

dacă luaţi oricare dintre următoarele medicamente utilizate pentru tratarea tensiunii arteriale mari: un inhibitor ECA (de exemplu, enalapril, lisinopril, ramipril), mai ales dacă aveţi probleme ale rinichilor asociate diabetului zaharat, aliskiren

dacă sunteţi tratat cu un inhibitor al ECA împreună cu anumite alte medicamente pentru tratarea insuficienţei cardiace, cunoscute sub denumirea de antagonişti ai receptorilor de mineralocorticoizi (ARM) (de exemplu, spironolactonă, eplerenonă) sau beta-blocanţi (de exemplu, metoprolol).

Este posibil ca medicul dumneavoastră să vă verifice funcţia rinichilor, tensiunea arterială şi valorile electroliţilor (de exemplu, potasiu) din sânge, la intervale regulate de timp.

Trebuie să spuneţi medicului dumneavoastră dacă credeţi că sunteţi (sau aţi putea rămâne) gravidă. Valsartan-BP nu este recomandat pentru utilizare în primele luni de sarcină şi nu trebuie să îl luaţi dacă sunteţi gravidă în mai mult de 3 luni, pentru că vă poate afecta grav copilul (vezi punctul referitor la sarcină).

Valsartan-BP împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente.

Efectele tratamentului pot fi modificate dacă Valsartan-BP este utilizat împreună cu anumite alte

medicamente. Este posibil să fie necesară modificarea dozei, luarea altor măsuri de precauţie sau, în unele cazuri, întreruperea administrării unuia dintre medicamente. Acest lucru este valabil atât pentru medicamentele eliberate pe bază de prescripţie medicală cât şi pentru cele eliberate fără prescripţie medicală, în special:

              alte medicamente utilizate pentru scăderea tensiunii arteriale, în special comprimate pentru eliminarea apei (diuretice), inhibitori ECA (cum sunt enalapril, lisinopril, etc.) sau aliskiren (vezi şi informaţiile de la punctul „Nu luaţi Valsartan-BP” şi “Atenționări și precauții”).

              medicamente care cresc cantitatea de potasiu din sângele dumneavoastră. Acestea includ suplimentele de potasiu, substituenţi de sare care conţin potasiu, medicamente care reţin potasiul şi heparină.

              un anumit tip de medicamente împotriva durerii numite medicamente anti-inflamatoare nesteroidiene (AINS), inclusiv aspirina.

              Rifampicina- un antibiotic; ciclosporina- un medicament utilizat pentru protecţia împotriva respingerii unui transplant; ritonavir- un medicament antiretroviral utilizat pentru a trata infecţia HIV/SIDA. Aceste medicamente pot accentua efectul Valsartan-BP.

              litiu, un medicament utilizat pentru tratarea anumitor tipuri de boli psihice.

În plus:

              dacă luaţi tratament după un infarct miocardic, nu este recomandată asocierea cu inhibitorii ECA (enalapril, captopril).

              dacă luaţi tratament pentru insuficienţă cardiacă, nu este recomandată asocierea triplă cu inhibitori ai ECA şi alte medicamente pentru tratarea insuficienţei cardiace, cunoscute sub denumirea de antagonişti ai receptorilor de mineralocorticoizi (ARM) (de exemplu, spironolactonă, eplerenonă) sau beta-blocante (de exemplu, metoprolol). 

Sarcina, alăptarea

Trebuie să spuneţi medicului dumneavoastră dacă credeţi că sunteţi (sau aţi putea rămâne) gravidă. În mod normal, medicul dumneavoastră vă va recomanda să încetaţi să luaţi Valsartan-BP înainte

de a rămâne gravidă sau de îndată ce ştiţi că sunteţi gravidă şi vă va recomanda să luaţi un alt medicament în locul Valsartan-BP.

Valsartan-BP nu este recomandat pentru utilizare în primele luni de sarcină şi nu trebuie să îl luaţi dacă sunteţi gravidă în mai mult de 3 luni, pentru că vă poate afecta grav copilul dacă îl luaţi după cea de-a treia lună de sarcină.

Spuneţi medicului dumneavoastră dacă alăptaţi sau urmează să începeţi să alăptaţi.

Valsartan-BP nu este recomandat pentru utilizare la mamele care alăptează, iar medicul dumneavoastră ar putea alege un alt tratament pe care să îl luaţi dacă doriţi să alăptaţi, în special în cazul în care copilul dumneavoastră este nou-născut sau a fost născut prematur.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Ca şi în cazul altor medicamente antihipertensive, este necesară precauţie în timpul conducerii vehiculelor sau folosirii utilajelor. La fel ca multe alte medicamente utilizate pentru tratamentul tensiunii arteriale mari, Valsartan-BP poate să determine ameţeli şi să afecteze capacitatea de concentrare.

3.Cum să utilizaţi Valsartan-BP

Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform recomandărilor medicului dumneavoastră, pentru a obţine cele mai bune rezultate şi a reduce riscul de reacţii adverse.

Pacienţi adulţi cu tensiune arterială mare (hipertensiune arterială)

Doza recomandată este de 80 mg pe zi.

În unele cazuri, medicul dumneavoastră vă poate prescrie o doză mai mare (de exemplu 160 mg sau 320 mg- doza maximă).

Efectul este evident în decurs de 2 săptămâni, iar efectele maxime sunt obţinute în decurs de 4 săptămâni.

De asemenea, este posibil ca medicul dumneavoastră să asocieze Valsartan-BP cu un alt medicament (de exemplu, un diuretic).

Copii şi adolescenţi (cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani) cu tensiune arterială mare

La pacienţii cu o greutate sub 35 kg, doza inițială recomandată pentru Valsartan-BP comprimate este de 40 mg, administrată o dată pe zi.

La pacienţii cu o greutate de cel puţin 35 kg, doza inițială recomandată pentru Valsartan-BP comprimate este de 80 mg, administrată o dată pe zi.

În unele cazuri, medicul dumneavoastră poate prescrie doze mai mari.

Copii cu vârsta sub 6 ani

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 5 ani și pentru cei care au dificultăți la înghițirea comprimatului, se recomandă valsartan soluție orală.

Siguranța și eficacitatea valsartanului la copiii cu vârsta sub 1 an nu au fost stabilite, de aceea nu se recomandă la acest grup de vârstă.

Transferul de la tratamentul cu Valsartan-BP comprimate filmate la valsartan soluție orală și invers și va efectua doar la recomandarea și sub supravegherea medicului.

Pacienţi adulţi după un infarct miocardic recent

În general, după un infarct miocardic tratamentul este început după cel mult 12 ore, de obicei cu o doză mică, de 20 mg pe zi.

Medicul dumneavoastră va creşte treptat această doză pe parcursul următoarelor câteva săptămâni,

până la doza maximă de 160 mg, administrată de două ori pe zi. Doza finală depinde de cantitatea pe care o puteţi tolera dumneavoastră, în mod individual.

Valsartan-BP se poate administra împreună cu alte medicamente pentru tratamentul infarctului miocardic, iar medicul dumneavoastră va stabili tratamentul care este potrivit pentru dumneavoastră.

Pacienţi adulţi cu insuficienţă cardiacă

În general, iniţierea tratamentului se face cu doza de 40 mg, administrată de două ori pe zi. Medicul

dumneavoastră va creşte doza treptat pe parcursul următoarelor câteva săptămâni, până la doza maximă de 160 mg, administrată de două ori pe zi. Doza finală depinde de cantitatea pe care o puteţi tolera dumneavoastră, în mod individual.

Valsartan-BP se poate administra împreună cu alte medicamente pentru tratamentul insuficienţei cardiace, iar medicul va stabili tratamentul care este potrivit pentru dumneavoastră.

Copii și adolescenți cu insuficiență cardiacă și infarct miocardic recent

Valsartan-BP nu este recomandat pentru tratamentul insuficienței cardiace sau infarctului miocardic recent la copii și adolescenți cu vârsta sub 18 ani.

Valsartan-BP poate fi luat cu sau fără alimente. Înghiţiţi Valsartan-BP cu un pahar de apă.

Luaţi Valsartan-BP aproximativ la aceeaşi oră, în fiecare zi.

Dacă utilizaţi mai mult Valsartan-BP decât trebuie

Dacă aţi utilizat în mod accidental prea multe comprimate, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră sau la urgență.

Supradozajul cu valsartan poate determina scădere severă a tensiunii arteriale, care poate duce la alterarea stării de conştienţă, colaps circulator şi/sau şoc.

Dacă apar ameţeli intense şi/sau leşin, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră sau la urgență şi staţi culcat.

Tratament

Măsurile terapeutice depind de intervalul de timp scurs de la înghițirea comprimatelor şi de tipul şi severitatea simptomelor. Tratamentul este în funcție de simptome.

Este puțin probabil ca valsartanul să fie eliminat prin hemodializă.

Dacă uitaţi să luaţi Valsartan-BP

Dacă aţi uitat să utilizaţi o doză, luaţi-o cât mai curând după ce vă aduceţi aminte. Dacă, însă, este aproape timpul să luaţi următoarea doză, omiteți doza uitată. Nu utilizaţi o doză dublă pentru a compensa o doză uitată.

Dacă încetaţi să luaţi Valsartan-BP

Oprirea tratamentului cu Valsartan-BP vă poate agrava boala. Nu vă opriţi din a lua medicamentul decât dacă medicul dumneavoastră vă spune acest lucru.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4.Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Unele reacții adverse pot fi grave și necesită asistenţă medicală imediată:

Erupţii grave pe piele cu vezicule (semne ale dermatitei buloase)-frecvența nu poate fi estimată din datele disponibile

Angioedem (o reacţie alergică), cu semne precum:

• umflare a feţei, buzelor, limbii sau gâtului

• dificultăţi la respiraţie sau înghiţire

• urticarie, mâncărime

În aceste cazuri, încetaţi să luaţi Valsartan-BP şi contactaţi imediat medicul dumneavoastră sau sunați la urgență (vezi şi punctul 2 Atenționări și precauții)

Angioedemul poate apărea mai puțin frecvent (poate afecta până la 1 pacient din 100) în cazul pacienților cu infarct miocardic sau insuficiență cardiacă. Frecvența acestuia nu este cunoscută la pacienții cu hipertensiune arterială.

Alte reacții adverse la pacienți cu hipertensiune arterială (tensiune arterială mărită) includ:

Frecvente (pot afecta până la 1 pacient din 10):

-ameţeli, amețeli la ridicarea în picioare

Mai puţin frecvente- poate afecta până la 1 pacient din 100

- senzaţie de învârtire (vertij)

- tuse

- durere abdominală

- oboseală

Cu frecvenţă necunoscută (frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile):

- scădere a cantităţii de hemoglobină şi scăderea numărului celulelor roşii în sânge (ceea ce poate duce, în cazuri severe, la anemie)

- sângerare sau învineţire neobişnuită (semne de trombocitopenie – scădere a numărului de trombocite în sânge)

- febră, durere în gât sau ulceraţii la nivelul gurii, determinate de infecţii (simptome ale unui număr mic de celule albe din sânge, denumit neutropenie)

- reacţii alergice cu erupţii trecătoare pe piele, mâncărimi şi papule; pot apărea simptome de febră, articulaţii umflate şi dureroase, durere musculară, umflare a ganglionilor limfatici şi/sau simptome de tip gripal (semne ale bolii serului)

- creştere a cantităţii de potasiu din sânge (care, în cazuri severe, poate genera spasme musculare şi ritm anormal al bătăilor inimii)

- scădere a cantităţii de sodiu din sânge (care poate determina oboseală şi confuzie, spasme musculare şi/sau, în cazuri severe, crize convulsive)

- pete de culoare roşu-purpuriu, febră, mâncărime (semne ale inflamaţiei vaselor de sânge, numită vasculită)

- creştere a valorilor testelor funcţiei ficatului (care pot indica o leziune a ficatului), incluzând creştere a cantităţii de bilirubină din sânge (care, în cazuri severe, poate genera colorarea în galben a pielii şi a albului ochilor)

- erupții trecătoare pe piele, mâncărime

- durere musculară (mialgie)

- scădere a cantității de urină eliminată sau chiar lipsa urinării (semne de disfuncție renală sau insuficienţă renală)

- creştere a valorilor creatininei în sânge

Următoarele evenimente au fost, de asemenea, observate în timpul studiilor clinice efectuate la pacienți cu tensiune mărită, indiferent de asocierea lor cauzală cu medicamentul de studiu: dureri în articulații, oboseală, dureri de spate, diaree, amețeli, dureri de cap, insomnie, scădere a libido-ului, greață, umflături, faringită (inflamație a faringelui cu dureri de gît), rinită (nas înfundat, eliminări din nas), sinuzită (eliminări galbene din nas cu dureri și febră), infecții ale aparatului respirator superior, infecții virale.

Alte reacţii adverse la pacienți cu infarct miocardic recent sau insuficiență cardiacă includ:

Frecvente (pot afecta până la 1 pacient din 10):

- ameţeli

- scădere a tensiunii arteriale, cu sau fără simptome cum sunt senzaţia de ameţeală şi leşin la ridicarea în picioare

- scădere a cantității de urină eliminată sau chiar lipsa urinării (semne de disfuncție renală sau insuficienţă renală).

Mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 pacient din 100):

- creştere a cantităţii de potasiu din sânge (care, în cazuri severe, poate genera spasme musculare şi ritm anormal al bătăilor inimii)

- senzaţie de învârtire (vertij)

- tuse

- durere abdominală

- oboseală

- spasme musculare, ritm anormal al bătăilor inimii (semne de hiperkaliemie)

- pierdere bruscă a conştienţei (sincopă)

- durere de cap

- lipsă de aer, dificultăţi la respiraţie în poziţia culcat, umflare a picioarelor (semne de insuficienţă cardiacă)

- greaţă

- diaree

- scădere severă a funcţiei rinichilor (semne de insuficienţă renală acută), creștere a nivelului de creatinină în sânge

- stare de slăbiciune, oboseală.

Cu frecvenţă necunoscută (frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile):

- sângerare sau învineţire neobişnuită (semne de trombocitopenie – scădere a numărului de trombocite în sânge)

- reacţii alergice cu erupţii trecătoare pe piele, mâncărimi şi papule; pot apărea simptome de febră, articulaţii umflate şi dureroase, durere musculară, umflare a ganglionilor limfatici şi/sau simptome de tip gripal (semne ale bolii serului)

- scădere a cantităţii de sodiu din sânge (care poate determina oboseală şi confuzie, spasme musculare şi/sau, în cazuri severe, crize convulsive)

- pete de culoare roşu-purpuriu, febră, mâncărime (semne ale inflamaţiei vaselor de sânge, numită vasculită)

- creştere a valorilor testelor funcţiei ficatului (care pot indica o leziune a ficatului), incluzând creştere a cantităţii de bilirubină din sânge (care, în cazuri severe, poate genera colorarea în galben a pielii şi a albului ochilor)

- erupții trecătoare pe piele, mâncărime

- durere musculară (mialgie)

- creştere a cantităţii de uree din sânge

Următoarele reacții adverse au fost observate, de asemenea, în timpul studiilor clinice la pacienții cu insuficiență cardiacă și/sau post-infarct miocardic, indiferent de asocierea lor cauzală cu medicamentul de studiu: dureri articulare, dureri abdominale, dureri de spate, insomnie, scădere a libido-ului, scăderea numărului de globule albe în sânge, ce duce la scăderea rezistenței la infecții (neutropenie), umflare; dureri în gât, cauzate de inflamația faringelui (faringită); nas înfundat, eliminări nazale (semne de rinită); dureri de cap, eliminări nazale, uneori de culoare galbenă sau, dureri, febră (semne de sinuzită); infecții ale aparatului respirator superior, infecții virale.

Reacţiile adverse la copii şi adolescenţi sunt similare cu cele observate la adulţi.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe site-ul Agenţiei Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.amdm.gov.md/ sau e-mail: [email protected].

5.Cum se păstrează Valsartan-BP 

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

A se păstra la temperaturi sub 25ºC, în ambalajul original pentru a fi protejat de umiditate.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6.Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Valsartan-BP

Substanţa activă este valsartan. Fiecare comprimat filmat conţine valsartan 80 mg sau 160 mg. Celelalte componente sunt:

Nucleu

Stearat de magneziu

Siliciu coloidal anhidru

Сrospovidona

Celuloză microcristalină

Film

Copolimer grefat de poli(alcool vinilic) și macrogol

Dioxid de titan

Talc

Gliceril monocaprilocaprat tip 1

Alcool polivinilic partial hidrolizat

Cum arată Valsartan-BP şi conţinutul ambalajului

Valsartan-BP 80 mg: comprimate filmate rotunde, plate, de culoare albă sau aproape albă, marcate cu „B/P” pe o parte și alta a liniei de divizare.

Valsartan-BP 160 mg: comprimate filmate rotunde, biconvexe, de culoare albă sau aproape albă, cu linie de divizare pe una dintre părți.

Blistere din AL/PVC a câte 10 sau 14 comprimate filmate.

Cutie cu 3 blistere a câte 10 comprimate filmate sau 1 blister a câte 14 comprimate filmate împreună cu prospect.

Deţinătorul certificatului de înregistrare şi fabricantul

Deţinătorul certificatului de înregistrare

SC Balkan Pharmaceuticals SRL,

str. Industrială, 7/A, MD-2091, or. Sîngera, Republica Moldova

email: [email protected]

Fabricantul

SC Balkan Pharmaceuticals SRL,

str. Industrială, 7/A, MD-2091, or. Sîngera, Republica Moldova 

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 822
Код товара: 58159
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 225
Код товара: 53570
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 960
Код товара: 61913
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 860
Код товара: 60556
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 736
Код товара: 55604
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61697
Акция
Цена товара в пунктах: 615
Код товара: 63215
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61701
Акция
Цена товара в пунктах: 620
Код товара: 61710
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 486
Код товара: 61688
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 389
Код товара: 63917
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 58427
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Цена товара в пунктах: 796
Код товара: 63396
Просмотренные товары
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.