Lorinden A ung. 15g

Cod produs: 10918
Divizarea: 1
Doza concentratia: 1
Forma: ung.
Producator: Jelfa SA
Tara: Polonia

Lorinden A
Compozitie :
Flumethasonum 0,2 mg, Acidum salicylicum 30 mg, Vehiculum ad 1g.
Prezentare :
Unguent 15 g in tuburi.
Particularitati farmacologice
Flumetasonul este un derivat difluorurat de cortison cu actiune antiinflamatoare, antialergica si antipruriginoasa moderat puternica. Acidul salicilic manifesta actiune cheratolitica si faciliteaza patrunderea flumetasonului prin epidermul cornificat, are efect antiseptic. Se recomanda in cazurile rebele la tratamentul cu alte preparate steroide.
Indicatii
Bolile cutanate cu hipercheratoza rebele la alte preparate de acest gen: eczema lichenizata, prurigoul limitat si lichenizat, psoriazisul, lichen rubrum planum.
Utilizare terapeutica :
In bolile inflamatorii, dupa depasirea fazei acute, unguentul se aplica topic in strat subtire de 1-3 ori pe zi (sau in pansament ocluziv o data pe zi sau o data la doua zile) pina la disparitia fenomenelor morbide, insa nu mai mult de 3 saptamini.
Efecte adverse :
Eczema de contact, reactii alergice indeosebi la persoanele sensibile sau cu boli alergizante ca eczema sau ulcerul gambei. Acnee poststeroidala, purpura, teleangiectazii, atrofierea pielii . Dermatita. Striuri. Uscaciunea pielii cu hipopigmentatie.
Contra indicatii :
Аfectiunile purulente, tuberculoza cutanata, bolile micotice ale pielii , modificarile pielii produse de sifilis, neoplaziile si starile precanceroase ale pielii , hipersensibilitatea la corticosteroizi.
Precautii :
In timpul sarcinii preparatul poate fi aplicat numai in cazuri exceptionale si pe arii limitate.
Termen de valabilitate:
3 ani. Conditii de conservare: Temperatura 8-150 C. Sl. Fara prescriptie medicala. Лоринден А

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon
Oferte Speciale
RECOMANDĂM
Produse vizualizate
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.