Normodiab comp. N50

Код товара: 50100
Производитель: Plantavorel SA, SC CCPPM
Страна: Румыния
Форма: табл


Normodiab comp. N50 PlantavorelNormodiab este un produs fitofarmaceutic complex, ce conține o asociere bine echilibrată de principii active vegetale:antocianozide (ce produc depresie glicemica si au efecte favorabile in angina diabetica si in maladiile vasculare din diabet)

compuși de tip biguanidinic ( ce actioneaza asupra metabolismului hepatic si contribuie la metabolizarea lipidelor proprii cat si a celor aduse prin alimente)

aminoacizi ( stimuleaza celulele beta pancreatice furnizoare de insulina)

flavonozide ( favorizeaza indepartarea acidului uric si a colesterolului)

vitamine ( B, A, C, acid folic, vitamina P )

oligoelemente si minerale ( ce intervin favorabil in reglarea proceselor metabolice intermediare, profund dezechilibrate in diabet).
Datorită acțiunilor sale sinergice, antidiabetice, hipolipemiante, antioxidante,Normodiab este un produs natural valoros, indicat cu predilecție în diabetul zaharat insulino independent (tip II), cînd valorile glicemiei sunt moderat crescute și răspund simțitor la dieta specifică precum și în prevenirea complicațiilor cronice ale diabetului și în special în reducerea factorilor de risc vasculari asociați.
Asociat terapiei clasice, în cazul diabetului zaharat insulino dependent (tip I), permite în timp, reducerea dozei de insulină.
Compoziție:Tablete, conținînd pulberi vegetale din frunze de:

afin ( Vaccinium myrtillus)

dud alb si negru ( Morus alba et nigra)

teci de fasole (Phaseolus vulgaris)

mesteacan ( Betula verrucosa)

nuc (Juglans regia) si extract standardizat din fructe de afin (Vaccinium myrtillus)

Mod de administrare: Pentru persoanele cu diabet insulino independent (tip II ), 2 - 6 comprimate pe zi astfel:la diabeticii cu glicemia a jeun intre 120 - 150 mg/dl - 2 comprimate pe zi, cate una in timpul meselor.
la diabeticii cu glicemia a jeun intre 150 - 200 mg/dl - 4 comprimate pe zi, in timpul meselor.
la diabeticii cu glicemia peste 200 mg/dl - 6 comprimate pe zi, cate 2 in timpul celor trei mese.
Pentru persoanele cu diabet zaharat insulino dependent (tip I), se asociaza tratamentului cu insulina, cand in timp se poate constata reducerea necesarului de insulina utilizat.Contraindicații: Pentru prevenirea accidentelor, Noromodiab, nu va fi folosit în cazurile de diabet zaharat de tip I în terapie unică, renunțîndu-se brusc la insulină.


Prezentare: Flacon cu 40 tablete

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 206
Код товара: 49524
Цена товара в пунктах: 644
Код товара: 54712
Топ сезона
Топ сезона
Искать в аптеках
Цена товара в пунктах: 66
Код товара: 63667
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 428
Код товара: 63939
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 24
Код товара: 45641
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 55265
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 220
Код товара: 61832
Акция
Цена товара в пунктах: 624
Код товара: 61825
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Акция
Цена товара в пунктах: 1508
Код товара: 45716
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61861
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 123
Код товара: 60987
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 860
Код товара: 60556
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.