Mexiprim® comp. film. 125 mg N10x3

Код товара: 40628
Доза: 125
Количество доз: 30
Производитель: Nijfarm SAD
Страна: Россия
Форма: табл. п/о.

MEXIPRIM 125 mg comprimate filmate

Ethylmethylhydroxypyridine succinate

1. CE ESTE MEXIPRIM COMPRIMATE ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Mexiprim se atribuie antioxidanţilor, ceea ce înseamnă că neutralizeaza (reduce) acțiunea radicalilor liberi - molecule care se formează în organism în timpul activi tății vitale și afectează în mod negativ funcționarea celulelor și a organelor. În unele cazuri, echilibrul dintre formarea și eliminarea radicalilor liberi din organism este dereglat. Numărul de radicali liberi creste în organism în cazul leziunilor, infectilor, stresului și creste odata cu vârsta. Se crede că cantități excesive de radicali liberi poate fi una dintre cauzele anumitor boli.

Mexiprim reduce efectele dăunatoare ale radicalilor liberi asupra organismului, în special asupra creierului si, de asemenea, îmbunătățește metabolismul și fluxul de sânge a creierului. Mexiprim este recomandat de a fi utilizat în tratamentul următoarelor maladii:

- tulburări anxioase în stări nevrotice;

- distonie vegeto-vasculară;

- tulburări cognitive uşoare de diferită geneză (în sindromul psihoorganic şi tulburări astenice, determinate de dereglările acute şi cronice ale circulaţiei cerebrale, traumatism cranio-cerebral, neuroinfecţii şi intoxicaţii, procesele senile şi atrofice);

- tulburări de memorie şi insuficienţă intelectuală la vârstnici;

- sindromul de abstinenţă alcoolică cu predominarea tulburărilor nervoase şi vegeto-vasculare.

2. CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI ÎNAINTE SĂ LUAȚI MEXIPRIM COMPRIMATE

Nu luați Mexiprim comprimate

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la succinatul de etilmetilhidroxipiridină sau oricare dintre celelalte component ale acestui medicament (enumerate în pct. 6);

- dacă aveţi probleme cu rinichii;

- dacă aveţi probleme cu ficatul;

- dacă sunteți însărcinată sau alăptați;

Acest preparat este contraindicat de a fi folosit la copii.

Atenţionări şi precauţii

Înainte să luaţi Mexiprim, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Mexiprim comprimate împreună cu alte medicamente

Anunțați medicul dumnevoastră sau farmacistul dacă administrați sau de curând ați administrat orice alte medicamente, inclusive medicamente fără prescripție medicală. Spuneţi în special medicului dumneavoastră dacă luaţi:

• medicamente pentru tratamentul bolii Parkinson, carbamazepină (utilizată în epilepsie și tulburări psihice), anxiolitice (utilizate pentru tulburările de anxietate): Meksiprim potențează actiunea acestor medicamente.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Preparatul Mexiprim este contraindicat în sarcină și perioada de alăptare.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

În timpul tratamentului se recomandă precauţie la conducerea vehiculelor şi folositea utilajelor, care necesită concentraţia atenţiei şi reacţii psihomotorii rapide.

3. CUM SĂ LUAȚI MEXIPRIM COMPRIMATE

Luați întotdeauna Mexiprim comprimate exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Mexiprim se administrează oral. Dozele terapeutice administrate şi durata tratamentului sunt determinate de medic în dependență de sensibilitatea bolnavului la preparat. Tratamentul se iniţiază cu doza de 0,25-0,5 g (2-4 comprimate); doza medie nictemerală constituie 0,25-0,5 g (2-4 comprimate), doza maximă-0,8 g (6 comprimate). Doza nictemerală a preparatului se divizează în 2-3 prize. Pentru tratamentul bolnavilor cu tulburări anxioase, disfuncţii vegeto-vasculare şi tulburări cognitive Mexiprim se administrează timp de 2-6 săptămâni. Pentru jugularea sindromului de abstinenţă alcoolică Mexiprim se administrează timp de 5-7 zile. Tratamentul cu Mexiprim se sistează treptat, reducând doza preparatului timp de 2-3 zile.

Dacă ați luat mai mult Mexiprim comprimate decât trebuie

Dacă ați administrat o doză semnificativ de mare adresați-vă medicului.

Dacă ați luat mai multe comprimate Mexiprim pot să apară tulburări de somn (insomnia, în unele cazuri somnolență). În cazul supradozării, trebuie să vă adresați urgent medicului sau farmacistului. Luați cu dumneavoastră ambalajul medicamentului, pentru a arăta medicului ce medicament ați folosit.

Dacă uitaţi să luaţi Mexiprim comprimate

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Dacă ați uitat să luați cmprimatul luați-l cum v-ați amintit, următoarea doză o veți administra conform prescripției recomandate de medic.

Dacă încetaţi să luaţi Mexiprim

Nu încetați să luați Mexiprim comprimate, până când medicul nu vă recomandă aceasta. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. REACŢII ADVERSE POSIBILE

Ca toate medicamentele, Mexiprim poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

În unele cazuri pot apărea următoarele reacții adverse:

Rare (afectează mai puţin de 1 din 1000 utilizatori): greaţă, gură uscată, somnolenţă, reacţii alergice.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

5. CUM SE PĂSTREAZĂ MEXIPRIM

Nu lăsați acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj după Exp. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 30°C.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. CONȚINUTUL AMBALAJULUI ȘI INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Ce conţine Mexiprim:

Substanţa activă este succinatul de etilmetilhidroxipiridină. 1 comprimat filmat conţine succinat de etilmetilhidroxipiridină-125 mg;

Celelalte component sunt: nucleul: caolină, carboximetil amidon de sodiu, celuloză microcristalină, povidonă, talc, stearat de calciu; filmul: hipromeloză, macrogol, dioxid de titan, talc.

Cum arată Mexiprim comprimate filmate şi conţinutul ambalajului

Comprimate filmate. Comprimate rotunde, biconvexe, de culoare albă până la albă cu nuanţă crem, în secţiune-de culoare albă până la albă cu nuanţă gri, sau gălbuie, sau crem.

Câte 10 comprimate în blistere de contur cu fag din peliculă PVC și folie de Al. Câte 3 blistere împreună cu prospectul se plasează într-o cutie de carton.

Deţinătorul certificatului de înregistrare şi fabricantul

Deţinătorul certificatului de înregistrare

SAD „Nijfarm”, Rusia

603950, Nijnii Novgorod

GSP-459, str. Salganskaya, 7

Tel. : (831) 278-80-88

Fax: (831) 430-72-28

Fabricantul

SAÎ „Compania chimico-farmaceutică din Obninsk”, Rusia

249036, reg. Kaluga, or. Obninsk, str. Koroliov 4

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 54
Код товара: 48054
Цена товара в пунктах: 736
Код товара: 62661
Цена товара в пунктах: 1377
Код товара: 61987
Цена товара в пунктах: 805
Код товара: 62409
Цена товара в пунктах: 340
Код товара: 35753
Цена товара в пунктах: 1180
Код товара: 50685
Цена товара в пунктах: 251
Код товара: 55747
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 433
Код товара: 63690
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 42412
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1316
Код товара: 58186
Топ сезона
Код товара: 12123
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61751
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 438
Код товара: 61840
Акция
Цена товара в пунктах: 370
Код товара: 61853
Акция
Цена товара в пунктах: 544
Код товара: 61824
Акция
Цена товара в пунктах: 286
Код товара: 61842
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 445
Код товара: 64359
Акция
Цена товара в пунктах: 677
Код товара: 63696
Акция
Цена товара в пунктах: 477
Код товара: 63478
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 514
Код товара: 61695
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61861
Цена товара в пунктах: 437
Код товара: 40605
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 793
Код товара: 62176
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61863
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 239
Код товара: 63952
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61790
Акция
Цена товара в пунктах: 619
Код товара: 61694
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.