Mexiprim® comp. film. 125 mg N10x3

Код товара: 40628
Количество доз: 30
Доза: 125
Производитель: Nijfarm SAD
Страна: Россия
Форма: табл. п/о.
Наличие: достаточно
53 31 леев
(-8%)
49 04 леев
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

MEXIPRIM 125 mg comprimate filmate

Ethylmethylhydroxypyridine succinate

1. CE ESTE MEXIPRIM COMPRIMATE ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Mexiprim se atribuie antioxidanţilor, ceea ce înseamnă că neutralizeaza (reduce) acțiunea radicalilor liberi - molecule care se formează în organism în timpul activi tății vitale și afectează în mod negativ funcționarea celulelor și a organelor. În unele cazuri, echilibrul dintre formarea și eliminarea radicalilor liberi din organism este dereglat. Numărul de radicali liberi creste în organism în cazul leziunilor, infectilor, stresului și creste odata cu vârsta. Se crede că cantități excesive de radicali liberi poate fi una dintre cauzele anumitor boli.

Mexiprim reduce efectele dăunatoare ale radicalilor liberi asupra organismului, în special asupra creierului si, de asemenea, îmbunătățește metabolismul și fluxul de sânge a creierului. Mexiprim este recomandat de a fi utilizat în tratamentul următoarelor maladii:

- tulburări anxioase în stări nevrotice;

- distonie vegeto-vasculară;

- tulburări cognitive uşoare de diferită geneză (în sindromul psihoorganic şi tulburări astenice, determinate de dereglările acute şi cronice ale circulaţiei cerebrale, traumatism cranio-cerebral, neuroinfecţii şi intoxicaţii, procesele senile şi atrofice);

- tulburări de memorie şi insuficienţă intelectuală la vârstnici;

- sindromul de abstinenţă alcoolică cu predominarea tulburărilor nervoase şi vegeto-vasculare.

2. CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI ÎNAINTE SĂ LUAȚI MEXIPRIM COMPRIMATE

Nu luați Mexiprim comprimate

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la succinatul de etilmetilhidroxipiridină sau oricare dintre celelalte component ale acestui medicament (enumerate în pct. 6);

- dacă aveţi probleme cu rinichii;

- dacă aveţi probleme cu ficatul;

- dacă sunteți însărcinată sau alăptați;

Acest preparat este contraindicat de a fi folosit la copii.

Atenţionări şi precauţii

Înainte să luaţi Mexiprim, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Mexiprim comprimate împreună cu alte medicamente

Anunțați medicul dumnevoastră sau farmacistul dacă administrați sau de curând ați administrat orice alte medicamente, inclusive medicamente fără prescripție medicală. Spuneţi în special medicului dumneavoastră dacă luaţi:

• medicamente pentru tratamentul bolii Parkinson, carbamazepină (utilizată în epilepsie și tulburări psihice), anxiolitice (utilizate pentru tulburările de anxietate): Meksiprim potențează actiunea acestor medicamente.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Preparatul Mexiprim este contraindicat în sarcină și perioada de alăptare.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

În timpul tratamentului se recomandă precauţie la conducerea vehiculelor şi folositea utilajelor, care necesită concentraţia atenţiei şi reacţii psihomotorii rapide.

3. CUM SĂ LUAȚI MEXIPRIM COMPRIMATE

Luați întotdeauna Mexiprim comprimate exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Mexiprim se administrează oral. Dozele terapeutice administrate şi durata tratamentului sunt determinate de medic în dependență de sensibilitatea bolnavului la preparat. Tratamentul se iniţiază cu doza de 0,25-0,5 g (2-4 comprimate); doza medie nictemerală constituie 0,25-0,5 g (2-4 comprimate), doza maximă-0,8 g (6 comprimate). Doza nictemerală a preparatului se divizează în 2-3 prize. Pentru tratamentul bolnavilor cu tulburări anxioase, disfuncţii vegeto-vasculare şi tulburări cognitive Mexiprim se administrează timp de 2-6 săptămâni. Pentru jugularea sindromului de abstinenţă alcoolică Mexiprim se administrează timp de 5-7 zile. Tratamentul cu Mexiprim se sistează treptat, reducând doza preparatului timp de 2-3 zile.

Dacă ați luat mai mult Mexiprim comprimate decât trebuie

Dacă ați administrat o doză semnificativ de mare adresați-vă medicului.

Dacă ați luat mai multe comprimate Mexiprim pot să apară tulburări de somn (insomnia, în unele cazuri somnolență). În cazul supradozării, trebuie să vă adresați urgent medicului sau farmacistului. Luați cu dumneavoastră ambalajul medicamentului, pentru a arăta medicului ce medicament ați folosit.

Dacă uitaţi să luaţi Mexiprim comprimate

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Dacă ați uitat să luați cmprimatul luați-l cum v-ați amintit, următoarea doză o veți administra conform prescripției recomandate de medic.

Dacă încetaţi să luaţi Mexiprim

Nu încetați să luați Mexiprim comprimate, până când medicul nu vă recomandă aceasta. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. REACŢII ADVERSE POSIBILE

Ca toate medicamentele, Mexiprim poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

În unele cazuri pot apărea următoarele reacții adverse:

Rare (afectează mai puţin de 1 din 1000 utilizatori): greaţă, gură uscată, somnolenţă, reacţii alergice.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

5. CUM SE PĂSTREAZĂ MEXIPRIM

Nu lăsați acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj după Exp. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 30°C.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. CONȚINUTUL AMBALAJULUI ȘI INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Ce conţine Mexiprim:

Substanţa activă este succinatul de etilmetilhidroxipiridină. 1 comprimat filmat conţine succinat de etilmetilhidroxipiridină-125 mg;

Celelalte component sunt: nucleul: caolină, carboximetil amidon de sodiu, celuloză microcristalină, povidonă, talc, stearat de calciu; filmul: hipromeloză, macrogol, dioxid de titan, talc.

Cum arată Mexiprim comprimate filmate şi conţinutul ambalajului

Comprimate filmate. Comprimate rotunde, biconvexe, de culoare albă până la albă cu nuanţă crem, în secţiune-de culoare albă până la albă cu nuanţă gri, sau gălbuie, sau crem.

Câte 10 comprimate în blistere de contur cu fag din peliculă PVC și folie de Al. Câte 3 blistere împreună cu prospectul se plasează într-o cutie de carton.

Deţinătorul certificatului de înregistrare şi fabricantul

Deţinătorul certificatului de înregistrare

SAD „Nijfarm”, Rusia

603950, Nijnii Novgorod

GSP-459, str. Salganskaya, 7

Tel. : (831) 278-80-88

Fax: (831) 430-72-28

Fabricantul

SAÎ „Compania chimico-farmaceutică din Obninsk”, Rusia

249036, reg. Kaluga, or. Obninsk, str. Koroliov 4

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 811
Код товара: 57933
NEW
Цена товара в пунктах: 143
Код товара: 30973
Цена товара в пунктах: 1356
Код товара: 61987
Цена товара в пунктах: 675
Код товара: 62661
Цена товара в пунктах: 988
Код товара: 50685
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1516
Код товара: 63253
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 12
Код товара: 11304
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 603
Код товара: 55613
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1796
Код товара: 63230
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1796
Код товара: 63234
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 63156
Топ сезона
Код товара: 42911
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1516
Код товара: 63225
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1516
Код товара: 63223
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 828
Код товара: 61742
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42965
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 27
Код товара: 61458
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 545
Код товара: 42229
Акция
Цена товара в пунктах: 1461
Код товара: 45716
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 128
Код товара: 60991
Цена товара в пунктах: 1153
Код товара: 59593
Цена товара в пунктах: 109
Код товара: 60987
Просмотренные товары
Uleiurile SO BIO ETIC pentru Păr, Masaj și Barbă!
In ultima vreme, uleiul de păr a devenit un element-vedetă în procesul de îngrijire a părului. Un ulei de păr poate fi folosit în mai multe feluri, în funcție de tipul de păr și de nevoile lui. Unul poate fi mai bun pentru bucle, în timp ce altul este mai potrivit pentru părul uscat. Soluția ideală, recomandată de specialiștii Lea Nature, este Uleiul de Avocado și Șofrănel de la So Bio Etic!