Напрофф, табл.в оболочке 550 мг N10

Код товара: 35816
Доза: 550
Количество доз: 10
Производитель: Rotapharm Limited (prod.: Biofarma Ilac Sanayii ve Ticaret AS, Turcia)
Страна: Великобритания
Форма: табл. п/о.
Наличие: достаточно
45 39 леев
(-9%)
41 31 леев
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Naproff comp. film. 550 mg N10


Substanta activa:Naproxenum
Compozitia si forma de prezentare:comp. film. 550 mg N10 in blister


Actiunea farmacologica: Medicamentul are o actiune antiinflamatoare, antipiretica si analgezica. Se absoarbe rapid si complet la nivelul tubului digestiv ajungand la concentratia optima in sange dupa 1-4 ore de la administrare. Timpul de injumatatire este de 12-15 ore. Naproxenul este legat in cea mai mare parte de proteinele plasmatice, traverseaza placenta si ajunge in laptele mamei. Aproape 90% se elimina prin urina, 70% se elimina sub forma neschimbata si restul ca metabolit demetilat, liber sau conjugat cu acidul sulfuric sau flucuronic.
Osteoartrite, guta artritica, artrite reumatoide, spondilite anchilozante, reumatism articular acut si alte forme de boli reumatismale, articulare si musculare. traumatisme in sistemul osteoarticular, sciatica, nevralgii, polineurite, tromboflebite, cefalee, infectii respiratorii acute si alte stari inflamatorii si febrile, dismenoree, iminenta de nastere prematura.
INDICATII
Osteoartrite, guta artritica, artrite reumatoide, spondilite anchilozante, reumatism articular acut si alte forme de boli reumatismale, articulare si musculare. traumatisme in sistemul osteoarticular, sciatica, nevralgii, polineurite, tromboflebite, cefalee, infectii respiratorii acute si alte stari inflamatorii si febrile, dismenoree, iminenta de nastere prematura.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
In bolile reumatice, adultilor li se administreaza 500 mg in timpul meselor, o data sau de doua ori pe zi, la interval de 12 ore. In forme grave, cronice doza se poate mari pana la 750 mg-1 g. In guta artritica doza zilnica este de 750 mg-1 g (doza initiala este de 750 mg urmata de o alta de 250 mg la intervale de 8 ore pana cand aparea ameliorarea). In ciroze dozele se reduc. copiilor peste 5 ani, care au artrite reumatice li se administreaza doze de 10 mg/kg din greutatea corporala, zilnic, in doua prize la interval de 12 ore. Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 2 saptamani.
CONTRAINDICATII
Sarcina si perioada de alaptare, ulcer gastric si duodenal (contraindicatie relativa), predispozitii hemoragice, hipersensibilitate la medicament (mai rar). Preparatul nu se administreaza copiilor sub varsta de 5 ani. In cazul cirozelor medicamentul trebuie administrat cu precautiune.
ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
Asocierea cu anticoagulante cumarinice, sulfamide si sulfoniluree implica grija in dozarea acestora, din cauza riscului crescut de accidente toxice. Atentie! Naproxenul nu trebuie administrat pacientilor cu sangerari gastrointestinale. Naproxenul mareste timpul de sangerare, lucru care trebuie luat in consideratie, mai ales daca se administreaza simultan si anticoagulante.
Asocierea Naproxenului cu acid acetylsalicylic creste riscul reactiilor adverse.
Conditii de Pastrare:Temperatura camerei. Sl. Cu prescriptie medicala.
Nasivin pic. nazale 0. 01% 5ml (de la 0-1ani)


Substanta activa:Oxymetazolinum
Compozitia si forma de prezentare:0. 01% 5ml in sticluta


Actiunea farmacologica: Adrenomimetic pentru uz topic. Constricta vasele sanguine, reduce sau inlatura congestia si edemul mucoaselor (nazala, conjunctivala). Actiunea incepe peste 15 min dupa aplicare si se prelungeste 6-8 ore.
INDICATII
Congestia nazala si respiratia nazala dificila in raceala, sinusite, eustachiite, febra de fan, rinitele alergice. Congestia si edemul conjunctival.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Cate 1 picatura in fiecare sac conjunctival. Cate 2-4 picaturi in fiecare meat nazal.
CONTRAINDICATII
Inflamatia mucoasei nazale fara exudatie, insuficienta cardiaca cronica, hipertiroidismul, diabetul zaharat, sarcina, hipersensibilitatea la oximetazolina.
ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
Nu se recomanda utilizarea oximetazolinei mai mult de 3 zile. Daca in acest rastimp tratamentul ramane fara efect, se trece la alt preparat. Atentie deosebita in boala coronariana, insuficienta cardiaca, diabetul zaharat, hipertiroidism.
Conditii de Pastrare:Termen de valabilitate:2 ani. Conditii de conservare: Temperatura camerei. Sl. Cu prescriptie medicala.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 435
Код товара: 64096
Топ сезона
Код товара: 10988
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 987
Код товара: 63910
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 193
Код товара: 54122
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 63918
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 46409
Топ сезона
Код товара: 48158
Акции
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 340
Код товара: 64356
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 570
Код товара: 64373
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61716
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 239
Код товара: 63952
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60981
Цена товара в пунктах: 308
Код товара: 62324
Цена товара в пунктах: 674
Код товара: 61794
Цена товара в пунктах: 676
Код товара: 62325
Цена товара в пунктах: 527
Код товара: 57540
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.