Vizual Total Omega 3+Luteina N30 (1 caps/zi) Doppelherz

Код товара: 46413
Производитель: Queisser Pharma GmbH Co.&KG
Страна: Германия
Форма: капс.

Vizual Total Omega 3+Luteina N30 (1 caps/zi) Doppelherz

- Performante vizuale pentru zile confortabile

Expusi la numerosi factori externi cu efect nociv, ochii sunt solicitati in permanenta. Situatii precum: expunerea la"lumina albastra" , expunerea la lumina soarelui faraprotectie vizuala, factori de mediu (praf, toxine) influenteazasanatatea ochilor. Pentru cei care doresc sa se bucure de o vedere cat mai clara si mai buna, sunt recomandate suplimentele alimentare dedicate.
Care sunt principalele beneficii ale consumului de Omega-3?

Acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru sanatatea umana, insa organismul uman nu este capabil sa-i produca singur. De aceea, acizii grasi Omega-3 trebuie introdusi in organism prin hrana zilnica sau suplimente alimentare. In cazul alimentelor, doar catevacontin aceste substante importante. Printre acestea, se numara anumite specii de pesti care traiesc in ape reci, cum ar fi somonul, heringul, macroul, sardinele sau tonul. Consumul de peste se recomanda cel putin de 2 ori pe saptamana.
Repezentant important al acizilor grasi Omega-3, acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la mentinerea vederii normale, daca aportul zilnic este de 250 mg. Aportul zilnic cuprinde atat acizii grasi Omega-3 proveniti din alimente, dar si din suplimentele alimentare.
Care sunt principalele beneficii ale Vitaminei A si Zincului?

Vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale. In egala masura, Zincul contribuie la functia normala a vederii si la metabolismul normal al Vitaminei A.
Care sunt principalele beneficii ale Zeaxantinei si ale Luteinei?

Luteina si Zeaxantina din acest preparat provin din extractul de flori de Craite (Tagetes erecta), planta utilizata, in mod traditional, pentru actiunea benefica asupra vederii si continutul in nutrientiproprietati antioxidante.
Deoarece organismul uman nu produce Luteina si Zeaxantina, sunt recomandate suplimente alimentare cu dozaj corespunzator.
Pentru un aport zilnic optim de minerale si vitamine necesare in pastrarea unei vederi corespunzatoare, se recomanda Doppelherz® aktiv Vizual Total Omega-3 + Luteina.
Cand este Doppelherz® aktiv Vizual Total Omega-3 + Luteina potrivit pentru tine?

Doppelherz® aktiv Vizual Total Omega-3 + Luteina contine vitamine si minerale care ajuta in mentinerea unei vederi normale. Daca stilul tau de viata implica ore in sir in fata calculatorului sau condus pe distante lungi, este indicat sa oferi ochilor tai un plus de ingrijire, prin suplimentul Doppelherz® aktiv Vizual Total Omega-3 + Luteina.
Mai multe informatii privind proprietatilenutrientilor din compozitiaDoppelherz® aktiv Vizual Total Omega-3 + Luteina putetigasi in prospectul disponibil.
O capsula contine:

580 mg concentrat de acizi grași Omega-3 din ulei de pește marin (33 % acid eicosapentaenoic, 22% acid docosahexaenoic, cantitate totala de acizi grași Omega-3: min. 65 %), 12 mg luteina, 1 mg zeaxantina, 400 μg Vitamina A, 1,4 mg Vitamina B2, 10 mg zinc, 55 μg seleniu, 120 mg Vitamina C, 12 mg Vitamina E, 500 µg cupru.
Mod de administrare:

Se administreaza 1 capsula zilnic, in timpul unei mese, cu suficient lichid, fara a o mesteca.
Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viatasanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.
Ambalaj:

30 capsule

Ingrediente:

Ulei de peste (min. 55% DHA/EPA), gelatina (agent de acoperire), acid L-ascorbic (Vitamina C), glicerina (agent de umezire), luteina din extract de flori de Craite (Tagetes erecta), glicerol monostearat (emulsifiant), apa purificata (solvent), lecitina de soia (emulsifiant), D-alfa-tocoferol concentrat (Vitamina E), sorbitol (agent de umezire), oxid de zinc, zeaxantina din extract de flori de Craite (Tagetes erecta), cupru clorofilin complex de sodiu (colorant), riboflavina (Vitamina B2), dioxid de titan (colorant), sulfat de cupru monohidrat, Vitamina A concentrat, selenit de sodiu.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 33
Код товара: 56134
Цена товара в пунктах: 1145
Код товара: 54067
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 636
Код товара: 62436
Цена товара в пунктах: 418
Код товара: 51296
Цена товара в пунктах: 515
Код товара: 38818
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 156
Код товара: 61787
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 867
Код товара: 62192
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 142
Код товара: 36144
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 35
Код товара: 61752
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 314
Код товара: 61790
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42956
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 509
Код товара: 61907
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 732
Код товара: 62176
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 745
Код товара: 55604
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 807
Код товара: 61742
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 1435
Код товара: 45716
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 55111
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 582
Код товара: 46542
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 534
Код товара: 43015
Цена товара в пунктах: 225
Код товара: 61834
Цена товара в пунктах: 636
Код товара: 61718
Цена товара в пунктах: 247
Код товара: 61843
Просмотренные товары
Ceaiurile Lucovitaal - beneficii pentru echilibrul acido-bazic și nu numai
Lucovitaal oferă o gamă largă de ceaiuri și produse de îngrijire a sănătății, adresând diverse nevoi ale organismului.Printre acestea, se remarcă ceaiurile care ajută la menținerea echilibrului acido-bazic și la reglarea somnului. Lucovitaal pune la dispoziție și produse antihemoroidale și pentru îngrijirea pielii în cazul eczemelor și psoriazisului. Află cum aceste produse pot contribui la menținerea sănătății tale!In continuare, vom prezenta unele produse din gama Lucovitaal, care pot fi utilizate pentru imbunatatirea starii de sanatate si a calitatii vietii.