Acid Folic+Vit.B Complex comp. N30 Doppelherz

Код товара: 46412
Производитель: Queisser Pharma GmbH Co.&KG
Страна: Германия
Форма: табл
Наличие: достаточно
119 74 леев
(-19%)
96 71 леев
или 387 пунктов лояльности
Выгода:
9 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Acid Folic+Complex de Vit.B comp. N30 Doppelherz

Supliment alimentar pentru sistem nervos si metabolism energetic

Toate cele 8 vitamine ale complexului B, alaturi de acid folic, se regasescintr-un comprimat retard special conceput, care permite eliberearea de substante pe parcursul mai multor ore. Un comprimat retard de Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B corespunde necesarului zilnic pentru toate cele 8 Vitamine B, inclusiv pentru acidul folic. Aceasta combinatie poate ajuta organismul nostru sa ramanasanatos si rezistent.
Care sunt principalele beneficii ale Acidului folic?

Acidul folic este una dintre principalele substante recomandate pentru sanatatea sistemului nervos. Mai mult decatatat, administrarea acidului folic in timpul sarcinii a devenit o recomandare des intalnita din partea medicilor specialisti. Dozajul adecvat de acid folic trebuie sa tina cont si de alimentatie si de stilul de viata.
Despre acidul folic se stie deja ca joaca un rol important in scaderea riscului defectelor de tub neuronal in cazul nou-nascutilor si ca, alaturi alte vitamine din complexul B, are efecte benefice asupra creierului. De asemenea, acidul folic contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Mai exact, deficitul de acid folic este asociat cu cresterea nivelului de homocisteina, cu efect direct in crearea aterosclerozei si a altor boli cardiovasculare.
Lipsa de acid folic este deseori asociata cu preparea termica excesiva a unor alimente sau o absortie deficitara. Dar se considera si ca fumatul are efecte negative asupra nivelului de acid folic din organism.
Care sunt cele 8 vitamine din complexul B si care sunt principalele beneficii ale complexului de vitamine B?

Cele opt substante din complexul de vitamine B sunt tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), piridoxina (vitamina B6), cobalmina (vitamina B12), acid pantoneic (vitamina B5), niacina (vitamina B3), biotina (vitamina B7) si acidul folic (vitamina B9).
Fiecare dintre acestea, singure sau in combinatie cu alte vitamine din complexul B, joaca un rol important pentru organism.
Vitamina B1 (tiamina) este necesara pentru transmiterea impulsurilor nervoase si ajuta la metabolismul energetic normal. Este cunoscuta ca fiind"vitamina bunei dispozitii" , are efecte tonice si este utila pentru cei care sufera de rau de miscare (kinetosis); contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinereasanatatii psihice. Surse naturale de vitamina B1 sunt painea si cerealele.
Vitamina B2 (riboflavina) ajuta la transformarea carbohidratilor, grasimilor si proteinelor in energie si intervine in mentinerea vederii normale. Principalele surse naturale de vitamina B2 sunt laptele si iaurtul.
Vitamina B3 (niacina) are efect direct in procesul de sintetizare a grasimilor si colesterolului. Ajuta la scaderea nivelului de colesterol si, conform unor studii recente, joaca un rol relevant in protectiaimpotriva bolii Alzheimer si a declinului congnitiv care poate sa aparaodata cu inaintarea in varsta. Surse naturale de vitamina B3 sunt pestele - ton, somon - carnea de pasare, ciuperci, mazare, creveti, arahide etc.
Vitamina B5 (acidul pantoneic) si vitamina B7 (biotina) au rol in transformarea grasimilor, proteinelor si a carbohidratilor in energie. Surse naturale de vitamina B5 si vitamina B7 sunt cerealele integrale, carnea, laptele, nucile si legumele.
Vitamina B6 (piridoxina) este, de fapt, o coenzima care ajuta la descompunerea glicogenului. Are rol determinant in mentinereasanatatii psihice si contribuie la metabolismul normal al proteinelor. Surse naturale de vitamina B6 sunt avocado, spanac, usturoi, banana.
Vitamina B12 (ciancobalmina) contribuie la formarea normala a globulelor rosii, la sinteza normala a cisteinei, a fierului, la metabolismul energetic normal, are rol in protectia celulelor hepatice si in functionarea corecta a tractului gastrointestinal. Surse naturale de vitamina B12 sunt, cu precadere, cele de origine animala, precum pestii si fructele de mare, carnea, ouale si lactatele.
Cand este Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B potrivit pentru mine?

Datorita componentei complete de substante nutritive, Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de vitamine B are o larga serie de recomandari. Comprimatul retard special conceput permite eliberearea de substante pe parcursul mai multor ore. Suplimentul alimentar cu aport seminificativ de acid folic si complex de vitamine B se recomanda femeilor in perioada de pre-conceptie, gravidelor, persoanelor cu un ritm de viata stresant si alert, celor cu risc de atac cerebral si boli cardiovasculare, persoanelor care prezinta dezechilibru hormonal, celor care se confrunta cu anemia sau migrene.
Benefiiciile complexului de vitamine B recomanda suplimentul alimentar Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B pentru orice persona care isidoreste sa compenseze deficientele de alimentatie cotidiene si ritmul alert si stresant de zi cu zi prin suplimente dedicate si de calitate.
Suplimentul alimentar Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B este disponibil la un raport calitate - pret optim si este recomandat de beneficiile si complexul de vitamine si minerale pe care ilofera.
Pentru mai multe informatii privind proprietatile elementelor din compozitia Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B, consultati prospectul disponibil.
Un comprimat contine:

600 g Acid folic, 4,2 mg Vitamina B1, 4,8 mg Vitamina B2, 6 mg Vitamina B6, 3 g Vitamina B12,18 mg Acid pantotenic, 21,6 mg Niacina, 150 g Biotina.

Mod de administrare:

Se administreaza un comprimat zilnic, in timpul mesei sau imediat dupa aceasta, cu o cantitate suficienta de lichid

Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viatasanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.
Ambalaj: 30 comprimate

Ingrediente:

Nicotinamida, pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6), nitrat de tiamina (Vitamina B1), Vitamina B2, ciancobalamina (Vitamina B12), acid folic, biotina, lactoza, hidroxipropilmetilceluloza, shellac, talc, glicerina, amidon de orez, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, polisorbat 80, dioxid de titan, oxid de fier galben.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 81
Код товара: 58181
Цена товара в пунктах: 34
Код товара: 57559
Цена товара в пунктах: 116
Код товара: 54250
Цена товара в пунктах: 231
Код товара: 52926
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 43881
Топ сезона
Топ сезона
Код товара: 42910
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 156
Код товара: 61787
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 867
Код товара: 62192
Топ сезона
Код товара: 59346
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 317
Код товара: 62173
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 23
Код товара: 45842
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 39
Код товара: 53333
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 291
Код товара: 61789
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 936
Код товара: 62178
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 3
Код товара: 10004
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 287
Код товара: 61790
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 540
Код товара: 62331
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 248
Код товара: 60890
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 820
Код товара: 61742
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 745
Код товара: 55604
Акция
Цена товара в пунктах: 610
Код товара: 52089
Акция
Цена товара в пунктах: 6387
Код товара: 58043
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 381
Код товара: 56016
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 540
Код товара: 62331
NEW
Цена товара в пунктах: 66
Код товара: 62160
Цена товара в пунктах: 541
Код товара: 58603
Цена товара в пунктах: 144
Код товара: 61113
Цена товара в пунктах: 737
Код товара: 61603
Цена товара в пунктах: 72
Код товара: 60350
Цена товара в пунктах: 368
Код товара: 61130
Цена товара в пунктах: 167
Код товара: 57475
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 46412
Balonarea: de ce apare, cum se manifestă și cum se tratează
Balonarea, denumita în termeni medicali meteorism abdominal, reprezintă un disconfort gastrointestinal datorat acumulării de gaze la nivelul intestinelor.