Vitamina C+Zinc Activ comp.eferv. N15 Doppelherz

Код товара: 51298
Производитель: Queisser Pharma GmbH Co.&KG
Страна: Германия
Форма: табл

Activ Vit.C+Zinc comp.eferv.N15 Doppelherz

Fara lactoza Fara gluten

Pentru sistemul imunitar și protecția componentelor celulare împotriva stresului oxidativ

Cu 600 mg Vitamina C și 5 mg Zinc

Comprimate ușor solubile, cu gust delicios de portocale roșii și rodie

Doppelherz® aktiv VITAMINA C + ZINC-Imunitatea are prioritate!


Sistemul imunitar joaca un rol extrem de important in activi tatile noastre zilnice. Slabirea acestuia permite virusilor sa atace organismul mult mai usor. Cu cat ritmul nostru de viata este mai alert ori alimentatia noastra nu este corespunzatoare, cu atat mai mult suntem expusi in fata unor boli, pe care le putem preveni inainte de a le trata. Astfel, folosirea unor suplimente care sa ne intareasca sistemul imunitar devine necesara, alaturi de un regim alimentar sanatos si bogat in vitamine si minerale.
Care sunt principalele beneficii ale Vitaminei C?

Acidul ascorbic, cunoscut si sub numele de Vitamina C, este cea mai consumata dintre vitamine, iar beneficiile ei sunt numeroase. Datorita faptului ca organismul nostru nu o poate produce, trebuie sa o asimilam din hrana sau cu ajutorul suplimentelor. Nivelul de Vitamina C este insa mult diminuat de stres, de consumul de alcool, de fumul de tigara, precum si de o serie de medicamente. Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar în timpul exercitiilor fizice intense si după acestea, precum si la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos si a ligamentelor. In plus, Vitamina C contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, creste absorbtia fierului si este importanta pentru protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Care sunt principalele beneficii ale Zincului?

Zincul este aliatul frumusetii, contribuind la mentinerea sanatatii pielii , parului si unghiilor. In acelasi timp, joaca un rol important pentru functia cognitiva normala si functionarea normala a sistemului imunitar. Prezenta Zincului in cantitate optima in organism ajuta si la metabolismul normal al Vitaminei A.
O activi tate fizica excesiva sau un regim vegetarian pot duce la o carenta de Zinc. Surse naturale importante de Zinc sunt carnea, ficatul, ouale si fructele de mare.
Pentru un aport zilnic optim de minerale si vitamine necesare unui sistem imunitar puternic, se recomanda Doppelherz® aktiv VITAMINA C + ZINC.
Cand este Doppelherz® aktiv VITAMINA C + ZINC potrivit pentru tine?

Comprimatele efervescente Doppelherz® aktiv VITAMINA C + ZINC pune la dispozitia organismului nutrienti care sprijina sistemului imunitar. Viata moderna, tot mai stresanta, alimentatia dezechilibrata, activi tatea fizica redusa ori cresterea poluarii atmosferice, duc la slabirea imunitatii noastre, motiv pentru care avem nevoie de sprijinirea sistemului imunitar cu ajutorul suplimentelor pe baza de vitamine si minerale.
Un comprimat efervescent contine:

600 mg Vitamina C, 5 mg Zinc

Mod de administrare:

Se administreaza un comprimat efervescent dizolvat intr-un pahar cu apa (200 ml), zilnic.
Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 1099
Код товара: 48119
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63622
Цена товара в пунктах: 669
Код товара: 63692
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Цена товара в пунктах: 916
Код товара: 35120
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 38818
Цена товара в пунктах: 506
Код товара: 51296
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1226
Код товара: 46407
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42909
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 517
Код товара: 46197
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 98
Код товара: 63765
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 62362
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61849
Акция
Цена товара в пунктах: 557
Код товара: 61711
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61715
Акция
Цена товара в пунктах: 438
Код товара: 61840
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61707
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 654
Код товара: 61909
Цена товара в пунктах: 772
Код товара: 61603
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 61631
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 137
Код товара: 62847
Цена товара в пунктах: 1732
Код товара: 61635
Цена товара в пунктах: 381
Код товара: 62330
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.