Camelot comp. 15mg N20

Код товара: 42657
Доза: 15
Количество доз: 20
Производитель: GM Pharmaceuticals
Страна: Грузия
Форма: табл

CAMELOT 7,5 mg comprimate 

CAMELOT 15 mg comprimate 

Meloxicam 
1. Ce este CAMELOT şi pentru ce se utilizează 

CAMELOT conţine ca substanţă activă meloxicam. Meloxicamul aparţine grupului de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care sunt utilizate pentru reducerea inflamaţiei şi a durerii de la nivelul articulaţiilor şi muşchilor. 
CAMELOT este utilizat în: 
- tratamentul simptomatic pe termen scurt al bolii artrozice dureroase (artroze, boală degenerativă articulară) 
- tratamentul simptomatic pe termen lung al poliartritei reumatoide şi spondilitei anchilozante (cunoscută ca boala Bechterew). 
2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi CAMELOT 

NU UTILIZAŢI CAMELOT ÎN URMĂTOARELE SITUAŢII: 

- dacă sunteţi în ultimele trei luni de sarcină; 
- dacă sunteţi copil sau adolescent şi aveţi vârsta sub 16 ani; 
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la meloxicam; 
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la acid acetilsalicilic sau la alte medicamente antiinflamatoare nesteriodiene (AINS); 
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6); 
- dacă după utilizarea acidului acetilsalicilic sau a altor medicamente antiinflamatoare nesteriodiene aţi avut vreunul dintre următoarele semne: 
• respiraţie şuierătoare, apăsare în piept, senzaţie de lipsă de aer (astm bronşic); 
• obstrucţie la nivelul nasului datorită inflamaţiei mucoasei nazale (polipi nazali); 
• erupţii trecătoare pe piele sau urticarie; 
• apariţia bruscă a tumefacţiilor la nivelul pielii sau mucoaselor, cum este tumefacţia din jurul ochilor, 
• feţei, buzelor, gurii şi gâtului, putând determina dificultăţi în respiraţie (edem angioneurotic); 
- dacă după un tratament anterior cu AINS sau dacă aţi avut recent: 
• sângerări la nivelul stomacului sau intestinului 
• perforaţii la nivelul stomacului sau intestinului. 
- ulcer sau sângerări la nivelul stomacului sau intestinului; 
- dacă aveţi sau aţi avut recent ulcer peptic sau sângerări la nivelul stomacului sau intestinului (ulceraţie sau sângerare apărută de cel puţin două ori); 
- dacă aţi avut sângerări recente la nivelul creierului (sângerări cerebrovasculare); 
- dacă aveţi orice alt tip de tulburări hemoragice; 
- dacă aveţi insuficienţă hepatică gravă; 
- dacă aveţi insuficienţă renală gravă netratată prin dializă; 
- dacă aveţi insuficienţă cardiacă gravă; 
- dacă aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, deoarece acest produs conţine lactoză (vezi şi „CAMELOT conţine lactoză”. 
Vă rugăm să discutaţi cu medicul dumneavoastră dacă nu sunteţi sigur că vreuna dintre aceste situaţii vi se potriveşte dumneavoastră. 
Atenţionări şi precauţii 

Atenţionări 

Medicamente precum CAMELOT se pot asocia cu un risc uşor crescut de apariţie a atacului de cord („infarct miocardic”) sau a accidentului vascular cerebral (apoplexie). Riscurile de orice tip sunt mai probabile la doze mari şi în cazul tratamentului de lungă durată. Nu depăşiţi doza şi durata recomandate pentru tratament. Nu luaţi CAMELOT mai mult timp decât vă este recomandat (vezi pct. 3 „Cum să luaţi CAMELOT”). Dacă aveţi probleme cardiace, accident vascular cerebral în antecedente sau consideraţi că aţi putea fi în situaţie de risc din cauza acestor afecţiuni, trebuie să discutaţi despre tratament cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul. 
De exemplu: 
- dacă aveţi tensiunea sanguină crescută (hipertensiune arterială); 
- dacă aveţi valori crescute ale zahărului în sânge (diabet zaharat); 
- dacă aveţi valori crescute ale colesterolului (hipercolesterolemie); 
- sunteţi fumător. 
Întrerupeţi tratamentul cu CAMELOT imediat ce observaţi sângerări (care determină scaune de culoare neagră) sau ulceraţii la nivel digestiv (determinând dureri abdominale). La administrarea de CAMELOT au fost raportate erupţii cutanate (sindromul Stevens-Johnson, necroliză epidermică toxică) care pot pune viaţa în pericol, iniţial sub forma apariţiei de pete-ţintă roşii sau a apariţiei pe trunchi de pete circulare cu vezicule centrale. Apariţia de ulcere/ulceraţii în gură, în gât, nas în regiunea genitală sau de conjunctivite (ochi roşii şi umflaţi) sunt semne suplimentare pentru includere. Aceste erupţii cutanate care pot pune viaţa în pericol sunt adesea însoţite de simptome asemănătoare gripei. Erupţia poate progresa până la apariţia de băşici pe scară largă sau descuamarea pielii . Cel mai mare risc de apariţie a reacţiilor cutanate grave este în primele săptămâni de tratament. Dacă aţi dezvoltat sindrom Stevens-Johnson sau necroliză epidermică toxică, la utilizarea de CAMELOT, nu mai trebuie reluat tratamentul cu CAMELOT în niciun moment/caz. Dacă vă apare o erupţie cutanată sau astfel de simptome cutanate, întrerupeţi administrarea CAMELOT, cereţi urgent sfatul unui medic şi spuneţi-i că luaţi acest medicament. CAMELOT nu este indicat dacă aveţi nevoie de un tratament imediat pentru o durere acută. CAMELOT poate masca simptomele unei infecţii (de exemplu febra). Dacă aveţi impresia că aţi putea avea o infecţie, trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră. 
Precauţii pentru utilizare 

Deoarece este posibil să fie necesară modificarea tratamentului, este important să cereţi sfatul medicului dumneavoastră înainte de a lua CAMELOT comprimate: 
- dacă aţi avut vreo inflamaţie a faringelui (faringită), a stomacului (gastrită) sau vreo altă afecţiune a tractului digestiv în antecedente, de exemplu, boala Crohn sau colită ulcerativă; 
- dacă aveţi tensiune crescută (hipertensiune arterială); 
- dacă sunteţi în vârstă; 
- dacă aveţi boli de inimă, ficat sau rinichi; 
- dacă aveţi valori crescute de zahăr în sânge (diabet zaharat); 
- dacă aveţi volumul sanguin redus (hipovolemie), situaţie care poate să apară dacă aveţi o pierdere importantă de sânge, o arsură, o operaţie chirurgicală sau consumaţi puţine lichide; 
- dacă aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, diagnosticată de medicul dumneavoastră, deoarece acest produs conţine lactoză; 
- dacă aveţi valori crescute ale potasiului în sânge, diagnosticate anterior de către medicul dumneavoastră. Medicul dumneavoastră va trebui să monitorizeze evoluţia dumneavoastră pe durata tratamentului. 
CAMELOT împreună cu alte medicamente 

Deoarece CAMELOT poate influenţa sau poate fi influenţat de utilizarea altor medicamente, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală. 
În special, trebuie să-l informaţi pe medicul dumneavoastră sau pe farmacist dacă aţi utilizat sau utilizaţi vreunul dintre următoarele medicamente: 
- alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS); 
- medicamente care previn formarea cheagurilor de sânge (anticoagulante); 
- medicamente care dizolvă cheagurile de sânge (tromboliticele); 
- medicamente care tratează afecţiunile inimii şi ale rinichilor; 
- corticosteroizi (de exemplu care tratează o inflamaţie sau reacţiile alergice); 
- ciclosporina-medicament utilizat după transplantul de organ sau pentru afecţiuni grave ale pielii , poliartrită reumatoidă sau sindrom nefrotic; 
- oricare dintre medicamentele diuretice (utilizate pentru eliminarea apei din organism). Medicul dumneavoastră s-ar putea să vă efectueze teste pentru urmărirea funcţiei rinichiului în cazul în care utilizaţi diuretice; 
- medicamente utilizate pentru tratamentul hipertensiunii arteriale (cum sunt beta-blocantele); 
- litiu-medicament utilizat pentru tratamentul tulburărilor de dispoziţie; - inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (ISRS) - medicamente utilizate pentru tratamentul depresiei; 
- metotrexat-medicament utilizat pentru tratamentul cancerului sau afecţiunilor severe ale pielii necontrolate terapeutic şi acutizărilor poliartritei reumatoide; 
- colestiramina-medicament utilizat pentru scăderea valorilor colesterolului din sânge; 
- dacă sunteţi o femeie care utilizează un dispozitiv anticoncepţional intrauterin (DIU), cunoscut în general ca sterilet. 
Vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă aveţi nelămuriri legate de utilizarea medicamentelor. 
Fertilitatea 

Dacă intenţionaţi să rămâneţi gravidă, CAMELOT poate împiedica aceasta. Trebuie să spuneţi medicului dumneavoastră dacă intenţionaţi să rămâneţi gravidă sau aveţi probleme în a rămâne gravidă. 
Sarcina 

Dacă rămâneţi însărcinată în timp ce urmaţi un tratament cu CAMELOT, trebuie sa vă informaţi medicul. În timpul primelor 6 luni de sarcină, medicul dumneavoastră vă poate prescrie anume acest medicament dacă este necesar. În timpul ultimelor trei luni de sarcină, nu utilizaţi acest medicament, deoarece CAMELOT poate afecta grav copilul dumneavoastră, în special prin efecte la nivel cardiopulmonar şi renal, chiar după o singură doză. 
Alăptarea

Acest medicament nu este recomandat mamelor care alăptează. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. 
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor 

În timpul tratamentului cu acest medicament pot să apară tulburări de vedere, inclusiv vedere înceţoşată, ameţeli, somnolenţă, vertij sau alte tulburări la nivelul sistemului nervos central. Dacă apar astfel de manifestări nu conduceţi şi nu folosiţi utilaje. 
CAMELOT conţine zahăr din lapte (lactoză). 

Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat ca aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament. 
3. Cum să utilizaţi CAMELOT 

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. 
Doza recomandată este: 
Acutizări ale bolii artrozice 

7,5 mg pe zi (1 comprimat 7,5 mg sau o jumătate de comprimat de 15 mg) o dată pe zi. Doza poate fi crescută la 15 mg (2 comprimate de 7,5 mg sau 1 comprimat de 15 mg) o dată pe zi. 
Poliartrită reumatoidă, spondilită anchilozantă 

15 mg pe zi (2 comprimate de 7,5 mg sau 1 comprimat de 15 mg) o dată pe zi. Doza poate fi scăzută la 7,5 mg (1 comprimat 7,5 mg sau o jumătate de comprimat de 15 mg) pe zi. 
Administrare orală. Comprimatele trebuie înghiţite cu apă sau alt lichid, împreună cu alimente. 
Nu trebuie să depăşiţi doza zilnică maximă recomandată de 15 mg. 

Dacă vă încadraţi în vreo situaţie menţionată la capitolul „Atenţionări şi precauţii”, medicul dumneavoastră vă va reduce doza la 7,5 mg (o jumătate de comprimat) o dată pe zi. 
CAMELOT nu trebuie administrat la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 16 ani. 

Dacă aveţi impresia că efectul CAMELOT este prea puternic sau prea slab sau dacă după câteva zile nu simţiţi nici o ameliorare a stării dumneavoastră, informaţi-l pe medicul dumneavoastră sau pe farmacist. 
Dacă utilizaţi mai mult CAMELOT decât trebuie 

Dacă aţi luat prea multe comprimate sau bănuiţi un supradozaj, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului sau mergeţi imediat la cel mai apropiat spital. Simptomele după supradozajul acut cu antiinflamatoare nesteroidiene sunt în general limitate la: 
- lipsă de energie (letargie); 
- somnolenţă; 
- senzaţie de rău (greaţă) şi vărsături; 
- durere în zona stomacului (durere epigastrică). În general, aceste simptome sunt ameliorate dacă întrerupeţi utilizarea CAMELOT. Puteţi avea sângerări la nivelul stomacului sau intestinelor (hemoragie gastrointestinală). 
Supradozajul grav poate determina reacţii adverse grave (vezi pct. 4): 
- creşterea tensiunii arteriale (hipertensiune arterială); 
- insuficienţă renală acută; 
- insuficienţă hepatică; 
- reducerea/aplatizarea amplitudinii respiraţiei sau oprirea respiraţiei (depresie respiratorie); 
- pierderea conştienţei (comă); 
- atacuri (convulsii); 
- colaps al circulaţiei sângelui (colaps cardiovascular); 
- oprirea inimii (stop cardiac); 
- reacţii alergice de tip imediat (de hipersensibilitate), incluzând leşin, scurtarea respiraţiei, reacţii pe piele. 
Dacă uitaţi să utilizaţi CAMELOT 

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Luaţi doza următoare ca de obicei. 
Dacă încetaţi să luaţi CAMELOT 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
4. Reacţii adverse posibile 

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. 
Nu mai luaţi CAMELOT şi consultaţi un medic sau mergeţi la cel mai apropiat spital, dacă observaţi: 

Orice reacţie alergică (hipersensibilitate), care poate apare sub formă de: 
- reacţii pe piele, cum ar fi mâncărime (prurit), vezicule sau descuamare a pielii , care pot fi reacţii cutanate care pot pune viaţa în pericol (sindrom Steven-Johnson, necroliză epidermică toxică), leziuni ale ţesuturilor moi (leziuni ale mucoaselor) sau eriteme multiforme (vezi punctul 2). Eritemul multiform este o reacţie alergică gravă a pielii care produce pete, urme roşii sau purpurii sau zone acoperite cu vezicule. Poate afecta de asemenea gura, ochii sau alte suprafeţe ale corpului; 
- tumefacţia pielii sau a mucoaselor, cum ar fi tumefacţii la nivelul ochilor, feţei sau buzelor, gurii sau gâtului, care pot să determine dificultăţi în respiraţie, tumefacţia încheieturilor sau a picioarelor (edem al extremităţilor membrelor); 
- scurtarea amplitudinii respiraţiei sau crize de astm bronşic; 
Inflamarea ficatului (hepatită). Aceasta poate produce simptome cum ar fi îngălbenirea pielii sau a globilor oculari (icter/gălbinare), durere în abdomen, pierderea apetitului alimentar. 
Orice reacţie adversă la nivelul tubului digestiv, în special: 
- sângerare (care produce scaune de culoare neagră); 
- ulceraţie la nivelul tubului digestiv (care produce durere abdominală)- 
Sângerările la nivelul tractului digestiv (hemoragie gastrointestinală), formarea de ulcere sau formarea unui orificiu în peretele tubului digestiv (perforaţie) pot fi uneori grave şi pot avea potenţial letal, în special la vârstnici. 
Dacă anterior aţi suferit de orice simptom la nivelul tractului digestiv, datorită utilizării de AINS pe termen lung, solicitaţi imediat un consult medical, în special dacă sunteţi în vârstă. Medicul dumneavoastră vă poate urmări evoluţia pe parcursul tratamentului. 
Dacă aveţi tulburări de vedere nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje. 
Reacţii adverse generale ale medicamentelor antiinflamatoare (AINS) 

Utilizarea unor medicamente anti-inflamatoare (AINS) poate fi asociată cu o mică creştere a riscului de obturare a arterelor (evenimente arteriale trombotice), de exemplu atac cardiac (infarct miocardic) sau atac (apoplexie), în particular la doze mari şi după o elasticitate lungă de tratament. Asociat tratamentului cu AINS, s-au raportat retenţie de fluide (edeme), creşterea presiunii sanguine (hipertensiune arterială) şi atac cardiac (insuficienţă cardiacă). Cel mai frecvent observate reacţii adverse afectează tubul digestiv (manifestări gastrointestinale): 
- ulcere ale stomacului şi a părţii superioare a intestinului subţire (ulcer peptic/gastroduodenal); 
- un orificiu în peretele intestinului (perforaţie) sau sângerări digestive (uneori letale, în special la vârstnici). 
După administrare de AINS, au fost raportate următoarele reacţii adverse: 
- senzaţie de rău (greaţă) şi vărsături; 
- scaune lichide (diaree); 
- flatulenţă; 
- constipaţie; 
- indigestie (dispepsie); 
- durere abdominală; 
- scaune de culoarea păcurii datorită unei sângerări a tubului digestiv (melenă); 
- vârsături cu sânge (hematemeză); 
- inflamaţie cu producere de ulcere în gură (stomatite ulcerative); 
- înrăutăţirea inflamaţiei tubului digestiv (exacerbare a colitei sau a bolii Crohn). 
Mai puţin frecvent, au fost observate inflamaţii ale stomacului (gastrită). 
Reacţii adverse ale meloxicamului-substanţa activă a CAMELOT 

Foarte frecvente: afectează mai mult de 1 utilizator din 10 

- reacţii adverse gastrointestinale, ca de exemplu indigestie (dispepsie), senzaţie de rău (greaţă) şi vărsături, durere abdominală, constipaţie, flatulenţă, scaune lichide (diaree). 
Frecvente: afectează 1 până la 10 utilizatori din 100 

- durere de cap. 
Mai puţin frecvente: afectează 1 până la 10 utilizatori din 1000 

- ameţeli (pierderea uşoară a cunoştinţei); 
- senzaţie de ameţeală sau de învârtire (vertij); 
- somnolenţă; 
- anemie (scăderea concentraţiei pigmentului celulelor roşii hemoglobină); 
- creşterea presiunii sanguine (hipertensiune arterială); 
- îmbujorare (înroşire temporară a feţei şi a gâtului); 
- retenţie de sodiu şi de apă; 
- creşterea concentraţiilor de potasiu (hiperkaliemie). Aceasta poate conduce la simptome cum ar fi: 
• modificări ale ritmului bătăilor inimii (aritmie); 
• palpitaţii (când simţiţi bătăile inimii mai puternic decât de obicei); 
• slăbiciune musculară; 
- eructaţii; 
- inflamarea stomacului (gastrită); 
- sângerare la nivelul tubului digestiv; 
- inflamaţie la nivelul gurii (stomatită); 
- reacţii alergice imediate (de hipersensibilitate); 
- mâncărime (prurit); 
- erupţie pe piele; 
- tumefacţii datorate retenţiei de apă/lichide (edem), inclusiv tumefacţia încheieturilor/picioarelor; 
- (edeme ale extremităţilor membrelor); 
- tumefacţia bruscă a pielii sau a mucoasei, cum ar fi tumefacţii la nivelul ochilor, feţei, buzelor, gurii sau pieptului, care pot să determine dificultăţi în respiraţie (edem angioneurotic); 
- tulburări pasagere ale testelor funcţiei hepatice (de exemplu creşterea valorilor enzimelor ficatului, transaminazele sau o creştere a valorilor pigmentului biliar bilirubina). Medicul dumneavoastră poate determina aceasta cu ajutorul unor teste de sânge; 
- modificări ale testelor de laborator care investighează funcţia rinichilor (renală) (de exemplu creşterea valorilor creatininei sau ale ureei). 
Rare: afectează 1 până la 10 utilizatori din 10000 

- modificări de dispoziţie; 
- coşmaruri; 
- valori anormale ale testelor de sânge: 
• valori anormale ale diferitelor componentele din sânge; 
• scăderea numărului celulelor albe din sânge (leucocitopenie); 
• scăderea numărului plachetelor sanguine (trombocitopenie). Acest reacţii adverse pot conduce la o creştere a riscului de apariţie a infecţiilor şi a unor simptome, cum ar fi vânătăi sau sângerarea nasului 
- sunete în urechi (tinitus); 
- simţiţi bătăile inimii mai puternic decât de obicei (palpitaţii); 
- ulcere ale stomacului sau ale părţilor superioare ale intestinului subţire (ulcere peptice/gastroduodenale); 
- inflamaţii ale esofagului (esofagită) 
- crize de astm bronşic (la persoane care sunt alergice la acid acetilsalicilic sau alte AINS); 
- veziculare severă a pielii sau descuamarea pielii (sindrom Steven-Johnson sau necroliză epidermică toxică); 
- urticarie; 
- tulburări vizuale, inclusiv: 
• vedere înceţoşată; 
• conjunctivită (inflamaţia globilor oculari sau a pleoapelor); 
- inflamarea intestinului gros (colită). 
Foarte rare: afectează mai puţin de 1 utilizator din 10000 

- reacţii de acoperire cu vezicule a pielii (reacţii buloase) şi eritem multiform Eritemul multiform este o reacţie alergică gravă, care produce pete, umflături roşii sau purpurii sau zone acoperite cu vezicule. Pot afecta de asemenea gura, ochii sau alte părţi moi ale corpului; 
- inflamarea ficatului (hepatită). Aceasta poate produce simptome cum ar fi: 
• îngălbenirea pielii sau a globilor oculari (icter/gălbinare) 
• durere a abdomenului 
• pierderea apetitului alimentar 
- insuficienţă acută a rinichilor (insuficienţă renală), în special la pacienţii cu factori de risc, cum ar fi boli de inimă, diabet sau boli ale rinichiului; 
- un orificiu în peretele intestinelor (perforaţie). 
Cu frecvenţă necunoscută (frecvenţa nu poate estimată din datele disponibile) 

- confuzie; 
- dezorientare; 
- scurtarea amplitudinii respiraţiei şi reacţii ale pielii (reacţii anafilactice/reacţii anafilactoide), erupţii cutanate produse de expunerea la lumina solară (reacţii de fotosensibilitate); 
- insuficienţă a inimii (insuficienţă cardiacă) a fost raportată în asociere cu tratamentul cu AINS; 
- pierderea completă a unor tipuri specifice de celule albe din sânge (agranulocitoză), în special la pacienţi care iau CAMELOT împreună cu alte medicamente care au potenţial inhibitor, depresiv sau destructiv asupra măduvei osoase (medicamente mielotoxice). Acestea pot produce: 
• febră subită, 
• durere în gât, 
• infecţii. 
Reacţii adverse produse de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), dar care încă nu au fost raportate după administrarea de CAMELOT 

Modificări ale structurii rinichiului, care produc insuficienţă acută a rinichiului: 
- foarte rare cazuri de inflamaţie a rinichiului (nefrită interstiţială); 
- moartea unor celule din structura rinichiului (necroză tubulară sau papilară acută); 
- proteine în urină (sindrom nefrotic cu proteinurie). 
Raportarea reacţiilor adverse 

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistulu. 
5. Cum se păstrează CAMELOT 

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. 
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 25 °C. 
Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj, după EXP. 
Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. 
Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. 
6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 

Ce conţine CAMELOT: 

Substanţa activă este meloxicam. Fiecare comprimat conţine meloxicam 7,5 mg sau 15 mg. 
Celelalte componente sunt: citrat de sodiu, lactoză, celuloză microcristalină, polivinilpirolidonă solubilă (Kollidon 30), polivinilpirolidonă insolubilă (Kollidon LC), stearat de magneziu, dioxid de siliciu. 
Cum arată CAMELOT şi conţinutul ambalajului 

CAMELOT se prezintă sub formă de comprimate rotunde, biconvexe, de culoare galben deschis. 
Ambalaj 

Cutie cu 1 blister din Al/PVC a câte 20 comprimate. 
Deţinătorul certificatului de înregistrare 

GM Pharmaceuticals Ltd. , 
Phonichala 65, Tbilisi, 0165, Georgia. 
Fabricantul 

GM Pharmaceuticals Ltd. , 
Phonichala 65, Tbilisi, 0165, Georgia. 

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 330
Код товара: 63383
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1385
Код товара: 64568
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 88
Код товара: 49480
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 27
Код товара: 61458
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 64073
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Акция
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 61691
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Цена товара в пунктах: 123
Код товара: 60986
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 58427
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 60990
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61860
Цена товара в пунктах: 441
Код товара: 61130
Цена товара в пунктах: 676
Код товара: 62325
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Просмотренные товары
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.