Eubiotic Baby picaturi 8g LPH

Код товара: 52842
Производитель: Chr. Hansen A/S
Страна: Дания
Форма: кап.
Eubiotic Baby picături
Supliment alimentar
Suspensie orală


Microflora intestinală este alcătuită din peste 500 de specii diferite de bacterii, indispensabile pentru funcţionarea tractului digestiv şi a funcţiei imunitare, având un rol important pentru menţinerea sănătăţii întregului organism, la baza efectelor benefice fiind relaţia simbiotică între microflora intestinală/microbiom şi organismul-gazdă.
La naştere, tractul gastrointestinal şi sistemul imun sunt imature, colonizarea cu bacterii realizându-se după acest moment. În anumite condiţii cum ar fi: tratamentele cu antibiotice, infecţiile intestinale bacteriene sau virale, schimbarea dietei, ţinerea unor diete nepotrivite, pot apărea dezechilibre în flora intestinală care se manifestă prin tulburări gastro-intestinale precum: diaree, colici, constipaţie sau scăderea imunităţii organismului, ceea ce poate avea ca efecte, printre altele, apariţia alergiilor şi a erupţiilor cutanate.
Ce este şi cum se utilizează Eubiotic Baby picături
Eubiotic Baby picături conţine culturi lactice vii selecţionate din cele mai bine documentate ştiinţific tulpini de Lactobacillus rhamnosus LGG şi Bifidobacterium BB-12 pe populaţii reprezentate de sugari şi copii mici.
Lactobacilus rhamnosus este cea mai documentată bacterie probiotică din lume, peste 1000 de publicaţii ştiinţifice şi 300 de studii clinice demonstrându-i beneficiile în regenerarea florei intestinale.
Bifidobacterium BB-12 este principala tulpină probiotică din tubul digestiv al copiilor mici şi al sugarilor, ea regăsindu-se în laptele matern. Studiile pe populaţia pediatrică demonstrează beneficiile acestei tulpini în tulburările gastro-intestinale.
Eubiotic Baby picaturi este recomandat în situaţiile în care este necesară regenerarea florei intestinale, cum ar fi cazurile de diaree cauzată de folosirea de antibiotice, virusuri, bacterii sau paraziţi, sau pentru ameliorarea colicilor.
Doze şi mod de utilizare:
Este necesar să se administreze 6 picături de Eubiotic Baby picături zilnic, în doza unică, pe toată durata manifestării simptomelor. O doză conţine 1 miliard bacterii lactice vii.
Eubiotic Baby picături poate fi administrat copiilor sănătoşi încă din prima zi de viaţă, precum şi femeilor însărcinate, a celor care alăptează şi adulţilor sănătoşi.
Eubiotic Baby picături se poate administra fie ca atare, cu linguriţa, fie împreună cu alimente sau lichide (fără ca acestea să fie fierbinţi pentru a nu afecta culturile lactice vii). Eubiotic Baby picături nu schimbă gustul alimentelor sau băuturilor cu care sunt amestecate.
În cazul în care produsul se administrează pentru compensarea efectelor adverse ale antibioticelor, se recomandă administrarea Eubiotic Baby picături la un interval de 3 ore după administrarea acestora şi înca o saptămână după terminarea tratamentului cu antibiotic.
A se agita bine înainte de utilizare.


Precauţii necesare înainte de utilizarea produsului:
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.
A nu se lăsă la îndemâna şi vederea copiilor mici.
Condiţii de păstrare:
A se păstra la o temperatura care să nu depăşească 25°C.
Ţineţi flaconul bine închis între utilizări. Conţinutul flaconului va fi utilizat în 4 săptămâni de la prima deschidere a acestuia.
Nu utilizaţi Eubiotic Baby picături după data de expirare înscriptionată pe ambalaj.
Ce precauţii sunt necesare înainte de utilizarea produsului:
Cereţi sfatul medicului înainte de a utiliza Eubiotic Baby picături în următoarele situaţii:
- febră, scaune cu sânge/mucus, dureri abdominale intense sau diaree care persistă mai mult de 2 zile;
- boli cronice sau imunitate foarte scazută;
- intoleranţă la glucide, deoarece produsul conţine zahăr;
Produsul este contraindicat la persoane care prezintă sensibilitate la oricare dintre componente.


Ingrediente:
ulei de floarea soarelui cu conţinut ridicat de acid oleic (cu adaos de DL-alfa-tocoferol (E307) şi acid citric (E330)) (agent de încărcare), Lactobacillus rhamnosus LGG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12 ( în bază de zahăr, maltodextrină, ascorbat de sodiu).
Producător: Chr. HANSEN A/S, Danemarca
Deţinător notificare: Labormed Pharma SA, Bd. Theodor Pallady nr. 44B, Sector 3, Bucureşti, România


Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 598
Код товара: 50896
Цена товара в пунктах: 695
Код товара: 45851
Цена товара в пунктах: 390
Код товара: 60117
Цена товара в пунктах: 377
Код товара: 62774
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 380
Код товара: 62174
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 395
Код товара: 63938
Топ сезона
Код товара: 21683
Акция
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 42229
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61752
Топ сезона
Код товара: 38581
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63944
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 330
Код товара: 63383
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 624
Код товара: 61825
Акция
Цена товара в пунктах: 508
Код товара: 61693
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 61692
Акция
Цена товара в пунктах: 291
Код товара: 61845
Цена товара в пунктах: 823
Код товара: 61952
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61749
Цена товара в пунктах: 441
Код товара: 61130
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 61603
Цена товара в пунктах: 675
Код товара: 61718
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60982
Цена товара в пунктах: 848
Код товара: 63458
Просмотренные товары
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.