Calciu+Magneziu+Zinc+Selen comp. N30+10 CADOU Doppelherz

Код товара: 55112
Акция
Производитель: Queisser Pharma GmbH Co.&KG
Страна: Германия
Форма: табл
Наличие: достаточно
248 74 леев
(-17%)
206 45 леев
Выгода:
20 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ca+Mg+Zn+Se Doppelherz comp. N30 + 10 Cadou

Magneziu şi Calciu pentru funcţionarea normală a sistemelor muscular şi osos Zinc şi Seleniu pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar

Un aport optim de vitamine şi minerale este o condiţie esenţială pentru starea de bine şi menţinerea capacităţii de efort a organismului.

Calciul şi Magneziul sunt două minerale de importanţă vitală, de care are nevoie organismul nostru pentru activarea şi susţinerea a numeroase procese biologice.

Calciu şi Vitamina D3 pentru integritatea sistemului osos

Deoarece Calciul este în permanenţă excretatde către organism, trebuie să se acorde o atenţie deosebită alimentaţiei bogate în calciu, în orice etapă a vieţii.

Calciul este o componentă de bază a întregului organism şi necesar pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos. Deoarece substanţa minerală este o componentă principală a scheletului şi îi conferă acestuia rezistenţă, este important să se asigure prin alimentaţie o cantitate suficientă.

"Elementul de integrare" Vitamina D3 contribuie la absorbţia normală a calciului şi la menţinerea sănătăţii sistemului osos. Organismul este capabil să producă Vitamina D3, prin acţiunea constantă a soarelui asupra pielii . De multe ori însă, această producţie proprie nu este suficientă în zona geografică în care ne aflăm noi pe glob.

Magneziu pentru muşchi, celule nervoase şi metabolism energetic normal

Magneziul este un mineral esenţial, pe care corpul nu îl poate produce singur. în plus, stocarea magneziului nu este posibilă decât în cantităţi reduse. Gradul ridicat de prelucrare a alimentelor poate duce în prezent la situaţia în care cantitatea de magneziu asimilată prin alimentaţie nu este întotdeauna optimă. La prepararea hranei pot apărea pierderi suplimentare, în plus, utilizarea în mod repetat a laxativelor şi consumul regulat de alcool extrag magneziul din corp. Asigurarea unei cantităţi suficiente de magneziu este importantă pentru alimentarea cu energie a celulelor corpului nostru. Magneziul joacă un rol important în activarea enzimelor, contribuie la metabolismul energetic normal şi la funcţionarea normală a sistemelor nervos şi muscular. Un muşchi important al organismului este muşchiul cardiac.

Seleniu şi Zinc pentru imunitate şi protecţie celulară

Seleniul joacă un rol extrem de important în numeroase procese metabolice din organism. Ca parte componentă a enzimelor, este de neînlocuit pentru activi tatea acestora şi este folosit în schimbul de substanţe la nivel celular. De asemenea, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi la funcţionarea normală a sistemul imunitar. în aceste acţiuni, este sprijinit de Zinc, care contribuie la procesul de diviziune celulară, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Mangan pentru sistemul osos şi protecţia celulară

Manganul este un microelement care intră în componenţa enzimelor şi care contribuie la metabolismul energetic normal, la menţinerea sănătăţii sistemului osos şi la formarea normală a ţesuturilor conjunctive. In plus, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Combinaţia este importantă!

Cele două substanţe minerale de importanţă vitală, Calciul şi Magneziul, într-un singur comprimat, în combinaţie cu fixatorul de calciu Vitamina D3, alături de microelementele Zinc, Seleniu şi Mangan!

Şi în alimentaţia noastră, Caldul şi Magneziul se găsesc împreună. Ambele sunt de neînlocuit, atât pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos, cât şi a dinţilor. Muşchii necesită Calciu şi Magneziu pentru menţinerea activi tăţii zilnice. în cazul unei alimentaţii neechilibrate sau în cazul unui necesar crescut de substanţe nutritive prin:

• solicitări fizice (de exemplu, sport)

• mod de viaţă nesănătos (fumat sau consum de alcool)

• stres, este recomandată suplimentarea alimentară cu comprimate Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu.

Recomandare pentru administrare:

Se recomandă 1 comprimat zilinic, în timpul unei mese, cu suficient lichid, nemestecat.

Un comprimat conţine: 400 mg Calciu, 155 mg Magneziu, 8,5 mg Zinc, 0,7 mg Mangan, 20 µg Seleniu, 2 µg Vitamina D3.

Atenţionări:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25°C, în ambalajul original.

Ambalaj: 30 comprimate


Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 627
Код товара: 62806
Цена товара в пунктах: 424
Код товара: 63767
Акция
Цена товара в пунктах: 736
Код товара: 55604
Цена товара в пунктах: 678
Код товара: 62659
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 467
Код товара: 54915
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 450
Код товара: 63923
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 239
Код товара: 63952
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63624
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Топ сезона
Код товара: 42910
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 63665
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 507
Код товара: 61693
Акция
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 61687
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Акция
Цена товара в пунктах: 1012
Код товара: 63752
Акция
Цена товара в пунктах: 286
Код товара: 61842
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61847
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 123
Код товара: 60986
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61837
Акция
Цена товара в пунктах: 557
Код товара: 61711
Цена товара в пунктах: 437
Код товара: 40605
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.