Biodigest gastrocalm caps.N20

Код товара: 49988
Производитель: Biofarm SA, SC
Страна: Румыния
Форма: капс.


Biodigest gastrocalm caps. N20

Comprimate masticabile

Supliment alimentar

Cu zahăr

Biofarm® este cea mai importantă companie cu capital privat 100% românesc
în ceea ce priveşte producţia şi comercializarea de suplimente alimentare pe piaţa farmaceutică din România. Totodată, Biofarm® este unul dintre primii producători români de medicamente şi suplimente alimentare, cu o tradiţie de peste 95 ani şi certificat conform standardelor de bună practică de fabricafie la nivel European IGMP) pentru toate liniile de fabricaţie, ceea ce conferă calitate şi siguranţă fiecărui produs din portofoliul său.
Biofarm® este lider în terapia digestivă de peste 50 ani, fiind alături de generaţii întregi de pacienţi. In prezent, Biofarm® are un portofoliu de produse destinate digestiei format din peste 20 de remedii tradiţionale şi produse moderne de înaltă calitate.
Biodigest® GASTRO CALM sunt comprimate masticabile cu gust plăcut, mentolat, care contribuie la menţinerea în limite normale a secreţiilor gastrice şi ia diminuarea stărilor neplăcute cauzate de creşterea acidităţii gastrice (senzaţie de arsură, disconfort în zona superioară a abdomenului).
Ingrediente

Fiecare comprimat masticabil conţine îndulcitor (zahăr pudră), 490,9 mg carbonat de calciu, agenţi antiaglomeranti (stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal, talc), 28,47 mg carbonat de magneziu greu, agent de îngroşare (povidonă К 30), agent de afănare (croscarmeloză sodică), 1,3 mg ulei esenţial de mentă (Mentha piperită).
Acţiune

Comprimatele masticabile Biodigest® GASTRO CALM reprezintă o combinaţie de minerale (carbonat de calciu 490,9 mg, carbonat de magneziu 28,47 mg) şi ulei natural esenţial de mentă (Mentha piperita 1,3 mg). Aceste ingrediente au un rol important în reducerea senzaţiei de arsură şi în neutralizarea acidităţii crescute din stomac provocată de excesul de suc gastric. Carbonatul de calciu şi carbonatul de magneziu reacţionează cu acidul clorhidric în exces de la nivelul stomacului şi contribuie la diminuarea secreţiei gastrice în exces. De asemenea calciul contribuie la funcţionarea normală a enzimelor digestive. Menta (Mentha piperita) este cunoscută şi utilizată traditional pentru îmbunătăţirea digestiei, având efect de calmare gastrică. Uleiul natural de menta inhibă contracţiile musculaturii netede a tractului gastrointestinal şi are proprietăţi de reducere a intensităţii arsurilor gastrice, diminuând frecventa apariţiei acestora.
Utilizare

Pentru adulţi: căte 1 -2 comprimate masticabile de 1 -2 ori pe zi, după mesele principale (maximum 4 comprimate masticabile pe zi). Comprimatele se sfărâmă sau se lasă să se topească în gură. Este preferabil a nu se utiliza acest produs mai mult de 7 zile consecutiv.
Precauţii

Poate determina scăderea acţiunii terapeutice a medicamentelor, dacă acestea sunt utilizate concomitent. Din acest motiv, orice medicament trebuie administrat cu două ore înainte de Biodigest® GASTRO CALM. Este recomandabil să întrebaţi medicul sau farmacistul dacă utilizarea acestui produs poate interactiona cu medicamentele pe care le luaţi concomitent. Utilizarea îndelungată poate conduce la hipercalcemie. Persoanele care se cunosc cu alergie la ingredientele produsului, nu trebuie să utilizeze acest produs.
Atenţionări

A se consuma înainte de data expirării înscrisă pe ambalajul produsului. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viată sănătos. Nu aruncaţi niciun supliment alimentar pe calea apei sau a reziduurilor menajere. întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi suplimentele alimentare pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
Condiţii de păstrare

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.
Mod de prezentare

Cutie cu 2 blistere a căte 10 comprimate masticabile

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 466
Код товара: 56932
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 330
Код товара: 63383
Цена товара в пунктах: 563
Код товара: 44618
Цена товара в пунктах: 107
Код товара: 37720
Топ сезона
Топ сезона
Код товара: 59191
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 47066
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63761
NEW
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 64062
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 84
Код товара: 64200
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 80
Код товара: 49480
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 736
Код товара: 55604
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61849
Акция
Цена товара в пунктах: 256
Код товара: 61844
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61859
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61833
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 62162
Акция
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 61689
Акция
Цена товара в пунктах: 507
Код товара: 61693
Просмотренные товары
Vergeturile - ce sunt si din ce cauza apar?
Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.