Levemir® FlexPen® sol. inj. stilou inject. preump. 100 UI/ml 3 ml N5

Код товара: 49379
Доза: 100
Количество доз: 5
Производитель: Novo Nordisk A/S
Страна: Дания
Форма: р-р д/ин.
Наличие: достаточно
отпуск только по рецепту!
1002 18 леев
(-3%)
976 02 леев
Выгода:
97 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Levemir® FlexPen® sol. inj. stilou inject. preump. 100 UI/ml 3 ml N5

Indicaţii terapeutice

Levemir este indicat pentru tratamentul diabetului zaharat la adulţi, adolescenţi şi copii cu vârsta de 1 an şi peste. Doze şi mod de administrare

Doze

Potenţa analogilor de insulină, incluzând insulina detemir este exprimată în unităţi de acțiune, în timp ce potenţa insulinei umane este exprimată în unităţi internaţionale. O unitate de acțiune de insulină detemir corespunde la o unitate internaţională de insulină umană.

Levemir poate fi utilizat în monoterapie ca insulină bazală sau în combinaţie cu o insulină bolus. De asemenea poate fi utilizat în combinaţie cu medicamente antidiabetice orale şi/sau agonişti de receptor GLP-1.

În situaţiile în care Levemir este administrat în combinaţie cu medicamente antidiabetice orale sau este adăugat la agonişti de receptor GLP-1, se recomandă ca Levemir să fie administrat o dată pe zi, iniţial într-o doză de 0,1 - 0,2 unităţi/kg sau de 10 unităţi la pacienţi adulţi. Doza de Levemir® trebuie ajustată în concordanţă cu necesităţile pacientului.

În situaţiile în care agonistul de receptor GLP-1 este adăugat la Levemir se recomandă reducerea dozei de Levemir cu 20% pentru a minimiza riscul de hipoglicemie. Ulterior dozele se vor ajusta individual.

Pentru ajustarea individuală a dozelor se recomandă următoarele două scheme de titrare a dozelor pentru adulţi. Mod de administrare

Levemir este un analog de insulină cu acţiune prelungită, utilizat ca insulină bazală. Levemir se administrează doar subcutanat. Levemir nu trebuie administrat intravenos, deoarece poate determina hipoglicemie severă. Administrarea intramusculară trebuie de asemenea, evitată. Levemir nu trebuie utilizat în pompele de perfuzare a insulinei.

Levemir se administrează subcutanat prin injectare în peretele abdominal, coapsă, partea superioară a braţului, regiunea deltoidiană sau în regiunea gluteală. Locurile de injectare trebuie întotdeauna schimbate în cadrul aceleiaşi regiuni anatomice pentru a evita lipodistrofia. Durata de acţiune variază în funcţie de doză, locul de injectare, fluxul sanguin, temperatură şi nivelul activităţii fizice.

Injecţia poate fi administrată oricând în timpul zilei, dar la aceeaşi oră în fiecare zi. La pacienţii care necesită două administrări pe zi pentru optimizarea controlului glicemic, doza de seară poate fi administrată seara sau la culcare.

Pentru instrucţiuni detaliate privind utilizarea, consultaţi prospectul.

Administrare cu FlexPen

Levemir FlexPen este un stilou injector preumplut (cu cod de culoare) recomandat pentru a fi utilizat cu acele de unică folosinţă NovoFine sau NovoTwist, cu lungime de până la 8 mm.

Dispozitivul FlexPen eliberează între 1 şi 60 de UA, în trepte de câte 1 unitate.

Contraindicaţii

Hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţi

 

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 48750
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 860
Код товара: 60556
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 150
Код товара: 44218
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63762
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 593
Код товара: 64087
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1072
Код товара: 64034
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 38805
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 64086
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61859
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61838
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61706
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 507
Код товара: 61693
Цена товара в пунктах: 379
Код товара: 62319
Цена товара в пунктах: 102
Код товара: 62164
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61833
Цена товара в пунктах: 925
Код товара: 61956
Акция
Цена товара в пунктах: 256
Код товара: 61844
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.