Professional Ser fata Hyaluronic 4H 30ml

Код товара: 61486
Производитель: Olival
Страна: Хорватия
Форма: сыворотка

Professional Ser fata Hyaluronic 4H 30ml

Hyaluron-Hydrator 4H sau altfel spus crema hidratanta de la OLIVAL mareste elasticitatea pielii! Cu utilizarea regulată, produsul de îngrijire dezvoltă un efect multiplu și ca urmare asigură un ten mai proaspăt și mai tânăr de la față la gât până la decolteu. Pielea arată per total relaxată, iar elasticitatea pielii cauzată de produsul de îngrijire contracarează formarea ridurilor și pliurilor. Produsul de îngrijire este fabricat complet vegan, fără produse de origine animală și poartă eticheta de calitate Made in Croația.

Profund eficient pentru toate tipurile de piele

Una dintre proprietățile speciale ale Hyaluron-Hydrator 4H și parțial cu un punct de vânzare unic este eficacitatea profundă pentru toate tipurile de piele deopotrivă. Pielea sănătoasă este împărțită în patru tipuri: piele normală și uscată, ten gras și mixt. Complexul de patru tipuri de hialuron pătrunde intens în straturile individuale ale pielii. Fiecare tip de acid hialuronic are proprietățile sale specifice. Pătrunzând pielea de la stratul cornos până la epidermă și dermă, redă pielii atât umiditatea, cât și plinul tineresc. Figurat vorbind, o rețea 3D este formată din produsul de îngrijire. În acest fel, pielea este hidratată din interior spre exterior pe mai multe niveluri. Se regenerează și astfel își dezvoltă proprietățile naturale de elasticitate, fermitate și plenitudine.

Ingredientele garantează calitatea

Tipul și varietatea ingredientelor sunt garanția acestui produs de îngrijire de primă clasă. Următoarea listă arată clar că producătorul nu s-a zgarcit cu nimic pe de o parte și s-a gândit la toate, pe de altă parte, pentru a oferi un produs de îngrijire cu adevărat fiabil și de înaltă performanță.

Produsul de îngrijire hialuronic conține

Aqua, hialuronat de sodiu încrucișat, hialuronat de sodiu, hialimerat acetilat de sodiu, hialuronat de sodiu hidrolizat, pentilen glicol, pantenol, ectoină, suc de frunze de aloe barbadensis, acid citric, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, polienglioxilexetan de sodiu, polioxiglutanic de sodiu.

Crema hidratanta se aplica picatura cu picatura fie cu crema, fie cu uleiul – cateva picaturi sunt suficiente – pe fata usor umezita. În funcție de starea individuală sau de nevoile decolteului sau pielii feței, un singur produs ser poate fi utilizat permanent. Cu toate acestea, este, de asemenea, posibil să-l combinați cu alte serii de înaltă calitate ca o combinație pe tot parcursul zilei. Hyaluronic Moisturizer 4H este potrivit în primul rând pentru utilizare pe termen lung. Tratamentul de umiditate sezonier și, prin urmare, unic, cum ar fi în lunile de toamnă sau iarna, este de asemenea posibil și eficient în mod comparabil.

Produsul de îngrijire OLIVAL se cumpără de preferință în flaconul la îndemână cu pipetă de 30 ml.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 1114
Код товара: 44674
Цена товара в пунктах: 228
Код товара: 51640
NEW
Цена товара в пунктах: 395
Код товара: 63996
Цена товара в пунктах: 162
Код товара: 62135
NEW
Цена товара в пунктах: 229
Код товара: 64004
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 311
Код товара: 46236
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 17
Код товара: 58331
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 64073
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 840
Код товара: 62832
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 263
Код товара: 63763
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61697
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61707
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 123
Код товара: 60986
Цена товара в пунктах: 848
Код товара: 63458
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Цена товара в пунктах: 229
Код товара: 57475
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 683
Код товара: 55355
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Цена товара в пунктах: 925
Код товара: 61956
Цена товара в пунктах: 102
Код товара: 62158
Просмотренные товары
Vergeturile - ce sunt si din ce cauza apar?
Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.