SeboCalm Classic Aqua Ser 3-6-9 fata 40ml

Код товара: 64136
Производитель: SeboCalm
Страна: Израиль
Форма: сыворотка
Наличие: достаточно
431 64 леев
(-12%)
377 94 леев
или 1512 пунктов лояльности
Выгода:
37 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Clasic Aqua Serum 369

Un complex inovator pentru umiditate maximă, care ajută la regenerarea celulelor pielii.

Aqua Serum 369 este o emulsie de gel inovatoare bazată pe disponibilitatea ridicată a apei. Preparatul va oferi pielii feței umiditate maximă într-o compoziție blândă și prietenoasă cu pielea. Serul constă dintr-un complex puternic de 3 vitamine, 6 extracte naturale și 9 aminoacizi, care prelungesc durata beneficiilor sale după utilizare. Datorită compoziției deosebit de delicate a serului oferă pielii o împrospătare eficientă, asigurând în același timp o senzație maximă de relaxare. Datorită disponibilității ridicate a apei în preparat, acesta este echipat cu un sistem antioxidant divers format dintr-o varietate de componente active pentru a proteja împotriva daunelor radicalilor liberi. Cu adaos de extract de frunze de măslin, care ajută la regenerarea celulelor pielii. Potrivit pentru utilizarea zilnică atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Contine:

3 tipuri de vitamine :

- Vitamina B3 previne pierderea apei în piele, vitamina E-protejează împotriva radicalilor liberi, provitamina B5-pentru piele flexibilă

9 aminoacizi esențiali-pentru fermitatea pialii și  pentru a ajuta la prevenirea apariției de noi riduri

6 extracte de : aloe barbadensis, sabie ,muguri de lunetist, acid hialuronic, xilitol, fucoza: depoziteaza apa in straturile profunde ale pieli.

Componența:

Aqua (apă), glicerină, alcan C15-19, trigliceridă caprilic/capric, dimeticonă, hidroxiacetofenonă, niacinamidă, xilitilglucozidă, anhidroxilitol,tocoferol, pantenol, acetat de tocoferil, beta-sitosterol, scualenă, alilita de sodiu, hidroxiloafioză , Gumă de Ceratonia Siliqua (roscovă), Fucoză, Maltodextrină, Extract de fructe Capparis Spinosa, Extract de frunze de Olea Europaea (Măslin), Extract de tulpină de Opuntia Ficus-Indica, Hidroxid de sodiu, EDTA disodic, Acriloildimetiltaurat de amoniu/Copolimer de amoniu/Acriloildimetil, Acriloildimetil-taurat/VP Copolimer, Capcolaterylyetil Glymer, Copolimer de acriloildimetil taurat de sodiu, acrilați/alchil acrilat C10-30 polimer încrucișat, fenoxietanol, clorfenezină, glicină, serină, acid glutamic, acid aspartic, leucină, alanină, lizină, arginină, tirozină, fenidină, valizinăinină, fenilazină, ilinină, Parfum.

Mod de utilizare:

Aplicați pe piele la fiecare câteva ore sau la nevoie, fără limitare și masați ușor pielea feței. După aceea, se recomandă aplicarea unei creme hidratante.

Unguentul trebuie utilizat numai în scopul pentru care a fost destinat și în conformitate cu instrucțiunile de utilizare. Nu inghiti. Trebuie evitat contactul cu ochii și, în cazul unui astfel de contact, clătiți bine cu apă. stai departe de copii. Nu utilizați produsul dacă se știe că sunteți sensibil la unul dintre ingrediente. A nu se utiliza pe pielea iritata sau deteriorata, opriti utilizarea unguentului imediat ce apar semne de iritatie.

Potrivit pentru utilizarea zilnică, mai ales în anotimpurile calde și când pielea este uscată ca și în anotimpurile de tranziție.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 820
Код товара: 56191
Цена товара в пунктах: 1490
Код товара: 63317
Цена товара в пунктах: 162
Код товара: 62135
Цена товара в пунктах: 1114
Код товара: 44674
Цена товара в пунктах: 228
Код товара: 51640
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 3
Код товара: 12252
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 760
Код товара: 63625
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 533
Код товара: 64318
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 51905
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63762
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 14810
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 654
Код товара: 61909
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 267
Код товара: 61835
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 570
Код товара: 64373
Акция
Цена товара в пунктах: 513
Код товара: 63481
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 202
Код товара: 64365
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 296
Код товара: 62155
Акция
Цена товара в пунктах: 544
Код товара: 61824
Цена товара в пунктах: 2065
Код товара: 61801
Цена товара в пунктах: 988
Код товара: 59585
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 63809
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 1512
Код товара: 64136
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.