Tinctura Cardiotonica 50ml Hypericum

Код товара: 62781
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: настойка
Наличие: достаточно
97 90 леев
(-17%)
81 35 леев
или 326 пунктов лояльности
Выгода:
8 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Tinctura Cardiotonica 50 ml

Tinctura Cardiotonica are rol adjuvant in fortificarea inimii, dereglări cardiovasculare, angină pectorală, hipertensiune, arteroscleroză, palpitații cardiace, tulburări de menopauză, tulburări neuro-vegetative, stări de excitabilitate cu aritmie marcată.

Proprietati   

Calmant

Recomandari         

Suport Cardiovascular

Tinctura Cardiotonica – Rol adjuvant în reglarea funcțiilor cardiace și circulatorii, cu o acțiune cardiotonică și cardioprotectoare

Caracteristici generale – Tinctura Cardiotonica:

Tinctura Cardiotonica este atent formulată pentru fortificarea inimii, dereglări cardiovasculare, angină pectorală, hipertensiune, arteroscleroză, palpitații cardiace, tulburări de menopauză, tulburări neuro-vegetative, stări de excitabilitate cu aritmie marcată.

Detalii – Tinctura Cardiotonica:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru tincturile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Tincturii Cardiotonice, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre.

Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Ulterior amestecul de plante a fost supus unei extracții enzimatice și macerat. Prin acest proces bifazic de extracție, garantăm valorificarea mult mai bună a principiilor active, în comparație cu formulele clasice.

Ingrediente – Tinctura Cardiotonica:

-flori și fructe de Păducel (Crataegus monogyna),

-Talpa gâștei (Leonorus cardiaca),

-rizomi de Valeriană (valeriana officinalis),

-flori de Tei (Tilia cordata),

-Coada calului (Equisetum arvense),

-frunze de Mesteacăn (Betula verrucosa),

-Coada șoricelului (Achillea millefolium),

-Țintaură (Centarium umbellatum),

-Sunătoare (Hypericum perforatum),

-frunze de Vâsc (Viscum album),

-alcool etilic din cereale (alc. 38% vol),

-apă demineralizată.

Recomandări – Tinctura Cardiotonica:

Tinctura Cardiotonică are un rol adjuvant in fortificarea inimii, dereglări cardiovasculare, angină pectorală, hipertensiune, arteroscleroză, palpitații cardiace, tulburări de menopauză, tulburări neuro-vegetative, stări de excitabilitate cu aritmie marcată.

Prezentarea compușilor activi din Tinctura Cardiotonica:

Păducelul – susține circulația, relaxarea și calmarea.

Păducelul și Talpa-gâștei – mențin sănătatea inimii.

Păducelul, Teiul și Valeriana – susțin buna funcționare a inimii la persoanele hiperactive și agitate, ajută la menținerea calmului în situații de stres și contribuie la inducerea unui somn liniștit.

Talpa-gâștei – ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației; menține buna funcționare a aparatului cardiovascular; susține funcționarea normală a sistemului nervos și diminuarea hiperexcitabilității fizice și senzoriale; ajută la expectorare și la relaxarea tractului respirator.

Teiul – susține buna funcționare a sistemului imunitar; facilitează expectorația, are un efect calmant la nivelul gurii și al gâtului; ajută la inducerea unei stări de relaxare și la menținerea unui somn sănătos.

Valeriana – contribuie la menținerea sănătății sistemului cardiovascular, facilitează digestia, susține refacerea bunăstării mentale.

Coada-calului  – susține procesul natural de relaxare, poate contribui la remineralizarea organismului, ajută la menținerea părului, unghiilor și a pielii în stare optimă datorită conținutului în siliciu, menține elasticitatea arterelor.

Mesteacănul – susține buna funcționare a ficatului, rinichilor și tractului intestinal, îmbunătățește digestia și susține procesele de detoxifiere ale corpului, ajută la reglarea proliferării anormale a celulelor prin inducerea apoptozei (moarte celulară programată), contribuie la normalizarea colesterolului seric.

Coada-șoricelului – poate reduce colesterolul din sânge. Ajută la scăderea în greutate. Ajută la menținerea funcției vasculare normale. Contribuie la confortul digestiv.

Țintaura – contribuie la confortul digestiv.

Sunătoarea – contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia; stimulează secreția normală de sucuri biliare și favorizează drenarea bilei; ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului general al pielii; menține funcțiile organismului prin întărirea imunității, îmbunătățirea stării sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacităților mentale și creșterea adaptabilității organismului în situații extreme și stresante; are proprietăți tonifiante și regeneratoare asupra corpului; ajută la echilibrarea emoțională și îmbunătățirea stării de spirit; contribuie la inducerea unei stări de relaxare și obținerea unui somn sănătos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor și a corzilor vocale.

Vâscul – poate scădea tensiunea arterială datorită acțiunii de vasodilatare; ajută la modularea răspunsului antiinflamator din organism și la reducerea inflamației musculare și articulare; contribuie la menținerea sănătății vasculare; crește permeabilitatea și microcirculația capilară; împreună cu o dietă echilibrată, susține metabolismul lipidic (colesterol și trigliceride).

Mod de folosire:

Utilizare Interna: câte 10-15 picături Tinctura Cardiotonica de 3 ori pe zi dizolvate în Ceai Cardiotonic, apă sau într-o lingură de zahăr.

Tratamentul cu Tinctura Cardiotonică durează 6 luni.

Nu se administrează bolnavilor cu afecțiuni cardiace avansate, care prezintă edeme cardiace sau cardiopatii valvulare.

Precauții:

A nu se depășii doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

Produsul Tinctura Cardiotonica este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Brand

Antistres, HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Код товара: 35918
Цена товара в пунктах: 913
Код товара: 62670
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 162
Код товара: 46030
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63761
Акция
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 42229
Топ сезона
Код товара: 12123
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 64497
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 987
Код товара: 63910
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 516
Код товара: 46197
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61749
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 297
Код товара: 60890
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61860
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61838
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61715
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Цена товара в пунктах: 969
Код товара: 59583
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61863
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 326
Код товара: 62781
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.