Momyrtidiab (reglarea glicemiei) caps. N60 100% natural Hypericum

Код товара: 63466
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: капс.
Наличие: достаточно
218 77 леев
(-15%)
184 97 леев
или 740 пунктов лояльности
Выгода:
18 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Momyrtidiab 60 caps.

Capsule Momyrtidiab este un produs atent formulat pentru reglarea glicemiei, îmbunătățirea răspunsului insulinic, protejarea pancreasului și îmbunătățirea circulației periferice.

Proprietati   

Antiinflamator, Antioxidant, Cardioprotector, Digestiv, Hipocolesterolemiant, Hipoglicemiant, Protector pancreatic

Recomandari         

Colesterol si Trigliceride, Digestie, Gastrice, Reglarea glicemiei, Sanatatea Ochilor, Sistem Endocrin, Sistem Gastrointestinal, Suport Cardiovascular

Ingrediente:

extract integral, 100% natural din: extract de Castravete amar (Momordica charantia) 903 mg*, fructe de Afin de pădure (Vaccinium myrtillus) 387 mg*.

Caracteristici generale – Capsule Momyrtidiab:

Suplimentul alimentar Capsule Momyrtidiab este un produs atent formulat pentru reglarea glicemiei, îmbunătățirea răspunsului insulinic, protejarea pancreasului și îmbunătățirea circulației periferice. Acest demers este cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată și plină de toxine, aditivi și carbohidrați rafinați (zahăr alb, fructoză, glucoză, făină albă și derivatele acesteia, sucuri ș.a.).

Toți acești factori de stres, împreună cu un stil de viață sedentar, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot crește stresul oxidativ și statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp și cu precădere asupra pancreasului, acesta fiind greu încercat mai ales din cauza rolului său esențial în secreția insulinei și reglarea glicemiei.

În această situație, curele cu suplimente pe bază de compuși bioactivi din plante medicinale (Castravete amar și Afin de pădure), ce au acțiune de reducere a glicemiei și cu molecule ce se aseamănă cu insulina, sunt una dintre soluțiile cele mai naturale.

Detalii Capsule Momyrtidiab:

Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractul integral concentrat pe care îl conțin. Acesta asigură o mai bună biodisponibilitate și o mai bună asimilație în organism a substanțelor active benefice. Extractul natural are forma unei mase de particule sferice. Acestea au o curgere mai bună, forma lor sferică reducând posibilitatea înglobării de aer printre ele. În acest fel, dozarea în capsule devine mult mai ușoară și exactă.

Datorită formulei concentrate, produsul Capsule Momyrtidiab asigură o cantitate optimă de substanțe active, fiind totodată ușor de administrat. Pentru realizarea extractului, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum fructele de Castravete-amar și de Afin de pădure provenind din plante nemodificate genetic, neiradiate și necontaminate cu metale grele sau alt fel de poluanți. Prin sinergia compușilor activi din Castravetele amar și Afinele de pădure, produsul protejează în mod eficient pancreasul și îi susține activitatea. Acest lucru se explică prin conținutul în charantină (Momordica) și mirtilină (Afin), substanțe ce au o acțiune similară cu insulina, fiind denumite „insulină vegetală”.

Cele două plante sunt folosite tradițional și pentru normalizarea colesterolului și a trigliceridelor, îmbunătățirea digestiei și a circulației periferice. Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o acțiune reglatoare la nivelul glicemiei, protectoare la nivelul pancreasului, de scădere a rezistenței la insulină, de îmbunătățire a vederii (în special nocturne) și de susținere a microcirculației sanguine.

Prezentarea compușilor activi:

Castravetele-amar (Momordica charantia) este o plantă din familia cucurbitaceelor utilizată în Medicina Tradițională Chineză și în cea Ayurvedică datorită gustului său foarte amar.

Principiile active conținute de fructele acestei plante sunt numeroase: carotenoizi, polipeptide (din care polipeptida p, supranumită și „insulina verde”), lectine, fitosteroli (beta-sisterol, stigmasterol), charantină, momordină, momordicină, vitamine (complex B), minerale (calciu, magneziu, potasiu) și oligoelemente (zinc, seleniu, fier).

Afin (Vaccinium Myrtillus):

-Contribuie la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.

-Asigură buna funcționare a microcirculației sanguine și ajută la reducerea senzației de picioare grele.

-Susține funcționarea normală a vederii (datorită conținutului în antociani).

-Susține metabolismul normal al glucidelor, lipidelor și proteinelor.

-Susține buna funcționare a mucoaselor gastrice și intestinale datorită antocianozidelor.

Se recomandă asocierea cu: Capsule Hyper Diab,  Capsule Momordica – Castravete Amar, Ceai Antidiabetic, Capsule Hyper Diab forte, Ceai de Castravete Amar, Tinctura Antidiabetica, Sirop Momordica, Capsule Acid Alfa Lipoic, Ceai Afin Frunze, Sirop Momyrtidiab de la Hypericum.

Formă de prezentare:

O cutie conține 60 Capsule Momyrtidiab.

Greutate netă:

℮ 19,32 g

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 62670
Цена товара в пунктах: 326
Код товара: 62781
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 510
Код товара: 47691
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1197
Код товара: 63966
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 39022
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63762
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63465
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 879
Код товара: 64176
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61862
Акция
Цена товара в пунктах: 297
Код товара: 60890
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 169
Код товара: 64351
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61838
Цена товара в пунктах: 969
Код товара: 59583
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61692
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.