Protector Ficat caps.100% natural N60 Hypericum

Код товара: 63467
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: капс.
Наличие: достаточно
198 79 леев
(-14%)
170 10 леев
или 681 пунктов лояльности
Выгода:
17 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Protector Ficat N60 caps.

Supliment alimentar cu rol adjuvant în menținerea sănătății ficatului.

Are un rol hepatoprotector, hepatotrofic, hepatoregenerator și antihepatotoxic.

Proprietati   

Antihepatotoxic, Hepatoprotector, Hepatoregenerator, Hepatotrofic

Recomandari         

ciroză hepatică, hepatită, Hepatita alcoolică, Hepatite acute, Hepatite cronice, Insufieciență hepatică, Sistem Hepato-Biliar

Ingrediente – Capsule Protector Ficat:

-capsulă vegetală;

-Extract uscat atomizat (10% maltodextrină) din: rădăcină de Brusture (Arctium lappa) – 85/90 mg;

-părți aeriene de Rostopască (Chelidonium majus) – 70/75 mg;

-extract standardizat (min. 80% Silimarină) din fructe de Armurariu (Silybum marianum) – 60 mg;

-pulbere de Spirulină (Arthrospira platensis) –  60 mg;

-extract din Aloe vera – 15 mg.

Produsele Hypericum: Tehnologie extractivă de top. Calitate garantată!

Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale atent verificate. Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractul integral concentrat pe care îl conțin. Acesta asigură o mai bună biodisponibilitate și o mai bună asimilație în organism a substanțelor active benefice. Produsul are forma unei pulbere fine, formată din particule sferice care au o curgere mai bună decât cea a formulelor clasice. În plus, forma sferică a particulelor oferă extractului o textură mai compactă, reducând posibilitatea înglobării de aer în produsul final, crescându-i astfel stabilitatea în timp și permițând o dozare în capsule mult mai exactă și ușoară.

Caracteristici generale ale produsului – Capsule Protector Ficat:

Suplimentul alimentar Protector Ficat este un produs atent formulat pentru menținerea bunei funcționări a ficatului. Îngrijirea sănătății ficatului este cu atât mai necesară cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare).

Toți acești factori de stres, împreună cu un stil de viață sedentar, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot crește stresul oxidativ și statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp, cu repercusiuni evidente și la nivelul ficatului din cauza rolului său esențial în procesele de detoxifiere și digestie ale organismului. În această situație, curele cu suplimente ce au la bază compuși bioactivi cu acțiune hepatoprotectoare (silimarina), hepatoregeneratoare, hepatotonică și colecistokinetică din plante medicinale sunt una dintre soluțiile cele mai naturale și eficiente de protejare a sistemului hepatobiliar.

Datorită formulei concentrate, produsul Protector Ficat asigură o cantitate optimă de substanțe active, fiind totodată ușor de administrat. Pentru realizarea suplimentului, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum rădăcini de Brusture, Rostopască, fructe de Armurariu, Silimarină și Aloe vera. Acești compuși au o acțiune sinergică și benefică asupra sistemului nervos și a întregului organism. Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o acțiune: detoxifiantă, de stimulare a producției și evacuării sărurilor biliare, hepato-regeneratoare, hepato-protectoare și digestivă.

În continuare, vom prezenta principalele proprietăți benefice ale compușilor activi din Protector Ficat:

-Brusturele (Arctium lappa) este o plantă erbacee originară din Eurasia. Deși în țara noastră este privită mai mult ca o plantă medicinală sau uneori ca o buruiană (din cauza caracterului său invaziv), Brusturele este considerat o legumă de către alte popoare. Astfel, rădăcinile acestei specii sunt folosite la prepararea unor feluri de mâncare de către coreeni și japonezi , însă și de către unii europeni (italieni, portughezi), planta fiind consumată pe scară mai largă în Europa, în perioada medievală. Gustul acestuia se aseamănă cu cel al Anghinarei cu care se și înrudește, de altfel. Bogată în fibre (inulină), fitosteroli, mucilagii, taninuri, acizi organici (palmitic, cofeic, stearic), vitamine (complex B) și minerale (azot, potasiu), rădăcina de Brusture susține mecanismele naturale de apărare ale organismului, stimulează procesele naturale de eliminare a toxinelor de către organism (diuretic, diaforetic, detoxifiant renal și hepatic), echilibrează profilul lipidic (colesterol, trigliceride) și îmbunătățește digestia.

-Rostopasca (Chelidonium majus) este o plantă erbacee din familia Papaveracee (precum Macul), cu flori galbene ce produce un latex gălbui cu acțiune antivirală. Datorită acestei proprietăți, planta se mai numește Iarbă de negi sau Negelariță, latexul fiind deseori folosit în medicina tradițională pentru combaterea negilor (tulpini de HPV). Rostopasca este originară din regiunea Eurasiei și a Americii de Nord și este recunoscută și folosită ca plantă medicinală de secole. Părțile aeriene ale plantei sunt bogate (0,2-0,4%) în alcaloizi (chelidonina și hemochelidonina, chelidimerina, cheleritrina, berberina, protopina, oxihelidonina ș.a.), taninuri, carotenoide, saponozide, acizi organici (chelidonic, nicotinic) și uleiuri volatile. Acești compuși bioactivi contribuie la menținerea sănătății ficatului, susținerea funcțiilor hepatobiliare (acțiune coleretică), ușurarea digestiei (acțiune antispastică) și detoxifierea organismului (antiviral, antibacterian, antimicotic). În prezent, alcaloizii regăsiți în această specie (chelidonina, berberina) sunt studiați pentru proprietățile lor citotoxice și de limitare a proliferării celulelor ce prezintă modificări anormale.

-Armurariul (Silybum marianum), cunoscut și sub denumirea de Ciulinul laptelui, este o plantă originară din Asia și sudul Europei. În țara noastră, aceasta crește în regiunile calde și însorite. Folosite de obicei pentru menținerea sănătății ficatului, semințele acestei specii sunt bogate în silimarină. Cu toate acestea, Armurariul este folosit și în alimentație sau ca plantă decorativă. Comestibile sunt rădăcinile care pot fi mâncate crude, fierte sau coapte, lăstarii tineri, fructele și chiar și frunzele. Pe lângă proprietățile hepato-protectoare și hepato–regeneratoare, extractele pe bază de Armurariu pot stimula secreția de prolactină, având o posibilă activitate estrogenică și pot proteja sănătatea inimii.

-Silimarina este substanța activă din extractul de Armurariu. Aceasta este un flavonolignan complex bogat în acizi grași precum acidul linoleic. Ea contribuie la blocarea intrării toxinelor în interiorul celulelor hepatice, stimulând totodată și sinteza proteinelor ce ajută la regenerarea celulelor ficatului.

-Spirulina (Arthrospira platensis) este o cianobacterie folosită din timpuri străvechi de către popoarele mezoamericane, precum aztecii, pentru proprietățile sale hrănitoare. Tot pentru proprietățile sale deosebit de nutritive, aceasta este cultivată și consumată în mod tradițional de către oamenii din zona lacului Chad, Africa. OMS (Organizația Mondială a Sănătății) a afirmat faptul că spirulina este un aliment foarte potrivit, fiind bogat în fier și proteine, putând fi consumat în siguranță și de către copii. Practic, din literatura de specialitate aflăm că Spirulina este bogată în: aminoacizi (conținând toți aminoacizii esențiali), vitamine (în special complexul vitaminic B), minerale (în special Fe și Mg) și oligoelemente. Spre exemplu, 100 g de Spirulină pot furniza de peste 3 ori cantitatea zilnică necesară de vitamina B2, de peste 2 ori cantitatea necesară de vitamina B1 și cea de fier, și aproape 100% din cantitatea zilnică de magneziu, vitamina B3 și vitamina B5.

-Aloe vera este o plantă cu frunze suculente din care se extrag doi compuși foarte apreciați și folosiți în cosmetică și fitoterapie. Acești compuși sunt gelul (extras din centrul frunzelor, cu o consistență mucilaginoasă) și latexul (denumit și acibar sau suc de aloe, este de culoare maro, cu un gust foarte amar). Printre principiile active conținute de către frunzele de Aloe amintim: mucilagii și mucopolizaharide, fitosteroli, saponine, creatinină, aloemodin, aloetină, aloin, acizi organici (barbaloin, acid salicilic), vitamine aminoacizi și minerale (calciu, magneziu, potasiu, fosfor). Toți acești compuși ajută la: menținerea sănătății pielii (epiteliului); contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar; ajută la reglarea ciclului menstrual; susțin rezistența la efort a organismului și ajută la stimularea metabolismului; contribuie la menținerea sănătății gastrointestinale, îmbunătățesc digestia și reglează tranzitul intestinal (crește motilitatea colonului); ajută la normalizarea glicemiei și stimulează sintetizarea și eliberarea de insulină, și ajută la menținerea normopoderalității.

Mod de folosire:

Adulți: 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule după mesele principale, cu un pahar de apă, timp de 2 săptămâni. După o pauză de 1 săptămână, cura se poate repeta.

Este indicată adoptarea unui stil de viață și a unei alimentații echilibrate, efort fizic moderat și o hidratare corespunzătoare!

„Capsule Protector Ficat” se poate asocia cu: Bitterul Taina Plantelor,  Bitterul Taina Maramureșului, Capsule Hyper-Bil, Capsule Hepavita, Tinctura de Anghinare (câte 10-30 de picături, de 3 ori pe zi), Ceai de Anghinare, Extractul hidroglicerinic de Anghinare, Liver Forte, Capsule Enzimax, Capsule Hyper-Gas, Capsule Ghimbir.

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Contraindicat femeilor în primul trimestru de sarcină, persoanelor alergice la plante din Fam. Asteraceae/Compositae, precum și în caz de chist ovarian, endometrită, ciroză decompensată.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Greutate netă:

℮ 23,25 g

Un flacon conține:

60 capsule.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 831
Код товара: 62674
Цена товара в пунктах: 333
Код товара: 64098
Цена товара в пунктах: 328
Код товара: 62755
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 593
Код товара: 64087
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 25
Код товара: 52487
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61749
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 654
Код товара: 61909
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63511
Топ сезона
Код товара: 42911
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 330
Код товара: 63383
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 150
Код товара: 44218
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 47308
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1072
Код товара: 64034
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Акция
Цена товара в пунктах: 624
Код товара: 61825
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 269
Код товара: 61841
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 62160
Цена товара в пунктах: 794
Код товара: 55758
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 61632
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61861
Цена товара в пунктах: 362
Код товара: 61792
Цена товара в пунктах: 675
Код товара: 61718
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 681
Код товара: 63467
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.