Viscoflu spray nasal 30ml

Код товара: 60965
Производитель: Pharma Line SRL
Страна: Италия
Форма: спрей
Наличие: достаточно
255 67 леев
(-11%)
227 80 леев
или 912 пунктов лояльности
Выгода:
22 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

SPRAY NAZAL

NaCI 3% + N-acetilcisteină 6%

Decongestionant şi fluidifiant Nu conţine conservanţi

Flacon de 30 ml cu duză de pulverizare şi capac de protecţie

1. IDENTIFICAREA, COMPOZIŢIA Şl SCOPUL UTILIZĂRII DISPOZITIVULUI MEDICAL

1.1. DESCRIERE Şl INDICAŢII

Viscoflu® spray nazal este un dispozitiv medical, ce are în compoziţia sa soluţie salină hipertonică de 3% la un pH controlat şi 6% N-acetilcisteină. Viscoflu* spray nazal este indicat pentru a facilita fluidizarea şi îndepărtarea mecanică a mucusului şi/sau a secreţiilor mucopurulente stagnante în interiorul cavităţii nazale (rinită acută, subacută şi cu evoluţie lentă; rinită cronică şi cu cruste; rinită vasomotorie) şi în interiorul sinusurilor paranazale (sinusită acută şi cronică), ameliorând simptomele şi evoluţia inflamaţiei acute, subacute şi cronice a tractului respirator superior. Doza recomandată este de 2-3 pulverizări în fiecare nară, de două-trei ori pe zi timp de cel mult 10 zile, în funcţie de simptomele clinice ce trebuie tratate.

1.2.CONTRAINDICAȚII ȘI LIMITE ÎN UTILIZARE

Hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre exci- pienţi. Viscoflu* spray nazal este contraindicat la copiii cu vârsta mai mică de 2 ani.

în timpul sarcinii şi alăptării, Viscoflu* spray nazal trebuie administrat numai dacă este absolut necesar şi sub supraveghere medicală directă.

1.3. COMPOZIŢIE

Un flacon de 30 ml conţine: N-acetilcisteină 1,8 g, dorură de sodiu 0,9 g.

Excipienţi: hidroxid de sodiu, edetat de sodiu, apă purificată.

1.4. MECANISM DE ACŢIUNE

Viscoflu* spray nazal subţiază mucusul dens şi vâscos prin intermediul acţiunii fizice/mecanice a ingredientelor sale:

• Soluţia-tampon hipertonică de dorură de sodiu: soluţiile saline hipertonice, aplicate direct pe mucoasa respiratorie, atrag apa din compartimentul intracelular spre cel extracelular prin osmoză. Datorită acestui fapt creşte volumul de apă în mucusul ce căptuşeşte epiteliul, subţiindu-l şi facilitând astfel eliminarea sa.

• N-acetilcisteina: varianta acetilată a aminoaddului cisteină, exercită o acţiune mucolitică la contactul direct cu mucusul. Această acţiune depinde de prezenţa în moleculă a radicalilor de sulfhidril, care sunt capabili să rupă legăturile disulfidice din mucoproteinele are conferă vâscozitate mucusului prin depolimerizarea lor.

2. NATURA Şl CONŢINUTUL AMBALAJULUI

Soluţie în flacon de sticlă de 30 ml, cu duză verticală de pulverizare şi capac de protecţie.

3. MOD DE UTILIZARE

Pentru utilizarea corectă: scoateţi capacul de protecţie, înclinaţi uşor apul înapoi, poziţionaţi uşor duza spray-ului în nară, apăsaţi pe baza duzei folosind două degete şi pulverizaţi de 2-3 ori succesiv. Repetaţi procedura în cealaltă nară. Curăţaţi duza şi înlocuiţi apacul de protecţie. Agitaţi bine înainte de utilizare.

4. DOZE Şl MOD Şl TIMP DE ADMINISTRARE

Doza recomandată este de 2-3 pulverizări în fiecare nară, de 2-3 ori pe zi timp de cel mult 10 zile, în funcţie de simptomele clinice ce trebuie tratate. Acest tratament poate fi repetat de mai multe ori pe parcursul anului, întrerupând utilizarea produsului pentru cel puţin o săptămână între cicluri. Utilizaţi în termen de 2 luni de la deschiderea flaconului.

5. REACŢIILE ADVERSE CUNOSCUTE

Concentraţia ridicată a sării din soluţie poate provoca o senzaţie naturală de arsură după pulverizarea spray-ului; acest efect dispare după câteva minute. Respectarea instrucţiunilor din prospect reduce riscul de apariţie a reacţiilor adverse.

6. CONDIŢII DE PĂSTRARE

A se păstra la temperatura camerei (nu mai mare de 25°C), departe de lumină şi sursele de căldură.

Data expirării se referă la produsul nedeschis şi păstrat corect.

7. ATENŢIONĂRI ŞI PRECAUŢII

După pulverizarea spray-ului, Viscoflu® spray nazal are un miros sulfuros, care nu alterează nicidecum preparatul. După fiecare pulverizare a spray-ului, spălaţi duza spray-ului.

Se recomandă acoperirea cu capacul de protecţie după fiecare utilizare. Nu utilizaţi în cazul hipersensibilităţii individuale sau alergiei la oricare dintre ingredientele produsului.

Utilizarea prelungită a produselor topice poate duce la efecte de sensibilizare; dacă apar aceste efecte, întrerupeţi tratamentul şi consultaţi-vă medicul. Nu păstraţi produsul la îndemâna şi vederea copiilor.

Nu utilizaţi dispozitivul medical după data expirării. Nu utilizaţi dacă ambalajul este deteriorat.

Nu înghiţiţi. Nu pulverizaţi în ochi. Utilizarea aceluiaşi flacon de către mai multe persoane poate facilita transmiterea infecţiilor.

8. ELIMINAREA REZIDUURILOR

La expirare sau la necesitatea eliminării, dispozitivul trebuie să fie manipulat conform reglementărilor autorităţilor locale relevante privind gestionarea deşeurilor. în orice caz, eliminaţi produsul şi ambalajul său într-un mod responsabil.

Pharma Line S.r.l. Via Bertani 2, 20154 Milan Italy

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1316
Код товара: 58186
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 435
Код товара: 64096
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 63809
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63623
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1221
Код товара: 46407
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 51905
Топ сезона
Код товара: 42910
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61752
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 169
Код товара: 64358
Акция
Цена товара в пунктах: 1270
Код товара: 55596
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 107
Код товара: 60983
Цена товара в пунктах: 796
Код товара: 63396
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 912
Код товара: 60965
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.