Levomecol ung. 40g Lubnypharm

Код товара: 63637
Производитель: Lubnypharm SAD
Страна: Украина
Форма: мазь

Levomekol-Lubnyfarm 7,5mg/40mg/g unguent

Chloramphenicolum/methyluracilum

1. CE ESTE Levomekol-Lubnyfarm Şl PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Levomekol-Lubnyfarm este un preparat combinat, pentru administrare cutanata, cu acţiune antimicrobiana, regeneratoare si antiinflamatoare.

Medicamentul conţine metiluracil şi cloramfenicol. Cloramfenicolul poseda un spectru larg de acţiune antimicrobi- ană fata de microorganismele gram-pozitive şi gram-negative, inclusiv fata de stafilococi, Pseudomonas aeruginosa şi Escherichia coli. Metiluracilul accelerează procesele de regenerare celulară, contribuie la vindecarea rănilor şi manifesta acţiune antiinflamatoare.

Levomekol-Lubnyfarm se foloseşte in tratamentul plăgilor infectate

2. CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI ÎNAINTE SĂ UTILIZAŢI Levomekol-Lubnyfarm

Nu utilizaţi Levomekol-Lubnyfarm

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la metiluracil şi cloramfenicol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6);

- dacă suferiţi de psoriazis,

- dacă suferiţi de eczema,

- dacă suferiţi de dermatomicoze.

Nu utilizaţi medicamentul la eopii cu vârsta sub 3 ani.

Daca nu sunteti sigur, discutaţi cu medicul sau farmacistul, inainte de intrebuintarea medicamentului.

Atenţionări şi precauţii

Daca nu sunteti sigur, discutaţi cu medicul sau farmacistul, inainte de administrarea medicamentului.

Utilizarea medicamentului poate conduce la sensibilizarea pielii, ce poate fi însoţită de dezvoltarea unei reacţii de hipersensibilitate la utilizarea ulterioara externa sau sub alta forma farmaceutica cu acţiune sistemica.

La prezenţa unor mase purulente sau necrotice, efectul antibacterian al medicamentului se pastreaza.

Evitati contactul preparatului cu ochii.

Daca utilizaţi prelungit (mai mult de 1 lună) acest medicament, este necesar să monitorizaţi tabloul sângelui periferic. Levomekol-Lubnyfarm împreună cu alte medicamente Daca nu sunteti sigur, discutaţi cu medicul sau farmacistul, inainte de administrarea medicamentului.

Nu se recomanda utilizarea concomitenta cu medicamente care inhibă procesul de formare a elementelor celulare sanguine sau hematopoeza (sulfonamide, citostatice, derivaţi de pirazolină), difenil, barbiturice si etanol (alcool etilic).

Utilizarea simultană a medicamentului cu eritromicină, olean- domicină, nistatină şi levorină creşte activitatea antibacteriană a unguentului, iar sărurile de benzilpenicilină o, reduce. Sarcina şi alăptarea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a vi se administra acest medicament.

Sarcina si alaptarea

în timpul sarcinii si alaptarii, medicamentul poate fi prescris numai atunci când beneficiul potenţial pentru mamă depăşeşte riscul posibil pentru făt.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Medicamentul nu afectează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

3. CUM SĂ UTILIZAŢI Levomekol-Lubnyfarm

Utilizaţi medicamentul exact după cum este descris in acest prospect sau după sfatul medicului sau farmacistului. Unguentul Levomekol-Lubnyfarm este destinat pentru administrare cutanata pentru adulţi şi copii cu vârsta peste 3 ani. ServeţeleleWe tifon steril se imbiba cu unguent si se aplică pe rană. Este posibil să se administreze unguentul în cavitatea purulentă printr-un cateter (tub de drenaj) folosind o seringă, în aceste cazuri, unguentu! Levomekol-Lubnyfarm este preîn- călzit la 35-36 °C.

Unguentul poate fi utilizat din prima zi de leziune, timp de 4 zile. Unguentul hipero’smolar Levomekol-Lubnyfarm ne se recomanda pentru utilizare pe timp indelungat, deoarece poate provoca şoc osmotic în celulele intacte. în ziua 5-7 a tratamentului, se recomandă inlocuirea unguentului cu medicamente, care redau integritatea ţesutului deteriorat.

Copii.

Nu utilizaţi medicamentul la copii cu vârsta sub 3 ani.

Dacă utilizaţi mai mult decât trebuie din Levomekol- Lubnyfarm

în caz de supradozaj, reacţiile adverse ale medicamentului cresc. La utilizarea indelungata (mai mult de 5-7 zile) poate duce la sensibilizarea pielii, ce poate fi însoţită de dezvoltarea unei reacţii de hipersensibilitate la utilizarea ulterioara externa sau sub alta forma farmaceutica cu acţiune sistemica.

Terapia este simptomatică.

Dacă uitaţi să utilizaţi Levomekol-Lubnyfarm Daca ati uitat sa dministrati o data acest medicament, administraţi imediat ce v-ati amintit, cu excepţia cazului, in care se apropie oră pentru, următoarea administrare. Nu administraţi o doza dubla, pentru a compensa doza uitata.

Dacă încetaţi să utilizaţi Levomekol-Lubnyfarm Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire lâ acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. REACŢII ADVERSE POSIBILE

Ca toate medicamentele, Levomekol-Lubnyfarm poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Atunci când utilizaţi medicamentul, pot apărea reacţii adverse:

Cu frecventa necunoscuta (care nu pot fi estimate din datele disponibile) - reacţii alergice alergice, inclusiv erupţii cutanate, mâncărime, senzaţie de arsură, edem local, hiperemie, edem angioneurotic, urticarie, dermatită.

Este posibila o slăbiciune generală.

în astfel de cazuri, utilizarea unguentului trebuie întreruptă şi trebuie consultat un medic.

Unele reacţii adverse pot fi grave. La apariţia acestora vă rugăm să anunţaţi imediat medicul.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.

5. CUM SE PĂSTREAZĂ Levomekol-Lubnyfarm

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. Ase păstra în ambalajul original, la temperaturi sub 25 °C.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj, dupăEXP Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Nu aruncaţi nici un medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Levomekol-Lubnyfarm

1 g de unguent conţine:

ingrediente active: cloramfenicol - 7,5 mg; metiluracil - 40 mg; Celelalte componente sunt: oxid de polietilenă 1500, oxid de polietilenă 400.

Deţinătorul certificatului de înregistrare

SALubnypharm, Ucraina

37500, reg. Poltava, or. Lubnî, str. Barvinkov, 16

Fabricantul

SALubnypharm, Ucraina

37500, reg. Poltava, or. Lubnî, str. Barvinkov, 16

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 1043
Код товара: 56664
Цена товара в пунктах: 282
Код товара: 30134
Цена товара в пунктах: 173
Код товара: 24872
Цена товара в пунктах: 1020
Код товара: 39891
Цена товара в пунктах: 546
Код товара: 39487
Цена товара в пунктах: 554
Код товара: 40043
Цена товара в пунктах: 649
Код товара: 42458
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63761
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 450
Код товара: 63923
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 667
Код товара: 47308
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 62435
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1512
Код товара: 63700
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 664
Код товара: 63412
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Акция
Цена товара в пунктах: 370
Код товара: 61853
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61749
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61861
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Цена товара в пунктах: 312
Код товара: 35497
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61859
Просмотренные товары
Vergeturile - ce sunt si din ce cauza apar?
Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.