Hidroreg Optim pulbere sol.orala 10,4g N10 Balkan

Код товара: 56109
Производитель: Balkan Pharmaceuticals SRL, SC
Страна: Республика Молдова
Форма: р-р д/ин.

Hidroreg Optim pulbere sol.orala 10,4g N10 Balkan

Hidroreg OPTIM pulbere pentru soluție orală este un supliment ali¬mentar cu conținut de glucoza anhidră, citrat de sodiu, clorură de so¬diu, clorură de potasiu, destinat rehidratării orale.

Sărurile pentru rehidratare orală sunt produse destinate compensă¬rii pierderii de lichide și electroliți din organism. Glucoza favorizează absorbția sărurilor și este o sursă de energie, care asigură necesitățile de bază ale organismului. De obicei, insuficiența de electroliți este consecința unor stări asociate cu pierderea lichidelor din organism, cum sunt: diareea, deshidratarea, febra, etc.

RECOMANDĂRI PENTRU UTILIZARE

Rehidratare orală în pierderi de lichide și minerale.

MODUL DE ADMINISTRAR

Intern, indiferent de luarea meselor.

Conținutul unui pilc se dizolvă într-o jumătate de litru de apă fiartă și răcită până la temperatura camerei. Soluția preparată se va administra după fiecare scaun lichid, cu înghițituri mici.

Deshidratări ușoare și moderate: cantitatea administrată depinde de gre-utatea corporală și gradul de deshidratare; constituie 40-80 ml/kg corp, în caz de grețuri și vomă soluția se va administra în cantități mici, în doze repetate. La necesitate inițial se va administra o cantitate mică de soluție, cantitatea fiind majorată treptatîn dependență de toleranță.în timpul utilizării acestui produs pot fi administrate și alte lichide,însă se vor evita soluțiile care conțin glucide, deoarece concentrația mare de glucide poate accentua diareea.

Prevenirea deshidratării: pentru preîntâmpinarea pierderilor de lichide din organism se administrează doze mai mici. Doza preparatului este dependentă de masa corporală și constituie 5-15 ml/kg corp. (50-200 ml după fiecare scaun lichid). Administrarea soluției începe odată cu debutul diareii. De obicei se administrează nu mai mult de 3-4 zile și se sistează odată cu finisarea diareii.

Prevenirea dereglărilor echilibrului hidro-electrolitic: în suprasolicitări ter¬mice și fizice, însoțite de transpirație abundentă, se administrează soluția cu înghițituri mici la apariția setei și se întrerupe pe măsura dispariției ei. înainte de utilizare consultați medicul.

REACȚII ADVERSE

Este posibilă declanșarea vomei, care denotă o administrare rapidă a produsului.

CONTRAINDICAȚI!

Hipersensibilitate la componentele produsului.

Insuficiență renală, fenilcetonurie, diabet zaharat, hiperkaliemie (nivel crescut al ionilor de potasiu în sânge), ocluzie intestinală (obturarea to¬tală sau parțială a intestinelor).

ATENȚIONĂRI Șl PRECAUȚII

Conține o sursă de fenilalanină.

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, adresați-vă medicului pentru reco¬mandări înainte de a lua acest produs.

Se administrează cu precauție la persoanele cu afecțiuni cardiace, hi-pertensiune arterială, pe fondalul unei diete cu un conținut redus de sare, precum și la persoanele cu afecțiuni însoțite de dereglarea elimi¬nării din organism a potasiului.

Se va evita consumul alimentelor bogate în grăsimi și glucide.

Vă dorim să fiți sănătoși!

Acest produs nu este medicament,

însoțiți orice reclamație cu numărul lotului, înscris pe ambalaj!

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 330
Код товара: 63383
Цена товара в пунктах: 466
Код товара: 56932
Цена товара в пунктах: 563
Код товара: 44618
Цена товара в пунктах: 107
Код товара: 37720
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 92
Код товара: 13223
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 435
Код товара: 64096
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 162
Код товара: 46030
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 193
Код товара: 54122
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1221
Код товара: 46407
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Акция
Цена товара в пунктах: 291
Код товара: 61845
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61837
Акция
Цена товара в пунктах: 626
Код товара: 55613
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 533
Код товара: 62327
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Цена товара в пунктах: 362
Код товара: 61792
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 62317
Цена товара в пунктах: 960
Код товара: 61912
Цена товара в пунктах: 347
Код товара: 62321
Цена товара в пунктах: 823
Код товара: 61952
Цена товара в пунктах: 124
Код товара: 60985
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.