Феварин табл. п/о 50мг N15

Код товара: 15552
Доза: 50
Количество доз: 15
Производитель: Solvay Pharmaceuticals BV (prod.: Solvay Pharmaceuticals BV, Olanda; Solvay Pharmaceuticals SA, Fran
Страна: Нидерланды
Форма: табл. п/о.
Наличие: достаточно
отпуск только по рецепту!
108 90 леев
(-9%)
99 38 леев
Выгода:
9 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках



Compozitie: Comprimate a 50 mg fluvoxamina.
Actiune terapeutica:
Fevarin actioneaza prin inhibitia specifica a recaptarii de serotonina in neuronii de la nivelul sistemului nervos central, avand in acelasi timp o interferenta minima cu mecanismele de transmitere noradrenergica.
INDICATII
Tratamentul tulburarilor depresive.
Mod de administrare:
Doza initiala recomandata este de 50 sau 100 mg, intr-o singura priza, seara. Doza zilnica uzuala de Fevarin variaza intre 100 si 200 mg si trebuie adaptata in functie de raspunsul individual al pacientului la tratament, doza maxima fiind de 300 mg pe zi. Se recomanda ca doza sa fie crescuta treptat, pana la atingerea dozei eficace. Este preferabil ca o doza zilnica de peste 150 mg sa fie administrata in doua sau trei prize. Fevarin comprimate trebuie inghitit cu apa suficienta si fara a fi mestecat. In conformitate cu acordul aprobat de OMS, medicatia antidepresiva trebuie continuata pe o perioada de cel putin 6 luni dupa disparitia simptomelor.
CONTRAINDICATII:
Pacientii nu trebuie sa primeasca Fevarin impreuna cu IMAO sau intr-un interval mai mic de doua saptamani de la intreruperea tratamentului cu IMAO. Pacientii care sufera de insuficienta hepatica trebuie sa inceapa cu o doza scazuta si trebuie atent monitorizati. Rareori, tratamentul cu Fevarin a fost asociat cu o crestere a enzimelor hepatice, insotita de simptome. La oprirea tratamentului, acestea revin spontan la normal. Desi exista o oarecare experienta la copii, Fevarin nu este inca recomandat acestui grup de varsta. Fevarin singur nu are efecte asupra capacitatilor psihomotorii necesare conducerii vehiculelor sau manevrarii utilajelor. Totusi, in combinatie cu alcoolul pot aparea unele tulburari. Desi Fevarin insusi nu are proprietati proconvulsive dovedite, se recomanda precautii in tratamentul epilepticilor.
Sarcina si alaptarea:
Studii privind reproducerea la animale, la doze mari de Fevarin, au demonstrat lipsa dovezilor privind afectarea fertilitatii, a functiei de reproducere sau a efectelor teratogene asupra urmasilor. Cu toate acestea, trebuie respectate precautiile obisnuite privind administrarea oricarui medicament in timpul sarcinii. Deoarece fluvoxamina este aproape sigur eliminata prin laptele matern, Fevarin nu trebuie administrat femeilor care alapteaza.
Reactii adverse:
Fevarin este bine tolerat. Pacientii cu tulburari afective acuza deseori simptome vegetative, cum ar fi vederea incetosata si uscaciunea gurii. Greata insotita uneori de varsaturi sunt cele mai frecvente simptome descrise in cursul tratamentului cu fluvoxaminad. Acestea diminueaza de obicei in primele doua saptamani de tratament.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 848
Код товара: 62650
Цена товара в пунктах: 827
Код товара: 62653
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 27
Код товара: 61458
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63622
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 10
Код товара: 42953
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 889
Код товара: 46408
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 987
Код товара: 63910
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61843
Акция
Цена товара в пунктах: 269
Код товара: 61841
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 169
Код товара: 64358
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61834
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 536
Код товара: 58603
Цена товара в пунктах: 437
Код товара: 40605
Акция
Цена товара в пунктах: 461
Код товара: 61852
Цена товара в пунктах: 123
Код товара: 60986
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61708
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 61632
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1196
Код товара: 58536
Акция
Цена товара в пунктах: 267
Код товара: 61835
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.