Ingalipt-Zdorovie spray bucofaring.30 ml N1

Код товара: 56466
Количество доз: 1
Производитель: Zdorovie SRL, Companie farmaceutica
Страна: Украина
Форма: спрей для рта

Ingalipt-Zdorovie spray bucofaringian

combinaţie

 

1. Ce este ingalipt-Zdorovie şi pentru ce se utilizează

Ingalipt-Zdorovie aparţine grupei de medicamente cunoscută sub denumirea de antiseptice bucofaringiene. Acest produs este o combinaţie de substanţe active, ce realizează un efect antimicrobian,.faţă de microorganismele gram- pozitive şi gram-negative, care provoacă afecţiuni oro-faringiene, cu toxicitate redusă şi o bună toleranţă clinică. Ingalipt-Zdorovie se utilizează în tratamentul amigdalitei, faringitei, laringitei, stomatitei afioase şi ulceroase, altor procese patologice inflamatorii ale mucoasei cavităţii bucale.

 

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi ingalipt-Zdorovie Nu utilizaţi Ingalipt-Zdorovie

dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la componentele preparatului (sulfamide, uleiuri eterice, alţi excipienţi ai preparatului).

 

Atenţionări şi precauţii. înainte de administrarea acestui produs, în special în căzui predispoziţiei la alergii, consultaţi-vă cu medicul dvs!

Discutaţi’cu medicul despre reacţiile anterioare la administrarea produselor din această grupă.

Nu se admite contactul produsului cu ochii.

în timpul tratamentului cu Ingalipt-Zdorovie se recomandă o monitorizarea reacţiilor adverse. înainte de utilizarea preparatului cavitatea bucală se clăteşte cu apă fiartă călduţă. După irigarea cavităţii bucale se recomandă de a nu se consuma careva alimente timp de 15-30 minute.

La administrarea acestui produs copiilor se va ţine cont de următoarele: la o doză unică de preparat, pulverizată timp de 1-2 secunde, se conţine 0,0076-0,0152 ml etanol (96%), ceea ce este pentru o administrare: pentru copii cu vârsta 3-5 ani (greutate corporală 15-21 kg) 0,0004-0,0013 ml/kg, copii eu vârsta 6-42 ani (greutate corporală 21-38 kg) 0,0002-0,0007 ml/kg.

Preparatul conţine o cantitate mică de etanoi şi zahar. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

 

Ingalipt-Zdorovieîmpreunăcu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală.

Posibil diminuarea efectului antimicrobian la administrarea concomitentă cu preparate aşa cum sunt: novocaina,

anestezina, dicaina.

 

Sarcina şi alăptarea. Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Preparatul se administrează în sarcină şi perioada de alăptare, sub supravegherea medicului, luând în consideraţie raportul risc/beneficiu, strict respectând modul de administrare şi dozarea.

 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Preparatul nu influenţează asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a manevra utilaje potenţial periculoase. Preparatul conţine etanol, prin urmare utilizarea de către această categorie de persoane poate denatura testul ia alcool.

3. Cura să utilizaţi Ingalipt-Zdorovie

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Mod de administrare. Se aplică la adulţi şi copii cu vârsta peste 3 ani pe mucoasele cavităţii orale şi nazofaringe prin irigare, pulverizând medicamentul în cavitatea bucală timp de 1-2 secunde.

La adulţi irigarea se efectuează de 3-4 ori pe zi.

Copiilor cu vârsta peste 3 ani se efectuează irigări de 1-2 ori pe zi, cu excepţia cazurilor în care există instrucţiuni speciale de la medic.

Durata tratamentului depinde de evoluţia bolii şi de obicei este de 3-10 ziie.

Frecventaşi durata tratamentului estestabilită’individualde către medic şi depinde de.severitatea bolii.

Instrucţiuni de utilizare:

1. De pe flacon se scoate capacul de protecţie.

2. Pe tija supapei flaconului se fixează dispersorul, asigurându-vă de curăţenia acestuia.

3. Se scutură flaconul timp de 1 minută, se presează dispersorul nu mai mult de 5 apăsări până la apariţia jetului dispersat. Se permite repetarea procedurii în cazul lipsei jetului dispersat.

4. Capătul liber al dispersorului se introduce în cavitatea bucală şi, ţinând flaconul în poziţie verticală, se presează pe capul flaconului. Durata pulverizării -1-2 secunde.

5. La finisarea irigării, se va scoate dispersorul de pe tija supapei flaconului şi se va închide flaconul cu capacul de protecţie, pentru a preîntâmpina murdărirea acestuia.

6. Dispersorul se păstrează la loc curat, zilnic se va spăla sub apă caldă curgătoare cu o uscare ulterioară la loc cald. Copii. Ingalipt-Zdorovie nu se va administra copiilor sub 3 ani.

Cu precauţie se va administra copiilor cu vârsta peste 3 ani în legătură cu posibilitatea dezvoltării unor reacţii la nivelul sistemului respirator (bronhospasm reflector) din cauza prezenţei uleiurilor eterice de eucalipt şi mentă. Tratamentul copiilor se efectuează sub supravegherea medicului.

 

Dacă aţi utilizat mai mult Ingalipt-Zdorovie decât trebuie. în cazul în care v-aţi administrat o doză mai mare. decîtcea recomandată, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Este important să luaţi doza aşa cum v-a recomandat medicul dumneavoastră. Nu trebuie să creşteţi sau să scădeţi doza fără să vă sfătuiţi cu medicul.

Cazuri de supradozaj nu sunt înregistrate. Posibil intensificarea reacţiilor adverse ale produsului.

Tratament: opriţi administrarea produsului, spălaţi cavitatea bucală cu apă fiartă călduţă. Tratament simptomatic.

 

Dacă aţi uitat să utilizaţi Ingalipt-Zdorovie. Dacă aţi uitat să luaţi o doză, nu sunteţi în pericol deosebit. Nu utilizaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

 

Dacăîncetaţi să utilizaţi Ingalipt-Zdorovie. Nu întrerupeţi tratamentul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de întreruperea tratamentului.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 

4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele, în general produsul este bine suportat, darîn anumite cazuri pot apărea următoarele reacţii:

Reacţii adverse cu frecvenţă necunoscută:

reacţii alergice, inclusiv edem angioneurotic, bronhospasm; erupţii cutanate, mâncărime, urticarie, edem la locul de contact; greaţă, vomă, efecte locale (senzaţii de arsură în gură, Tritare în gât); slăbiciune generală, respiraţie îngreunată.

 

Raportarea reacţiilor adverse. Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 

5. Cum se păstrează Ingalipt-Zdorovie

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

Ase păstra în ambalajul original, la temperaturi sub 25 °C.

Nu utilizaţi Ingalipt-Zdorovie după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

 

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii Ce conţine Ingalipt-Zdorovie

Substanţele active: 1 flacon conţine: streptocidă solubilă 0,75 g; sulfatiazol de sodiu în recalcul la sulfatiazol de sodiu an’hidrij 0,54 g; timol 0,015 g; ulei de eucalipt 0,015 g; ulei de mentă 0,015 g.

Celelalte componente sunt: etanol 96%, zahăr rafinat, glicerol, polisorbat80, apă purificată.

 

Cum arată Ingalipt-Zdorovie şi conţinutul ambalajului. Medicamentul se prezintă sub formă de lichid transparent, de culoare de la galben deschis până la galben-închis, cu miros specific.

Ingalipt-Zdorovie este disponibil în flacoane din aluminiu, de 30 ml, etanşate prin intermediul unui ajustaj cu valvă de pulverizare şi căpăcel protector, împreună cu prospectul pentru pacient în cutie de carton.

 

Deţinătorul certificatului de înregistrare şi fabricantul

Compania farmaceutică «Zdorovie» S.R.L., Ucraina.

61013, or. Harkov, str. Şevcenko, 22.

 

Fabricantul

Compania farmaceutică «Zdorovie» S.R.L., Ucraina.

61013, or. Harkov, str. Şevcenko, 22.

 

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 435
Код товара: 64096
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 684
Код товара: 63413
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 106
Код товара: 25986
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 428
Код товара: 63939
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 62435
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 64073
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63762
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 395
Код товара: 63938
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 193
Код товара: 54122
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 64072
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 544
Код товара: 61824
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61706
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61846
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 62362
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 58427
Цена товара в пунктах: 776
Код товара: 62833
Цена товара в пунктах: 349
Код товара: 62321
Цена товара в пунктах: 958
Код товара: 61912
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 60990
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 471
Код товара: 63917
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 61631
Просмотренные товары
Vergeturile - ce sunt si din ce cauza apar?
Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.