Immortelle Gel micelar 200ml

Код товара: 61463
Производитель: Olival
Страна: Хорватия
Форма: гель

Immortelle Gel micelar 200ml

Curățare delicată pentru toate tipurile de piele

Gelul micelar cu aloe vera si ulei de imortelle de la Olival indeparteaza delicat machiajul si murdaria de pe piele. Datorită ingredientelor atent selectate și deosebit de bine tolerate, este potrivit pentru toate tipurile de piele. 100% vegan. Aloe vera este un adevărat talent de frumusețe. Vechii egipteni apreciau deja puterea vindecătoare a plantei din deșert. Nutrienții valoroși sunt stocați în frunzele robuste. Acești antioxidanți, oligoelemente și vitamine foarte concentrați fac din gelul nostru natural de curățare o sursă valoroasă de umiditate și nutrienți.

Pielea primește deja o umiditate valoroasă în timpul curățării. Sentimentele de tensiune fac parte din trecut. Efectul răcoritor al aloe și al imortellei îl face deosebit de plăcut de utilizat în zilele calde de vară. Zona sensibilă din jurul ochilor este răcită. După demachiere, pielea se simte catifelată și îngrijită.

Uleiul de imortelle stimulează regenerarea pielii

Imortelle este o familie de margarete, cunoscută și sub numele de helichrysum italian. Planta din Marea Mediterană iubește locațiile însorite și poartă flori mici, galben-aurii. După uscare, florile își păstrează culoarea tipică. De aceea, planta mediteraneană se numește Immortelle, care se traduce prin nemuritoare. Planta este considerată în cosmetică ca un furnizor de ingrediente care susțin un ten tineresc.

Uleiul de imortelle calmează și relaxează pielea. Are efect antiinflamator și stimulează în mod specific regenerarea. Ingredientele active ale plantei ar trebui, de asemenea, să crească producția de colagen în piele. Una peste alta, imortelle este un adevărat talent de frumusețe care nu trebuie să lipsească din niciun produs de îngrijire.

Curățarea feței este ușoară

Cu dozatorul practic cu pompa, o cantitate mica de gel se distribuie usor pe palmele umede ale mainilor sau se aseaza pe un burete de curatare. Acum gelul poate fi aplicat pe pielea feței cu mișcări circulare. Clătiți apoi cu puțină apă călduță și continuați cu următorii pași ai rutinei zilnice de înfrumusețare. Produsul curăță pielea feței în mod semnificativ și delicat. Mirosul proaspăt și textura ușoară îl fac deosebit de plăcut de utilizat. Îngrijirea facială poartă sigiliul NATRUE.

Acest standard de calitate reprezintă produse cosmetice naturale reale, certificate. Ingredientele organice pe bază de plante și parfumurile naturale fac ca produsele Olival să iasă în evidență. Gelul de curățare elimină complet parfumurile, coloranții și conservanții sintetici. Prin urmare, gelul de spălat este potrivit și pentru persoanele cu piele sensibilă și piele predispusă la alergii. Convinge-te de eficacitatea naturală a gelului micelar Olival.

 

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 1274
Код товара: 60732
Цена товара в пунктах: 1490
Код товара: 63317
Цена товара в пунктах: 820
Код товара: 56191
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 62135
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 63918
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 890
Код товара: 46408
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 209
Код товара: 64019
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 152
Код товара: 63925
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 239
Код товара: 63952
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 263
Код товара: 62455
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61690
Акция
Цена товара в пунктах: 461
Код товара: 61852
Акция
Цена товара в пунктах: 626
Код товара: 55613
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 362
Код товара: 61792
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61846
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Цена товара в пунктах: 632
Код товара: 43015
Цена товара в пунктах: 150
Код товара: 61112
Цена товара в пунктах: 337
Код товара: 61898
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.