Immortelle Gel micelar 200ml

Код товара: 61463
Производитель: Olival
Страна: Хорватия
Форма: гель

Immortelle Gel micelar 200ml

Curățare delicată pentru toate tipurile de piele

Gelul micelar cu aloe vera si ulei de imortelle de la Olival indeparteaza delicat machiajul si murdaria de pe piele. Datorită ingredientelor atent selectate și deosebit de bine tolerate, este potrivit pentru toate tipurile de piele. 100% vegan. Aloe vera este un adevărat talent de frumusețe. Vechii egipteni apreciau deja puterea vindecătoare a plantei din deșert. Nutrienții valoroși sunt stocați în frunzele robuste. Acești antioxidanți, oligoelemente și vitamine foarte concentrați fac din gelul nostru natural de curățare o sursă valoroasă de umiditate și nutrienți.

Pielea primește deja o umiditate valoroasă în timpul curățării. Sentimentele de tensiune fac parte din trecut. Efectul răcoritor al aloe și al imortellei îl face deosebit de plăcut de utilizat în zilele calde de vară. Zona sensibilă din jurul ochilor este răcită. După demachiere, pielea se simte catifelată și îngrijită.

Uleiul de imortelle stimulează regenerarea pielii

Imortelle este o familie de margarete, cunoscută și sub numele de helichrysum italian. Planta din Marea Mediterană iubește locațiile însorite și poartă flori mici, galben-aurii. După uscare, florile își păstrează culoarea tipică. De aceea, planta mediteraneană se numește Immortelle, care se traduce prin nemuritoare. Planta este considerată în cosmetică ca un furnizor de ingrediente care susțin un ten tineresc.

Uleiul de imortelle calmează și relaxează pielea. Are efect antiinflamator și stimulează în mod specific regenerarea. Ingredientele active ale plantei ar trebui, de asemenea, să crească producția de colagen în piele. Una peste alta, imortelle este un adevărat talent de frumusețe care nu trebuie să lipsească din niciun produs de îngrijire.

Curățarea feței este ușoară

Cu dozatorul practic cu pompa, o cantitate mica de gel se distribuie usor pe palmele umede ale mainilor sau se aseaza pe un burete de curatare. Acum gelul poate fi aplicat pe pielea feței cu mișcări circulare. Clătiți apoi cu puțină apă călduță și continuați cu următorii pași ai rutinei zilnice de înfrumusețare. Produsul curăță pielea feței în mod semnificativ și delicat. Mirosul proaspăt și textura ușoară îl fac deosebit de plăcut de utilizat. Îngrijirea facială poartă sigiliul NATRUE.

Acest standard de calitate reprezintă produse cosmetice naturale reale, certificate. Ingredientele organice pe bază de plante și parfumurile naturale fac ca produsele Olival să iasă în evidență. Gelul de curățare elimină complet parfumurile, coloranții și conservanții sintetici. Prin urmare, gelul de spălat este potrivit și pentru persoanele cu piele sensibilă și piele predispusă la alergii. Convinge-te de eficacitatea naturală a gelului micelar Olival.

 

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 1274
Код товара: 60732
Цена товара в пунктах: 989
Код товара: 49085
Цена товара в пунктах: 162
Код товара: 62135
Цена товара в пунктах: 1114
Код товара: 44674
Цена товара в пунктах: 228
Код товара: 51640
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 84
Код товара: 64200
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 577
Код товара: 47691
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 848
Код товара: 63459
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 341
Код товара: 61789
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 627
Код товара: 64293
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 679
Код товара: 46411
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63775
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61846
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61843
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 267
Код товара: 61835
Акция
Цена товара в пунктах: 263
Код товара: 62455
Акция
Цена товара в пунктах: 297
Код товара: 60890
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 169
Код товара: 64350
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 62436
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Цена товара в пунктах: 794
Код товара: 55758
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 860
Код товара: 60556
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.