Ceai Hypericum Gastric 30g

Код товара: 62710
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: чай травяной
Наличие: достаточно
48 94 леев
(-20%)
39 15 леев
или 157 пунктов лояльности
Выгода:
3 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Gastric 30 g

Ceaiul Gastric este atent formulat pentru a menține sănătatea stomacului. De asemenea, amestecul de plante a fost special ales în vederea optimizării digestiei.

Recomandari         

Gastrită hipoacidă, Sistem Gastrointestinal, Ulcer gastric

Ceai Gastric vrac – Supliment alimentar cu rol în protejarea stomacului și susținerea digestiei

Caracteristici generale Ceai Gastric vrac:

Ceaiul Gastric este atent formulat pentru a menține sănătatea stomacului. De asemenea, amestecul de plante a fost special ales în vederea optimizării digestiei. Susținerea digestiei și protejarea stomacului sunt demersuri cu atât mai necesare cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acești stresori pot modifica microbiota gastrică și intestinală, cu efecte asupra digestiei, tranzitului intestinal și a răspunsului imun.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp și, cel mai adesea, afectează digestia, absorbția nutrienților și mucoasa gastrică și intestinală. Astfel, digestia, în special pe fondul unor dezechilibre la nivelul microbiotei intestinale (intoleranțe), dar și a unor dereglări de natură hepatobiliară („bilă leneșă”) sau pancreatică (producție insuficientă de enzime), poate avea de suferit, afectarea sa devenind evidentă odată cu apariția balonării, meteorismului, arsurilor gastrice asociate sau nu cu reflux gastroesofagian, a stărilor de greață, inapetență sau a poftelor alimentare exagerate.

În astfel de cazuri, curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de compuși bioactivi din plante medicinale ce au acțiune calmantă sau cicatrizantă (Coada-șoricelului, Salcâm, Gălbenele) și digestivă (Mentă, Păpădie, Fenicul) sunt una dintre soluțiile cele mai naturale și la îndemână pentru combaterea factorilor cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Ingrediente Ceai Gastric vrac:

Flori de Gălbenele (Calendula officinalis) – 15%, flori de Salcâm (Robinia pseudoacacia) – 15%, părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) – 15%, frunze de Mentă (Mentha piperita) – 10%, flori de Coada- șoricelului (Achillea millefolium) – 10%, părți aeriene de Păpădie (Taraxacum officinale) – 10%, părți aeriene de Sovârv (Origanum vulgare) – 10%, frunze de Urzică-mare (Urtica dioica) – 10%, fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare) – 5%.

Detalii Ceai Gastric vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului Gastric, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci: frunzele de Urzică- mare și Mentă, părțile aeriene de Păpădie, Sovârv și Sunătoare sau florile de Coada- șoricelului, Gălbenele și Salcâm. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din extractele naturale din cele 9 plante medicinale, ceaiul Gastric contribuie la menținerea sănătății stomacului, calmând mucoasa gastrică, refăcând pH-ul stomacului și eficientizând procesele digestive. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, uleiuri esențiale) din plantele conținute contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: stomahică, digestivă, colecistokinetică, hipoacidifiantă, astringentă, calmantă și cicatrizantă.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Gastric vrac:

-Salcâmul și Gălbenelele contribuie la protecția membranei gastrice și la reducerea disconfortului digestiv.

-Gălbenelele contribuie la sănătatea ficatului și a intestinelor; au proprietăți antiinflamatoare și antialergice; susțin organismul în perioadele de stres și suprasolicitare; întârzie apariția semnelor de îmbătrânire; contribuie la întreținerea vederii datorită conținutului în luteină; au un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și al corzilor vocale; au proprietăți antifungice, antibacteriene și cicatrizante datorită conținutului în provitamina A, aminoacizi esențiali și compuși

-Păpădia susține funcțiile hepatice, stimulează apetitul și digestia și susține buna funcționare a sistemului gastrointestinal prin acțiunea sa prebiotică.

-Urzica susține vitalitatea și energizează corpul, ajută la menținerea sănătății inimii, are proprietăți antiinflamatoare la nivel pulmonar, expectorante și spasmolitice, susține circulația venoasă și poate reduce senzația de picioare obosite, este folosită în mod tradițional ca adjuvant pentru problemele de piele și îndepărtarea impurităților, conține minerale (fier) și reduce anemia, ajută la îndepărtarea mătreței și vindecarea rănilor.

-Coada-șoricelului contribuie la confortul digestiv, poate reduce colesterolul seric și poate ajuta la pierderea în greutate

-Șovârful (Sovârv): contribuie la confortul digestiv, susține funcționarea normală a colecistului, menține sănătatea sânilor și normalizează lactația, reduce inflamația și calmează durerea, îmbunătățește funcțiile cardiovasculare și normalizează tensiunea arterială, are proprietăți sedative și îmbunătățește calitatea somnului

-Menta susține funcționarea normală a sistemelor gastrointestinal și imunitar și are un efect spasmolitic

-Sunătoarea ajută la menținerea echilibrului emoțional și a stării de bine, contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia, ajută la îmbunătățirea aspectului și a sănătății generale a pielii, sporește capacitățile mentale și funcționarea sistemului cardiovascular, are proprietăți calmante și emoliente asupra căilor aeriene, are proprietăți tonice și regenerante, ajută la menținerea bunei dispoziții în perioada menstruației, întărește imunitatea și crește adaptabilitatea organismului la situații de stres, are o acțiune sudorifică și depurativă.

-Feniculul: ajută la menținerea sănătății tractului digestiv; susține digestia și normalizează pofta de mâncare; contribuie la stimularea lactației la femeile care alăptează (galactogen); ajută la reducerea disconfortului asociat menopauzei și ciclului menstrual; reduce senzația de balonare și spasmele abdominale; susține mecanismele de detoxifiere ale organismului; are un efect expectorant și este calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale; susține

Mod de utilizare:

Intern: infuzie din 1-2 lingurițe de ceai la 200 ml de apă clocotită. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi, în cure de maximum 3 luni, cu pauză de 3 săptămâni.

Se recomandă asocierea cu Tinctura Gastrică de la Hypericum.

Se poate asocia cu succes și cu: Bitterul Taina Plantelor (capsule, hidroalcoolic sau hidroglicerinic),Hyper Gas(capsule sau sirop),Enzimax (capsule), Ghimbir(ceai, sirop sau capsule), Protonic (capsule), Hyper-Apetit (capsule), Coada-șoricelului (Ceai, tinctură) sau Oțetul din Cidru de mere de la Hypericum.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 263
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 196
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 487
Код товара: 27730
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63068
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63017
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62743
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62713
Цена товара в пунктах: 189
Код товара: 62737
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63039
Цена товара в пунктах: 202
Код товара: 62702
Цена товара в пунктах: 136
Код товара: 47668
Цена товара в пунктах: 466
Код товара: 36313
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63009
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63025
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63032
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63050
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 651
Код товара: 63412
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 35
Код товара: 61750
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42957
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1596
Код товара: 61559
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 271
Код товара: 63383
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 35
Код товара: 61751
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 283
Код товара: 62953
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 25
Код товара: 52487
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 637
Код товара: 61743
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 1835
Код товара: 61704
Акция
Цена товара в пунктах: 597
Код товара: 61825
Акция
Цена товара в пунктах: 441
Код товара: 61852
Акция
Цена товара в пунктах: 244
Код товара: 61844
Акция
Цена товара в пунктах: 244
Код товара: 61833
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61712
Цена товара в пунктах: 654
Код товара: 61794
Акция
Цена товара в пунктах: 259
Код товара: 61841
Цена товара в пунктах: 509
Код товара: 61632
Цена товара в пунктах: 489
Код товара: 62322
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 157
Код товара: 62710