Ceai Hypericum Anticolitic 30g

Код товара: 62684
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: чай травяной
Наличие: достаточно
55 93 леев
(-17%)
46 42 леев
или 186 пунктов лояльности
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Anticolitic 30 g

Ceai Anticolitic vrac este un calmant eficient, cu acțiune regenerantă la nivelul mucoaselor sistemului digestiv. Acesta este util în diminuarea colicilor, ușurarea digestiei, neutralizarea hiperacidității gastrice, echilibrarea florei intestinale și reducerea balonării.

Recomandari         

Boli gastro-intestinale, Sistem Gastrointestinal

Proprietati   

Antiseptic, Antispastic, Digestiv

Supliment alimentar cu rol în restabilirea confortului gastrointestinal

Caracteristici generale Ceai Anticolitic vrac:

Podusul Ceai Anticolitic vrac este util în înlăturarea disconfortului de la nivel gastric și intestinal. Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat (sărac în fibre, cu exces de sare, carbohidrați rafinați: zahăr alb, fructoză, glucoză, făină albă și derivatele acesteia, sucuri și de grăsimi rele: trans, saturate, oxidate, cu raport omega 6: omega 3 disproporționat). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Acest lucru poate afecta viteza și intensitatea cu care stomacul și intestinele se contractă, sau poate favoriza instalarea unui dezechilibru la nivelul tractului digestiv (de ex., dispepsie, disbioză) cauzând dureri de burtă și de stomac, balonare, reflux gastro-esofagian sau chiar stări de greață.

Curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de plante cu efect antispastic, digestiv și antiseptic, precum Menta, Mușețelul sau Coada-șoricelului pot fi o soluție naturală și eficientă de a reduce colicile, de a ușura digestia, de a susține mecanismele de regenerare a mucoaselor tractului digestiv și de a ajuta la reechilibrarea microbiotei stomacale și intestinale.

Ingrediente Ceai Anticolitic vrac:

Flori de Coada-șoricelului (Achillea millefolium) – 20%, flori de Mușețel (Matricaria chamomilla) – 20%, părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) – 20%, frunze de Mentă (Mentha piperita) – 20%, fructe de Coriandru (Coriandrum sativum) – 10%, flori de Gălbenele (Calendula officinalis) – 10%.

Detalii Ceai Anticolitic vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea produsului Ceai Anticolitic vrac, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci, florile de Coada-șoricelului și Mușețel sau părțile aeriene de Sunătoare. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 6 plante medicinale, Ceai Anticolitic vrac este un calmant eficient, cu acțiune regenerantă la nivelul mucoaselor sistemului digestiv. Acesta este util în diminuarea colicilor, ușurarea digestiei, neutralizarea hiperacidității gastrice, echilibrarea florei intestinale și reducerea balonării. De asemenea, acesta limitează dezvoltarea microorganismelor (de ex: Staphylococcus aureus, Streptococcus mutans, Streptococcus salivarius, Bacillus megatherium, Leptospira icterohaemorrhagiae, Bacillus subtilis ș.a.) asupra cărora are efecte bacteriostatice sau bactericide. În plus, compușii activi (de ex.: chamazulenă, α-bisabolol, mentol, hipericină, apigenină, camilină, matricină, flavonoide, cumarine, colină, mucilagii, acid salicilic, fitosterină, acid clorogenic ș.a.) din Ceaiul Anticolitic, contribuie și la liniștirea sistemului nervos, calmând stările de nervozitate și agitație ce pot perturba digestia alimentelor, absorbția nutrienților și peristaltismul normal al organismului. Acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: antispastică, antiseptică, digestivă, carminativă, calmantă, relaxantă, emolientă, antiemetică, depurativă și diuretică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Anticolitic vrac:

Coada-șoricelului poate reduce colesterolul din sânge, poate ajuta la scăderea în greutate, la menținerea funcției vasculare normale și poate contribui la confortul digestiv.

Mușețelul este o plantă recunoscută pentru proprietățile sale cicatrizante. Acesta ajută la calmarea și regenerarea epidermei afectate de arsuri, lovituri, ciupituri sau înțepături. Intern, Mușețelul ajută la calmarea căilor respiratorii, a mucoasei stomacului și a intestinelor.

Menta ajută la indigestie, flatulență și spasme abdominale; ajută la susținerea relaxării și la menținerea unui somn sănătos; contribuie la apărarea naturală a organismului și susține sistemul imunitar; ajută la o digestie sănătoasă, contribuie la funcțiile digestive și contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal.

Sunătoarea contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia; stimulează secreția normală de sucuri biliare și favorizează drenarea bilei; ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului general al pielii; menține funcțiile organismului prin întărirea imunității, îmbunătățirea stării sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacităților mentale și creșterea adaptabilității organismului în situații extreme și stresante; are proprietăți tonifiante și regeneratoare asupra corpului; ajută la echilibrarea emoțională și îmbunătățirea stării de spirit; contribuie la inducerea unei stări de relaxare și obținerea unui somn sănătos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor și al corzilor vocale; are o acțiune sudorifică și depurativă.

Coriandrul ajută la eliminarea toxinelor și a gazelor de la nivelul tractului digestiv, contribuie la normalizarea colesterolului și digestiei, susține funcțiile sistemelor nervos și imunitar, menține funcția cardiacă, ajută la răcorirea pielii.

Gălbenelele contribuie la sănătatea ficatului și a intestinelor; au proprietăți antiinflamatoare și antialergice; susțin organismul în perioadele de stres și suprasolicitare; întârzie apariția semnelor de îmbătrânire; contribuie la întreținerea vederii datorită conținutului în luteină; au un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și al corzilor vocale; au proprietăți antifungice, antibacteriene și cicatrizante datorită conținutului în provitamina A, aminoacizi esențiali și compuși antibacterieni. Folosite extern acestea au un efect calmant, emolient și regenerant asupra ochilor.

Mod de utilizare:

Intern: infuzie din 1-2 lingurițe de plantă Ceai Anticolitic vrac la 200 ml de apă fierbinte. Se lasă acoperit la infuzat timp de 5-10 minute apoi se strecoară. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi, la nevoie sau în cure de maximum 3 luni.

Extern: sub formă de decoct din 30 g plantă la 2 litri de apă clocotită. Se lasă să dea în câteva clocote, se filtrează și se adaugă la apa de baie.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Tinctura Anticolitică.

Se poate asocia cu succes și cu: Ceaiul și tinctura Antidiareică, Protonic (capsule), Enzimax (capsule), Siropul de Ghimbir, Protonic + sau Detoxifiere colon.

Formă de prezentare:

O cutie conține plante uscate și mărunțite

Greutate netă:

℮ 30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase (de ex., antiepileptice, anticoncepționale, laxative) sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru obstrucție intestinală, constipație cronică, epilepsie) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei cu Ceai Anticolitic (vrac);

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

Antiadipos, HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 221
Код товара: 62737
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63068
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63017
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62743
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62713
Цена товара в пунктах: 227
Код товара: 62702
Цена товара в пунктах: 140
Код товара: 47668
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63039
Цена товара в пунктах: 474
Код товара: 36313
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63009
Цена товара в пунктах: 236
Код товара: 37391
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 678
Код товара: 64090
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42956
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 26
Код товара: 45842
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 230
Код товара: 64012
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61692
Акция
Цена товара в пунктах: 1508
Код товара: 45716
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61861
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61708
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61862
Акция
Цена товара в пунктах: 370
Код товара: 61853
Цена товара в пунктах: 676
Код товара: 63591
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 200
Код товара: 61788
Цена товара в пунктах: 958
Код товара: 61912
Цена товара в пунктах: 989
Код товара: 62281
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 61829
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 62684
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.