Ceai Hypericum Antistres 30g

Код товара: 62690
Производитель: Hypericum Impex SRL
Форма: prod. vegetal/ceai
Страна: Румыния
Наличие: достаточно
53 94 леев
(-17%)
44 77 леев
или 180 пунктов лояльности
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Antistres 30 g

Ceai Antistres vrac are proprietăți adaptogene, calmante, imunostimulatoare, fortifiante, relaxante și digestive fiind o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori de stres cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Proprietati   

adaptogenă, Calmant, Depurativ, Diuretic, Emolient, Imunostimulator, Relaxant, Sudorific

Recomandari         

Afecțiuni nervoase, Tonifierea sistemului nervos

Caracteristici generale Ceai Antistres vrac:

Ceai Antistres vrac este atent formulat pentru sporirea rezistenței organismului față de factorii de mediu.

Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat. Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Acești stresori pot modifica microbiota intestinală, alterând capacitatea sistemului nostru imunitar de a ne proteja și reducând adaptabilitatea organismului nostru.

În consecință, putem deveni mai sensibili la factorii de mediu și putem resimți senzații de epuizare, nervozitate, anxietate sau scăderea performanțelor cognitive. De aceea, ceaiurile și suplimentele ce au la bază compuși activi cu proprietăți adaptogene, calmante, imunostimulatoare, fortifiante, relaxante și digestive sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Ingrediente Ceai Antistres vrac:

Părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) – 20%,

rădăcini de Ghințură (Gentiana asclepiadea) – 10%,

flori și frunze de Păducel (Crataegus monogyna) – 10%,

frunze de Mentă (Mentha piperita) – 10%,

fructe de Măceș (Rosa canina) – 10%,

părți aeriene de Cimbrișor (Thymus serpyllum) – 5%,

părți aeriene de Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca) – 5%,

părți aeriene de Șovârv (Origanum vulgare) – 5%,

flori de Mușețel (Matricaria chamomilla) – 5%,

fructe de Cătină-albă (Hippophae rhamnoides) – 5%,

flori de Ciuboțica-cucului (Primula officinalis) – 5%,

flori de Soc-negru (Sambucus nigra) – 5%,

fructe de Coriandru (Coriandrum sativum) – 5%.

Detalii Ceai Antistres vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceai Antistres vrac, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci: florile de Ciuboțica-cucului, Păducel și Mușețel, părțile aeriene de Șovârv, Talpa-gâștei și Sunătoare sau fructele de Măceș și Cătină-albă. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 13 plante medicinale, Ceai Antistres vrac contribuie la întărirea imunității și menținerea sănătății sistemului nervos prin inducerea unei stări de bine.

În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, mucilagii, uleiuri esențiale, acizi organici) din plantele conținute contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric.

Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: adaptogenă, imunostimulatoare, calmantă și emolientă la nivelul căilor respiratorii, antiinflamatoare, relaxantă, sudorifică, depurativă și diuretică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Antistres vrac:

Sunătoarea contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia; stimulează secreția normală de sucuri biliare și favorizează drenarea bilei; ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului general al pielii; menține funcțiile organismului prin întărirea imunității, îmbunătățirea stării sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacităților mentale și creșterea adaptabilității organismului în situații extreme și stresante; are proprietăți tonifiante și regeneratoare asupra corpului; ajută la echilibrarea emoțională și îmbunătățirea stării de spirit; contribuie la inducerea unei stări de relaxare și obținerea unui somn sănătos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor și a corzilor vocale.

Gențiana (Ghințura) contribuie la confortul digestiv.

Păducelul susține circulația, relaxarea și calmarea.

Păducelul și Talpa-gâștei mențin sănătatea inimii.

Menta ajută la indigestie, flatulență și spasme abdominale; ajută la susținerea relaxării și la menținerea unui somn sănătos; contribuie la apărarea naturală a organismului și susține sistemul imunitar; ajută la o digestie sănătoasă, contribuie la funcțiile digestive și contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal.

Măceșul contribuie la menținerea sănătății și a flexibilității articulațiilor; contribuie la buna funcționare a sistemelor: imunitar, respirator și digestiv.

Cimbrișorul susține digestia și funcțiile gastrointestinale și are un efect antiinflamator.

Șovârful (Șovârv, Oregano) contribuie la confortul digestiv, susține funcționarea normală a colecistului, menține sănătatea sânilor și normalizează lactația, reduce inflamația și calmează durerea, îmbunătățește funcțiile cardiovasculare și normalizează tensiunea arterială, are proprietăți sedative și îmbunătățește calitatea somnului.

Mușețelul este o plantă recunoscută pentru proprietățile sale cicatrizante. Acesta ajută la calmarea și regenerarea epidermei afectate de arsuri, lovituri, ciupituri sau înțepături. Intern, Mușețelul ajută la calmarea căilor respiratorii, a mucoasei stomacului și a intestinelor.

Cătina-albă contribuie la buna funcționare a sistemelor cardiovascular și imunitar.

Ciuboțica-cucului are un efect calmant și emolient asupra gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale, diminuând senzația de disconfort și facilitând expectorația.

Socul susține funcțiile excretorii ale rinichilor; favorizează transpirația (diaforetic); contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar; folosit în mod tradițional ca adjuvant în curele de slăbire.

Coriandrul ajută la eliminarea toxinelor și a gazelor de la nivelul tractului digestiv, contribuie la normalizarea colesterolului și digestiei, susține funcțiile sistemelor nervos și imunitar, menține funcția cardiacă, ajută la răcorirea pielii.

Mod de utilizare Ceai Antistres vrac:

Intern: infuzie din 1-2 lingurițe de ceai la 200 ml de apă fierbinte. Se lasă 5-10 minute acoperit la infuzat. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi, la nevoie sau în cure de câte 2 săptămâni, cu pauză de 7 zile.

Se recomandă asocierea cu Tinctura Antistres, Capsule 5-HTP Stres sau Capsule Hyper Stres de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu plantă uscată și mărunțită

Greutate netă:

℮ 30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

Antiadipos, HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 171
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 421
Код товара: 27730
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62700
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62699
Цена товара в пунктах: 147
Код товара: 37392
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62731
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62735
Цена товара в пунктах: 247
Код товара: 62740
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 88
Код товара: 49480
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1004
Код товара: 53573
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61752
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 61896
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 12395
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1312
Код товара: 58186
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 627
Код товара: 64293
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63622
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 383
Код товара: 63685
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61715
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Акция
Цена товара в пунктах: 1508
Код товара: 45716
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 63478
Акция
Цена товара в пунктах: 438
Код товара: 61840
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 620
Код товара: 61710
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 61603
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 200
Код товара: 61788
Цена товара в пунктах: 124
Код товара: 60985
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 58427
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61847
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 62690
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.