Ceai Hypericum Antireumatic 1,7g N20

Код товара: 63013
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: пакетики
Наличие: достаточно
55 93 леев
(-17%)
46 42 леев
или 186 пунктов лояльности
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Antireumatic 1,7g N20

Curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de plante cu efect antiinflamator, depurativ și diuretic, precum Mesteacănul, Salcia, Coada-calului sau Socul pot fi o soluție naturală și eficientă de a reduce colicile, de a ușura digestia, de a susține mecanismele de regenerare a mucoaselor tractului digestiv și de a ajuta la reechilibrarea microbiotei stomacale și intestinale.

Proprietati   

Antireumatic

Recomandari         

Afectiuni reumatice, Reumatism acut, Reumatism cronic

Caracteristici generale Ceai Antireumatic doze:

Ceai Antireumatic doze este deosebit de util în calmarea durerilor articulare și redarea mobilității.

Menținerea sănătății sistemului articular este un demers cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. În astfel de cazuri, sistemul articular are și el foarte mult de suferit prin expunerea constantă la procese inflamatorii și acumulare de metaboliți sau toxine (de ex. acid uric) ce contribuie la pierderea de lichid sinovial, reducerea cartilagiului și chiar erodarea și fragmentarea sa parțială sau totală. Acest lucru duce la umflarea articulațiilor, pierderea mobilității și durere în zonele afectate.

Curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de plante cu efect antiinflamator, depurativ și diuretic, precum Mesteacănul, Salcia, Coada-calului sau Socul pot fi o soluție naturală și eficientă de a reduce colicile, de a ușura digestia, de a susține mecanismele de regenerare a mucoaselor tractului digestiv și de a ajuta la reechilibrarea microbiotei stomacale și intestinale.

Ingrediente Ceai Antireumatic doze:

-Scoarță de Salcie-albă (Salix alba) – 30%,

-părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) – 10%,

-părți aeriene de Crețușcă (Filipendula ulmaria) – 10%,

-frunze de Frasin (Fraxinus excelsior) – 10%,

-frunze de Mesteacăn (Betula verrucosa) – 10%,

-flori de Soc (Sambucus nigra) – 10%,

-teci de Fasole (Phaseolus vulgaris) – 5%,

-fructe de Ienupăr (Juniperus communis) – 5%,

-părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) – 5%,

-frunze de Urzică-mare (Urtica dioica) – 5%.

Detalii Ceai Antireumatic doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceai Antireumatic doze, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci, părțile aeriene de Coada-calului, Sunătoare sau Crețușcă, scoarța de Salcie sau frunzele de Mesteacăn și Frasin. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 10 plante medicinale, Ceai Antireumatic doze ajută la detoxifierea organismului pe cale renală și sudorifică, favorizând eliminarea acidului uric și a retențiilor de apă, de asemenea, procesele inflamatorii sunt reduse, având loc și calmarea durerilor asociate de la nivel articular.

În plus, datorită derivaților salicilați din scoarța de Salcie, produsul Ceai de Soc are și un ușor efect de reducere a febrei, iar tecile de Fasole ajută la reglarea eficientă a glicemiei. Nu în ultimul rând, compușii activi (de ex.: colină, flavonoide, cumarine, mucilagii, acid salicilic, lignani, fitați, fitosterină, acid clorogenic, vitaminele C și K, minerale și oligoelemente precum Si, Ca, Iod ș.a.) din Ceaiul Antireumatic, contribuie și la menținerea sănătății cardiovasculare prin efectul diuretic, hipocolesterolemiant și hipotensiv.

Acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: antiinflamatoare, analgezică, sedativă, febrifugă, diaforetică, antiseptică, digestivă, depurativă și diuretică.

Folosit extern, produsul are acțiune antiinflamatoare, cicatrizantă, antiseboreică și antimicotică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Antireumatic doze:

Salcia contribuie la sănătatea mușchilor și a articulațiilor și la revigorarea organismului. Bogată în salicină, un precursor al acidului salicilic pe baza căruia se obține aspirina, scoarța de Salcie a fost folosit încă din antichitate. Plinius cel Bătrân, Hipocrate și Galen au folosit Salcia ca analgezic, antiinflamator și antipiretic (pentru reducerea temperaturii corporale).

Mesteacănul susține buna funcționare a ficatului, rinichilor și tractului intestinal, îmbunătățește digestia și susține procesele de detoxifiere ale corpului, ajută la reglarea proliferării anormale a celulelor prin inducerea apoptozei (moarte celulară programată), contribuie la normalizarea colesterolului seric.

Sunătoarea contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia; stimulează secreția normală de sucuri biliare și favorizează drenarea bilei; ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului general al pielii; menține funcțiile organismului prin întărirea imunității, îmbunătățirea stării sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacităților mentale și creșterea adaptabilității organismului în situații extreme și stresante; are proprietăți tonifiante și regeneratoare asupra corpului; ajută la echilibrarea emoțională și îmbunătățirea stării de spirit; contribuie la inducerea unei stări de relaxare și obținerea unui somn sănătos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor și al corzilor vocale.

Urzica susține vitalitatea și energizează corpul, ajută la menținerea sănătății inimii, are proprietăți antiinflamatoare la nivel pulmonar, expectorante și spasmolitice, susține circulația venoasă și poate reduce senzația de picioare obosite, este folosită în mod tradițional ca adjuvant pentru problemele de piele și îndepărtarea impurităților, conține minerale (fier) și reduce anemia, ajută la îndepărtarea mătreței și vindecarea rănilor.

Crețușca este o plantă erbacee care face parte din familia Rozaceelor (ca și trandafirul, prunul, cireșul, mărul). Aceasta este bogată în flavonoide, taninuri, heliotropină, gaulterozidă, spireină, salicilați (aldehidă salicică), uleiuri esențiale și acizi organici. În fitoterapie, aceasta este folosită pentru proprietățile sale antireumatice (datorită gaulterozidei și spireinei), diuretice (datorită flavonoidelor), tonice, astringente (datorită taninurilor) și antihidropice (contra retențiilor de apă).

Ienupărul crește rezistența fizică a organismului față de factorii de mediu severi, ajută la buna funcționare a digestiei, participă la metabolizarea grăsimilor și a carbohidraților.

Frasinul contribuie la drenarea articulațiilor, ajută la reglarea tensiunii arteriale.

Coada-calului susține procesul natural de relaxare, poate contribui la remineralizarea organismului, ajută la menținerea părului, unghiilor și a pielii în stare optimă datorită conținutului în siliciu, menține elasticitatea arterelor.

Fasolea (teci) susține buna funcționare a sistemului cardiovascular prin scăderea colesterolului și reglarea glicemiei; ajută la gestionarea greutății corporale și susține diviziunea celulară normală datorită conținutului în lignani și fitați.

Socul susține funcțiile excretorii ale rinichilor; favorizează transpirația (diaforetic); contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar; folosit în mod tradițional ca adjuvant în curele de slăbire.

Mod de utilizare Ceai Antireumatic doze:

Intern: sub formă de infuzie din 1-2 pliculețe la 200 mL de apă clocotită, se lasă acoperit câteva minute, apoi se bea 1 cană de ceai pe zi, la prânz.

 

Extern: sub formă de decoct din 20 de plicuri la 2L apă. Se fierbe 15 minute apoi se adaugă la apa de baie. Se recomandă ca durata băii (generală sau parțială) să fie de 20 min.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu:

Tinctura Antireumatică și capsulele Osteoartrit Bor!

Se poate asocia cu succes și cu:

HyperFlex Articulații (capsule), Vitacan (Vitamina C naturală), Artro-flex HA (capsule), Artro Vigor (capsule), Artro Hyp Forte (pulbere instant), NaturAsp (Aspirină naturală), Oțetul antireumatic, Sarea de baie Hyper-Reum, Seva de mesteacăn (capsule) Hyper-reum (cremă) sau Balsamul Taina plantelor.

Formă de prezentare:

O cutie conține 30g planta

Greutate netă:

℮ 30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele alergice la salicilați sau de către cei cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Administrarea internă este contraindicată copiilor sub 16 ani și femeilor gravide sau care alăptează.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele  care se află sub supraveghere medicală  sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 171
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 307
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62699
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62700
Цена товара в пунктах: 116
Код товара: 37392
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 236
Код товара: 37391
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63032
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63009
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 63025
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62731
Топ сезона
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 11735
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 152
Код товара: 63925
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63761
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 6
Код товара: 42965
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 382
Код товара: 62593
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 62362
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 498
Код товара: 63934
Топ сезона
Код товара: 12771
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 90
Код товара: 62444
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 63809
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 544
Код товара: 61824
Акция
Цена товара в пунктах: 557
Код товара: 61711
Акция
Цена товара в пунктах: 879
Код товара: 64176
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61847
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 1092
Код товара: 39815
Цена товара в пунктах: 1321
Код товара: 59586
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 38805
Цена товара в пунктах: 988
Код товара: 59585
Цена товара в пунктах: 676
Код товара: 62325
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61690
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 56016
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63013
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.