Ceai Hypericum Antigripal 1,5g N20

Код товара: 63010
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: пакетики
Наличие: достаточно
55 93 леев
(-17%)
46 42 леев
или 186 пунктов лояльности
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Antigripal 1,5g N20

Ceai Antigripal doze contribuie la întărirea imunității și menținerea sănătății sistemului respirator prin ușurarea respirației și a expectorației și prin acțiunea calmantă la nivelul gâtului, faringelor și a corzilor vocale.

Proprietati   

Antinflamator, Depurativ, Diuretic, Expectorant, Febrifug, Fortifiant, Imunostimulator, Sudorific

Recomandari         

Eliminarea surplusului de apă, Sistem Imunitar, Sistem respirator, Suport Cardiovascular

Ceai Antigripal doze – Supliment alimentar cu rol în întărirea sistemului imunitar și menținerea bunei funcționări a sistemului respirator.

Caracteristici generale Ceai Antigripal doze:

Produsul Ceai Antigripal doze este atent formulat pentru întărirea sistemului imunitar și menținerea bunei funcționări a sistemului respirator. Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat. Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Acești stresori pot modifica microbiota intestinală, alterând capacitatea sistemului nostru imunitar de a ne proteja față de agenții patogeni.

În consecință, putem deveni mai sensibili la factorii de mediu, sistemul respirator și cel imunitar fiind cele mai solicitate în acest caz. De aceea, ceaiurile și suplimentele ce au la bază compuși activi cu proprietăți imunostimulatoare, fortifiante, febrifuge, expectorante, relaxante și regenerante asupra căilor respiratorii sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Ingrediente Ceai Antigripal doze:

-Flori de Soc negru (Sambucus nigra) – 20%,

-flori de Trifoi roșu (Trifolium pratense) – 20%,

-scoarță de Salcie albă (Salix alba) – 20%,

-frunze de Urzică mare (Urtica dioica) – 10%,

-flori de Tei (Tilia cordata) – 10%,

-frunze de Coacăz negru (Ribes nigrum) – 10%,

-părți aeriene de Șovârv (Origanum vulgare) – 5%,

flori de Salcâm (Robinia pseudoacacia) – 5%.

Detalii Ceai Antigripal doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceai Antigripal doze, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci: florile de Soc negru, Tei și Salcâm, părțile aeriene de Șovârv sau frunzele de Urzică. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 8 plante medicinale, Ceai Antigripal doze contribuie la întărirea imunității și menținerea sănătății sistemului respirator prin ușurarea respirației și a expectorației și prin acțiunea calmantă la nivelul gâtului, faringelor și a corzilor vocale. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, mucilagii, uleiuri esențiale, acizi organici) din plantele conținute contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: imunostimulatoare, de reglare a temperaturii corporale, calmantă și emolientă la nivelul căilor respiratorii, expectorantă, antiinflamatoare, sudorifică, depurativă și diuretică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Antigripal doze:

Socul susține funcțiile excretorii ale rinichilor; favorizează transpirația (diaforetic); contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar; folosit în mod tradițional ca adjuvant în curele de slăbire.

Trifoiul-roșu îmbunătățește funcțiile cardiovasculare, crește elasticitatea și rezistența pereților vaselor de sânge și ai capilarelor, normalizează tensiunea arterială, este benefic pentru rezistența oaselor, ajută la menținerea confortului femeilor care se confruntă cu senzațiile asociate menopauzei.

Salcia contribuie la sănătatea mușchilor și a articulațiilor și la revigorarea organismului. Bogată în salicină, un precursor al acidului salicilic pe baza căruia se obține aspirina, scoarța de Salcie a fost folosit încă din antichitate. Plinius cel Bătrân, Hipocrate și Galen au folosit Salcia ca analgezic, antiinflamator și antipiretic (pentru reducerea temperaturii corporale).

Teiul susține buna funcționare a sistemului imunitar; facilitează expectorația, are un efect calmant la nivelul gurii și al gâtului; ajută la inducerea unei stări de relaxare și la menținerea unui somn sănătos.

Coacăzul-negru are o acțiune calmantă asupra gâtului (faringe, corzi vocale), contribuie la buna funcționarea a sistemului imunitar, circulator, a mușchilor și articulațiilor, susține funcția excretoare a rinichilor, contribuie la controlul greutății și ajută la creșterea rezistenței organismului față de stres și alți factori de mediu.

Șovârful (Șovârv, Oregano) contribuie la confortul digestiv, susține funcționarea normală a colecistului, menține sănătatea sânilor și normalizează lactația, reduce inflamația și calmează durerea, îmbunătățește funcțiile cardiovasculare și normalizează tensiunea arterială, are proprietăți sedative și îmbunătățește calitatea somnului.

Urzica-mare susține sistemul imunitar și vitalitatea organismului, ajută la menținerea sănătății cardiovasculare, favorizează expectorarea, contribuie la purificarea tenului și eliminarea mătreței.

Salcâmul contribuie la protecția membranei gastrice și la reducerea disconfortului digestiv.

Mod de utilizare Ceai Antigripal doze:

Intern: infuzie din 1-2 plicuri de ceai la 200 ml de apă fierbinte. Se lasă 5-10 minute acoperit la infuzat. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi, în cure de câte 1-2 săptămâni, cu pauză de 7 zile.

Se recomandă asocierea cu:

Tinctura Antigripală și Capsule Hyper Grip de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu 20 de pliculețe

Greutate netă:

℮ 30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele alergice la salicilați sau de către cei cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Contraindicat copiilor sub 6 ani și femeilor gravide sau care alăptează.

Precauții:

-Persoanele care urmează tratamente medicamentoase (de ex., anticoagulante, AINS, diuretice) sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru hemofilie, gută, diabet, astm, gastrită sau ulcer gastric) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 134
Код товара: 62718
Цена товара в пунктах: 479
Код товара: 62630
Цена товара в пунктах: 197
Код товара: 63004
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63039
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62713
Цена товара в пунктах: 221
Код товара: 62737
Цена товара в пунктах: 227
Код товара: 62702
Цена товара в пунктах: 140
Код товара: 47668
Цена товара в пунктах: 475
Код товара: 36313
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 421
Код товара: 27730
Цена товара в пунктах: 271
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 171
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62700
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 848
Код товара: 63459
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 253
Код товара: 22414
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 6
Код товара: 44077
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 10
Код товара: 42953
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 654
Код товара: 63412
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61843
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61847
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 482
Код товара: 64564
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 311
Код товара: 62318
Цена товара в пунктах: 848
Код товара: 63458
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61833
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 296
Код товара: 62155
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 536
Код товара: 58603
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63010
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.