Ceai Hypericum Paducel fructe 2,5 N20

Код товара: 63051
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: пакетики
Наличие: достаточно
48 94 леев
(-19%)
39 55 леев
или 159 пунктов лояльности
Выгода:
3 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Paducel fructe 2,5 N20

Ceai Fructe de Păducel doze – rol în protejarea sănătății cardiovasculare și asigurarea unei circulații sangvine corecte.

Proprietati   

antihipertensivă, Antioxidant, Antisclerotică, cronotropice, inotropice, Tonic general, Vasodilatatoare

Recomandari         

Colesterol si Trigliceride, Sistem Gastrointestinal, Stres, Suport Cardiovascular, Surmenaj Intelectual, Tonifierea sistemului nervos

Ceai Fructe de Păducel doze – Supliment alimentar cu rol în susținerea sănătății cardiovasculare

Caracteristici generale Ceai Fructe de Păducel doze:

Ceai Fructe de Păducel (Crataegus monogyna), este util în menținerea sănătății cardiovasculare. Protejarea sănătății cardiovasculare și asigurarea unei circulații sangvine corecte sunt demersuri cu atât mai importante cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Prezența unui status inflamator în organism pe perioade îndelungate va avea efecte negative asupra întregului organism, putând crește, printre altele, riscul de afectare al vaselor de sânge (de ex., depunere de grăsimi, îngroșare, rigidizare, formare de trombi), acest lucru îngreunând oxigenarea corectă a organelor (inclusiv creierul) și favorizând creșterea tensiunii arteriale.

De asemenea, expunerea prelungită la episoade stresante (de natură atât psiho-emoțională, cât și fizică) poate duce la afectarea sănătății cardiovasculare prin perturbarea ritmului și pulsului cardiac, inducerea vasoconstricției, sau a altor dezechilibre mai complexe.

În astfel de situații, curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de plante cu proprietăți cronotropice, inotropice, vasodilatatoare, antioxidante și de fluidizare a sângelui, precum Păducelul, pot fi o soluție naturală și eficientă de a menține sănătatea cardiovasculară prin relaxarea fibrelor musculare netede din pereții vaselor de sânge și facilitarea unei oxigenări corecte a mușchilor, organelor și extremităților.

Ingrediente Ceai Fructe de Păducel doze:

Fructe de Păducel (Crataegus monogyna).

Detalii Ceai Fructe de Păducel doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului de Păducel, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre.

Astfel, fructele de Păducel au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Ceaiul de Păducel este un tonic și protector cardiac eficient, Păducelul fiind o plantă cu virtuți recunoscute în fitoterapie.

Acesta protejează funcțiile cardiovasculare, crescând puterea de contracție a mușchiului inimii, cu efecte benefice asupra ritmului cardiac și a tensiunii arteriale. De asemenea, curele regulate cu produse pe bază de Păducel pot ajuta la normalizarea colesterolului și a trigliceridelor, la ameliorarea problemelor de natură venoasă (hemoroizi, varice), calmarea stărilor de agitație și anxietate și îmbunătățirea calității somnului. În plus, compușii activi (de ex.: pectine, fitosteroli, proantocianidine, flavonoide, cumarine, catechine, fitosteroli, taninuri, sorbitol, amine aromatice, purine, și uleiuri volatile, colină, acizi organici: acid cafeic, acid clorogenic, acid ascorbic, acid tartric, acid nicotinic, acid oxalic, acid malic, acizi triterpenici – oleanolic, ursolic, crategolic, vitamine – complex B, C și minerale) din fructele acestei specii contribuie și la: limitarea stresului oxidativ, menținerea sănătății metabolice, creșterea fluxului sanguin în regiunea cerebrală și mai buna oxigenare a creierului.

Astfel, printre virtuțile Ceaiului de Păducel se numără acțiunea: antioxidantă, tonică și protectoare la nivel cardiovascular și cerebrovascular, regeneratoare cardiacă, antihipertensivă, antisclerotică, hipoglicemiantă, antiinflamatoare, calmantă asupra sistemului nervos, vasodilatatoare coronariană, antiaritmică, sedativă și diuretică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Fructe de Păducel doze:

Păducelul (Crataegus monogyna), este un arbust spinos din familia Rozaceelor (din care fac parte și Trandafirul, Mărul, Părul, Cireșul) originar din Europa, N-E Africii și din vestul Asiei ce crește la liziera pădurilor, dar și pe marginea drumurilor, preferând solurile calcaroase. Acesta poate crește până la 14 metri înălțime și prezintă un coronament bogat. În Europa acest arbust este folosit sub formă de gard viu datorită aspectului său plăcut, dar și caracterului său viguros. Florile acestei specii sunt albe, iar fructe sale sunt de culoare roșie. Acestea sunt comestibile, dar au un gust fad, ușor amar. De aceea, cel mai adesea, fructele de Păducel sunt preparate sub formă de dulceață, gem, sirop sau chiar pentru aromatizarea unor băuturi alcoolice (vinars).

Atât fructele, cât și florile, frunzele și ramurile tinere sunt de îmbunătățită. Aceste efecte sunt asociate cu reducerea palpitațiilor și combaterea aritmiilor, reducerea riscului de evenimente embolice și accidente vasculare, calmarea durerilor în piept (angină pectorală) și estomparea varicelor și a hemoroizilor. Mai mult, curele regulate cu preparate pe bază de Păducel pot ajuta și la echilibrarea profilului lipidic (reducerea colesterolului și trigliceridelor), calmarea stărilor de agitație și anxietate și inducerea unei stări de relaxare, îmbunătățirea calității somnului, reducerea retențiilor de apă din organism și eliminarea excesului de acid uric prin urină.

Mod de utilizare Ceai Fructe de Păducel doze:

Intern: sub formă de infuzie sau decoct din 1-2 doze de fructe la 200 ml de apă . Se lasă acoperit la infuzat 5-10 minute, se strecoară și apoi se bea călduț, îndulcindu-se după gust. Se beau 3 căni de ceai pe zi în cure de maximum 3 luni, după care se face pauză 1 lună și cura se poate relua.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu: Tinctura de Păducel, Capsule Păducel și Siropul de Păducel!

Se poate asocia cu succes și cu: Bitterul Cardiotonic sau Ierburile Vieții (hidroglicerinic sau capsule), CardioBor (capsule), Hyper-Cardio (capsule), Cardio-protect (capsule), Ceaiul Cardiotonic și Tinctura Cardiotonică, Coenzima Q10 (capsule), Hyper Calm (capsule), 5-HTP Stres (capsule), Hyper-Stres (capsule), Antianxietate (capsule), Infostim (capsule), Ceaiul Antistres și Tinctura Antistres, Hipocolesterolemiant (capsule), Vitacan (capsule sau extract instant), îndulcitorul Hyper Stevia rebaudiana (pulbere sau lichid) sau Siropul Trobo-Hyp.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu plicuri fructe uscate.

Greutate netă:

℮ 50 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către copii sau de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase (de ex., anticoagulante și AINS: aspirină, ibuprofen, clopidogrel, diclofenac, warfarină, heparină; cefalosporine, hipoglicemiante, procarbazină, antiepileptice, deprimante ale SNC/sedative) sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru probleme de natură cardiovasculară sau cele care sunt programate a li se efectua intervenții chirurgicale) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

În doze mari, Păducelul poate provoca amețeală, iar în cazul femeilor însărcinate acesta poate induce relaxarea uterului;

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață;

Nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 263
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 196
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 487
Код товара: 27730
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63068
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63017
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62743
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63018
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62731
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63009
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63032
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63025
Цена товара в пунктах: 229
Код товара: 37391
Топ сезона
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 283
Код товара: 62953
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 48655
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 6
Код товара: 45493
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42965
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 51905
Акции
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 500
Код товара: 63481
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 461
Код товара: 63478
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 384
Код товара: 61858
Цена товара в пунктах: 236
Код товара: 55940
Акция
Цена товара в пунктах: 277
Код товара: 61848
Цена товара в пунктах: 793
Код товара: 61952
Акция
Цена товара в пунктах: 279
Код товара: 61845
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63051