Ceai Hypericum Stejar 30g

Код товара: 63072
NEW
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: чай травяной
Наличие: достаточно
48 94 леев
(-19%)
39 68 леев
или 159 пунктов лояльности
Выгода:
3 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Stejar 30g

Preparatele pe baza de Stejar sunt complementare pe cale interna in : tulburari digestive, diaree, intoxicatii cu alcaloizi, cu saruri toxice de plumb, cupru si staniu, gastrite hiperacide.

Ceai Stejar (Quercus robur) vrac – Acțiune astringenta, hemostatica si antiseptica, cicatrizanta, antidiareica, antigalactogoga.

Caracteristici generale Ceai Stejar vrac:

Produsul Ceai de Stejar (Quercus robur) este recunoscut pentru proprietățile sale puternic astringente, antidiareice și hemostatice, acesta este util în reglarea tranzitului intestinal accelerat și combaterea acidității gastrice.

Susținerea sănătății sistemului gastrointestinal și modularea microbiotei intestinale sunt demersuri cu atât mai necesare cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (raport ω-6:ω-3 disproporționat, exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare).

Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acești stresori pot modifica microbiota gastrică și intestinală, cu efecte asupra digestiei, tranzitului intestinal și a răspunsului imun.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp și, cel mai adesea, afectează digestia, absorbția nutrienților și mucoasa gastrică și intestinală. Astfel, digestia, în special pe fondul unor dezechilibre la nivelul microbiotei intestinale (intoleranțe), dar și a unor dereglări de natură hepatobiliară („bilă leneșă”, „ficat gras”) sau pancreatică (producție insuficientă de enzime), poate avea de suferit, afectarea sa devenind evidentă odată cu apariția balonării, meteorismului, arsurilor gastrice asociate sau nu cu reflux gastroesofagian, a stărilor de greață, inapetență sau a poftelor alimentare exagerate.

Pentru a susține regenerarea mucoasei gastrointestinale, a regla tranzitul intestinal și a normaliza pH-ul gastric, curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de plante cu efect antidiareic, astringent, hemostatic, antiinflamator, cicatrizant, antiseptic și antitoxic, precum Stejarul, pot fi o soluție naturală și eficientă de obținere a acestor deziderate.

Mai mult, infuzia de Stejar este foarte indicată în oprirea hemoragiilor, reducerea secreției de lapte, normalizarea fluxului menstrual abundent și calmarea inflamației, atât la nivel intern, cât și extern.

Ingrediente Ceai Stejar vrac:

Scoarță de pe ramurile tinere de 2-3 ani de Stejar (Quercus robur).

Prezentarea compușilor activi din Stejar:

În fitoterapia modernă, preparatele pe bază de Stejar (Quercus robur) sunt recomandate pentru efectul lor antidiareic, antiseptic și hemostatic. Datorită conținutului semnificativ în taninuri, Stejarul scade secrețiile mucoaselor, provoacă precipitarea proteinelor din sânge, reduce permeabilitatea capilarelor și a membranelor celulare și ajută la încetinirea tranzitului intestinal prin efectul astringent. Mai mult, compușii activi conținuți în scoarța de Stejar au rol reglator asupra microbiotei intestinale, aceștia contribuind la restabilirea echilibrului între diversele microorganisme prezente în stomac și intestine prin distrugerea tulpinilor patogene, calmând în special diareea de natură infecțioasă.

Prin acțiunea hemostatică, Stejarul este util și în reducerea hemoragiilor interne sau externe precum cele menstruale, colo[1]rectale sau nazale. De asemenea, acțiunea bacteriostatică a derivatelor din Stejar le face utile în ameliorarea leucoreei. Substanțele amare conținute stimulează sistemul hepatobiliar, ușurând digestia și reducând senzațiile de vomă și greață asociate. Nu în ultimul rând, infuzia și decoctul din scoarță de Stejar ajută la detoxifierea organismului prin eliminarea sărurilor toxice de plumb, cupru și staniu și combaterea intoxicațiilor cu alcaloizi.

Extern, preparatele pe bază de Stejar (Quercus robur) au o acțiune antimicrobiană, antiinflamatoare, hemostatică, astringentă, antihemoroidală și cicatrizantă, fiind recomandate pentru îngrijirea gurii și gâtului, a tenului și scalpului prin: gargare, spălături locale, badijonări, cataplasme, comprese sau spălături vaginale.

Spre exemplu, Stejarul este util în dezinfectarea rănilor și grăbirea proceselor de reepitelizare.

De asemenea, infuzia din scoarța acestei specii poate fi utilizată și pentru întreținerea sănătății zonei genitale feminine. Nu în ultimul rând, infuzia este utilă și în calmarea durerilor hemoroidale, de dinți, menstruale și pentru combaterea transpirației picioarelor.

Mod de utilizare Ceai Stejar vrac:

Intern: sub formă de infuzie din 2 lingurițe de plantă la 200 mL de apă fierbinte. Se lasă acoperit la infuzat timp de câteva minute, apoi se strecoară și se beau 2-3 căni de ceai pe zi. Pentru utilizarea pe termen lung, se recomandă efectuarea unei pauze de 1 lună la fiecare 3 luni de utilizare neîntreruptă.

Extern: sub formă de decoct din 3-4 linguri de plantă la 250 mL de apă. Se fierbe timp de 5-10 minute, apoi se folosește pentru comprese, cataplasme, spălături locale, gargară, îngrijirea pielii, tenului, scalpului și a zonei genitale.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Tinctura Antidiareică și Hyper-Diar (capsule) de la Hypericum!

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu scoarță mărunțită și uscată

Greutate netă:

℮ 30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

• Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente

medicamentoase sau cele care se află sub supraveghere medicală sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

• A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

• A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

• Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și

echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62731
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63078
Цена товара в пунктах: 131
Код товара: 62718
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62728
Цена товара в пунктах: 467
Код товара: 62630
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63039
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62739
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 62714
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63018
Цена товара в пунктах: 131
Код товара: 62679
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 996
Код товара: 63242
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 3
Код товара: 12252
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1596
Код товара: 61559
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 843
Код товара: 62281
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1516
Код товара: 63246
NEW
Топ сезона
Код товара: 57462
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 732
Код товара: 62176
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 88
Код товара: 62443
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 25
Код товара: 52487
Топ сезона
Код товара: 59504
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 157
Код товара: 62362
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 844
Код товара: 61913
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 545
Код товара: 42229
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 403
Код товара: 61708
Цена товара в пунктах: 72
Код товара: 60350
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 157
Код товара: 61787
Цена товара в пунктах: 397
Код товара: 61839
Просмотренные товары
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63072
Uleiurile SO BIO ETIC pentru Păr, Masaj și Barbă!
In ultima vreme, uleiul de păr a devenit un element-vedetă în procesul de îngrijire a părului. Un ulei de păr poate fi folosit în mai multe feluri, în funcție de tipul de păr și de nevoile lui. Unul poate fi mai bun pentru bucle, în timp ce altul este mai potrivit pentru părul uscat. Soluția ideală, recomandată de specialiștii Lea Nature, este Uleiul de Avocado și Șofrănel de la So Bio Etic!