Ceai "Ceai bun" Seminte de hrisca neagra (imunitate,antistres,antiflamator)100g

Код товара: 57889
Топ сезона
Производитель: Changhsa Benuo Imp&Exp Co.
Страна: China
Форма: раствор
Наличие: достаточно
211 03 леев
(-8%)
193 26 леев
или 774 пунктов лояльности
Выгода:
19 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceaiul de hrișcă  este una dintre băuturile preferate din Regatul Mijlociu. Chinezii respectă și onorează această infuzie, nu doar pentru gustul său neobișnuit, ci și pentru caleidoscopul proprietăților pozitive pe care acest ceai le are asupra organismului. Deși nu este chiar corect să numim această băutură ceai, totuși nu are nici o legătură cu binecunoscuta hrișcă.

Ceaiul de hrișcă: ce este

Ceaiul de hrișcă nu este chiar ceai în sensul clasic al cuvântului, ci infuzie de hrișcă neagră tătară, o cultură care crește în China și diferă de binecunoscuta hrișcă printr-un gust diferit, mai ușor și mai blând și un șir de proprietăți pozitive.

Pentru prepararea ceaiului, se potrivește și hrișca verde, dar este mai puțin apreciată, deoarece conține mai puțini nutrienți.

Consumul regulat de ceai pe bază de hrișcă va ajuta la restabilirea imunității, va preveni dezvoltarea multor boli, inclusiv recidive ale bolilor cronice. Infuzia miraculoasă te va ajuta să scapi de kilogramele în plus. Principalul este să știi cum să pregătești și să consumi corect ceaiul de hrișcă.

Care sunt avantajele ceaiului de hrișcă

Dragostea și aprecierea de către chinezi a ceaiului de hrișcă se explică prin faptul că această băutură este pur și simplu un depozit de proprietăți utile care se dezvăluie odată cu consumul obișnuit al băuturii. Ce proprietăți are infuzia pe bază de hrișcă neagră tătară:

Consolidează capacitatea de apărare a organismului, sistemul imunitar va putea rezista în mod independent bolilor virale și infecțioase.

Consumarea băuturii în mod regulat reduce semnificativ riscul de cancer, care este deosebit de important pentru persoanele cu predispoziție genetică de a dezvolta cancer.

Îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv. Ceaiul de hrișcă este recomandat să fie utilizat în mod regulat de persoanele cu gastrită acută și cronică.

Are un efect pozitiv asupra mușchiului cardiac și asupra sistemului vascular.

Normalizează concentrația de glucoză din sânge.

Reduce cantitatea de colesterol rău.

Stopează procesele inflamatorii în organism, indiferent de localizare.

Prezența substanțelor antisclerotice în compoziție ajută la întărirea vaselor sangvine mari și mici, contribuie la o mai bună coagulare a sângelui.

Băutura are un efect calmant asupra sistemului nervos central, crescând rezistența organismului la stres și șoc emoțional. Persoanele care folosesc ceaiul de hrișcă zilnic, sunt stabili emoțional, nu sunt predispuși la stări depresive și nu au probleme cu somnul.

Purificarea vaselor de sânge de substanțe toxice și toxine, plăcile de colesterol se dizolvă. Din această cauză, lumenul în vase este restabilit, tensiunea arterială se normalizează, se înlătură suprasolicitarea excesivă a inimii.

Îmbunătățirea proceselor metabolice, accelerarea metabolismului – unul dintre factorii principali care contribuie la cea mai rapidă pierdere în greutate.

Se restabilește circulația sângelui în creier, ceea ce îmbunătățește activitatea creierului și abilitățile mentale. Sunt prevenite accidentele vasculare cerebrale.

Curățarea organismului de substanțe toxice și toxine.

Îndepărtarea excesului de lichid din corp, datorită cărui fapt sunt eliminate rapid umflăturile.

Băutura pe bază de hrișcă tătară are un efect pozitiv nu doar asupra stării de sănătate și a funcționării întregului organism, ci și asupra frumuseții. Datorită faptului că ceaiul ajută la curățarea întregului corp de substanțe toxice și alte substanțe nocive, utilizarea sa zilnică poate prelungi tinerețea și frumusețea pielii, face părul mătăsos și strălucitor și unghiile puternice.

Un fapt interesant!

Ceaiul de hrișcă este un afrodiziac excelent, băutura crește libidoul și are un efect pozitiv asupra potenței masculine. Datorită prezenței magneziului și zincului în hrișcă, băutura este capabilă să îmbunătățească semnificativ calitatea ejaculării masculine.

Compoziția ceaiului

Hrișca neagră tătară, pe baza căreia se prepară o băutură sănătoasă, a absorbit o multitudine de vitamine, macro și microelemente, extrem de necesare organismului uman. Prezența unui număr de astfel de substanțe asigură o varietate de proprietăți pozitive ale ceaiului de hrișcă:

Macro și microelemente: cupru și fier, potasiu și calciu, magneziu și fosfor, zinc, sodiu și mangan. Hrișca este îmbogățită cu substanțe foarte rare în compoziție – seleniu, crom și aluminiu, vanadiu.

Vitaminele А, В, Е, РР.

Flavonoide care împiedică formarea celulelor canceroase atipice.

Rutina – o substanță din hrișcă, care are un efect de întărire asupra sistemului vascular, ajută la întinerirea pielii și la prelungirea frumuseții și prospețimii sale.

Fibră – după consumarea unei porții de ceai, există o senzație de sațietate prelungită, de aceea această băutură te ajută să faci față foamei în timpul dietelor.

Proteine – „materialul de construcție” pentru fibrele musculare.

Ceaiul de hrișcă conține un număr mare de antioxidanți care curăță organismul, ceea ce înseamnă că toate sistemele de susținere a vieții vor funcționa fără probleme, iar starea generală de sănătate se va îmbunătăți semnificativ.

Se permite ceaiul de hrișcă în timpul sarcinii

În timpul sarcinii, nu doar că se permite, dar este recomandat să folosiți infuzie din hrișcă neagră tătară. Băutura va ajuta la eliminarea semnelor de toxicoză și va satura corpul cu vitamine, macro și microelemente, care vor fi utile nu numai pentru femeie, ci și pentru făt, pentru dezvoltarea fizică și psihică adecvată.

Alte utilizări

Cel mai bun mod este să bei ceaiul de hrișcă, apoi se toarnă chefir sau o altă băutură din lapte acru peste semințele folosite de hrișcă tătară. Vei obține o băutură sănătoasă de curățare minunată. Un astfel de cocktail nu doar că curăță corpul, dar îi oferă și o multitudine de minerale și vitamine. Ceaiul de hrișcă poate fi utilizat și la prepararea mâncărurilor sănătoase, cum ar fi prăjiturele sau deserturile, cărora le va oferi un gust individual, un buchet întreg de microelemente din hrișca tătară.

Modul de preparare:
La 5g de ceai din semințe de hrișcă
Adăugăm 200gr apă fiartă 95 C

Lăsăm la infuzat 3 minute și savurăm din gustul deosebit al ceaiului Fiecare infuzie înseamnă o invitație la câteva clipe de liniște Știai însă că te poți bucura de acest ritual de mai multe ori, iar semințele din hrișcă pot fi supuse unor infuzii multiple? (cel mult 3 ori)

Așa că, nu arunca boabele, acoperă-le cu un capac și pune-le într-un loc întunecat până la următoarea refolosire.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 131
Код товара: 51710
Цена товара в пунктах: 206
Код товара: 37334
Цена товара в пунктах: 102
Код товара: 49079
Цена товара в пунктах: 127
Код товара: 57439
Цена товара в пунктах: 151
Код товара: 57832
Цена товара в пунктах: 97
Код товара: 49693
Цена товара в пунктах: 131
Код товара: 49692
Цена товара в пунктах: 195
Код товара: 49703
Цена товара в пунктах: 141
Код товара: 57452
Цена товара в пунктах: 129
Код товара: 49696
Цена товара в пунктах: 140
Код товара: 49704
Цена товара в пунктах: 141
Код товара: 57450
Цена товара в пунктах: 141
Код товара: 57440
Цена товара в пунктах: 194
Код товара: 49685
Товар есть в наличии в аптеках отмеченных буквой , а в аптеках, отмеченных , нет в наличий.
Топ сезона
Топ сезона
Код товара: 11900
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 655
Код товара: 56560
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 45491
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 374
Код товара: 58601
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 35
Код товара: 57992
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 368
Код товара: 55949
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 582
Код товара: 55355
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 45496
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 231
Код товара: 54879
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 662
Код товара: 53449
Акция
Цена товара в пунктах: 428
Код товара: 55111
Акция
Цена товара в пунктах: 680
Код товара: 55950
Акция
Цена товара в пунктах: 360
Код товара: 44870
Акция
Цена товара в пунктах: 801
Код товара: 48647
Акция
Цена товара в пунктах: 2124
Код товара: 57663
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 585
Код товара: 47308
Акция
Цена товара в пунктах: 380
Код товара: 56995
Акция
Цена товара в пунктах: 505
Код товара: 55736
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 296
Код товара: 55536
Акция
Цена товара в пунктах: 672
Код товара: 54376
Акция
Цена товара в пунктах: 6719
Код товара: 58043
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 231
Код товара: 54882
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 894
Код товара: 55371
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 550
Код товара: 55372
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 818
Код товара: 46562
Цена товара в пунктах: 778
Код товара: 55758
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 221
Код товара: 55677
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 537
Код товара: 58603
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 139
Код товара: 57475
Цена товара в пунктах: 915
Код товара: 58536
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 655
Код товара: 56560
Просмотренные товары
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 774
Код товара: 57889
Proprin V
Proprin V remediu pe bază de extracte din plante medicinale, care tratează eficient așa afecțiuni ale aparatului urogenital precum: adenomul de prostată, prostatită, cistită, dar şi alte afecțiuni inflamatorii ale aparatului urogenital.