Ceai Hypericum Oftalmic 1,5g N20

Код товара: 63049
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: пакетики
Наличие: достаточно
55 93 леев
(-17%)
46 42 леев
или 186 пунктов лояльности
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Oftalmic 1,5g N20

Ceaiul Oftalmic contribuie la menținerea sănătății ochilor, hrănindu-i și protejându-i față de infecții și factori de stres de natură exogenă sau endogenă.

Ceai Oftalmic doze – Supliment alimentar cu rol în menținerea sănătății și acuității vizuale.

Caracteristici generale Ceai Oftalmic doze:

Ceaiul Oftalmic este atent formulat pentru a menține sănătatea și acuitatea vizuală. Acest demers este cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp reducând rezistența acestuia față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. În cazul ochilor, aceștia au cel mai mult de suferit atunci când petrecem mult prea mult timp citind sau în fața ecranelor luminoase (televizor, calculator, tabletă, telefon), fără a face pauze dese cu exerciții pentru relaxarea ochilor, fără a ne hidrata corect, fără a sta într-un mediu bine iluminat și fără a purta lentile/ochelari potriviți (atunci când aceștia sunt necesari). De asemenea, expunerea ochilor fără protecție adecvată la surse luminoase puternice (de ex.: soare, lămpi UV, lasere) ne pot deteriora iremediabil vederea ducând, în cel mai bun caz, în timp, la opacizarea cristalinului.

Pentru a ne proteja corect vederea, putem apela și la soluții naturale bazate pe plante cu o acțiune calmantă, antiseptică, emolientă, antiinflamatoare, antioxidantă și trofică la nivel ocular. Astfel, utilizarea externă, cât și internă a infuziilor pe bază de plante precum Silurul sau Crăițele pot crește circulația sangvină în zona oculară și o pot proteja față de acțiunea radicalilor liberi și față de unii factori externi nocivi.

Ingrediente Ceai Oftalmic doze:

Flori de Mușețel (Matricaria chamomilla) – 37,59%, frunze de Afin (Vaccinium myrtillus) – 15,04%, flori de Gălbenele (Calendula officinalis) – 11,28%, flori de Albăstrele (Centaurea cyanus) – 7,52%, flori de Crăițe (Tagetes patula) – 7,52%, părți aeriene de Năpraznic (Geranium robertianum) – 7,52%, părți aeriene de Silur (Euphrasia rostkoviana) – 6,01%, frunze de Scoruș-de-munte (Sorbus aucuparia) – 3,76%, frunze de Coacăz-negru (Ribes nigrum) – 2,25%, petale de Trandafir (Rosa centifolia) – 1,51%.

Detalii Ceai Oftalmic doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului Oftalmic, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci: florile de Gălbenele, Crăiță, Albăstrele sau Mușețel, frunzele de Afin sau Coacăz-negru și părți aeriene de Silur. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din extractele naturale din cele 10 plante medicinale, ceaiul Oftalmic contribuie la menținerea sănătății ochilor, hrănindu-i și protejându-i față de infecții și factori de stres de natură exogenă sau endogenă. Așadar, compușii activi (de ex.: flavonoide, carotenoizi, mucilagii, taninuri, uleiuri esențiale) au o acțiune: antibacteriană, antiinflamatoare, antioxidantă, emolientă și trofică oculară.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Oftalmic doze:

Mușețelul este o plantă recunoscută pentru proprietățile sale cicatrizante. Acesta ajută la calmarea și regenerarea epidermei afectate de arsuri, lovituri, ciupituri sau înțepături. Intern, Mușețelul ajută la calmarea căilor respiratorii, a mucoasei stomacului și a intestinelor.

Afinul contribuie la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ fiind o sursă de antioxidanți, oferă apărare naturală împotriva radicalilor liberi, asigură buna funcționare a microcirculației sanguine și reducerea senzației de picioare grele, sprijină claritatea vizuală, susține funcția retinei, menține sănătatea ochilor, susține fluxul sanguin la ochi, oferă suport antioxidant pentru ochi, ajută la protejarea ochilor, susține buna funcționare a mucoaselor gastrice și intestinale datorită antocianozidelor conținute, susține metabolismul normal al glucidelor, lipidelor și proteinelor. Folosite extern, frunzele au o acțiune bacteriostatică și astringentă.

Gălbenelele contribuie la sănătatea ficatului și a intestinelor; au proprietăți antiinflamatoare și antialergice; susțin organismul în perioadele de stres și suprasolicitare; întârzie apariția semnelor de îmbătrânire; contribuie la întreținerea vederii datorită conținutului în luteină; au un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și al corzilor vocale; au proprietăți antifungice, antibacteriene și cicatrizante datorită conținutului în provitamina A, aminoacizi esențiali și compuși antibacterieni. Folosite extern acestea au un efect calmant, emolient și regenerant asupra ochilor.

Albăstrele sunt bogate în antocianidine, poliene, principii amare (cnicină/centaurină), pelargonină, cicorină, cianină, taninuri, mucilagii și minerale (potasiu, mangan). Acestea au proprietăți diuretice, calmante, astringente și antiinflamatoare. Folosite extern, aceste flori au un efect cicatrizant, antiinflamator și antibacterian.

Crăițele sunt o sursă naturală foarte bogată în luteină și zeaxantină. Acești doi compuși carotenoizi (xantofile – pigmenți de culoare galbenă-oranj) au proprietăți antioxidante și de protecție la nivelul ochilor, și mai exact a retinei.

Năpraznicul contribuie la menținerea unei vieți sexuale sănătoase. Acesta este bogat în compuși fenolici, taninuri, geraniin și uleiuri esențiale ce îi conferă proprietăți: antioxidante, antibacteriene, antiinflamatoare, hipoglicemiante, antidiareice, astringente, hepatoprotectoare și citotoxice. Extern, acesta are proprietăți vulnerare și anti-țânțari.

Silurul contribuie la menținerea sănătății ochilor (vedere și retină) și a tractului gastrointestinal. Susține abținerea de la și regenerarea după diverse dependențe (de ex. fumat, alcool).

Scorușul-de-munte ajută organismul în perioadele de stres și oboseală, are proprietăți anti-îmbătrânire și întărește imunitatea (datorită conținutului în vitamine, minerale, antioxidanți și uleiuri esențiale).

Coacăzul-negru are o acțiune calmantă asupra gâtului (faringe, corzi vocale), contribuie la buna funcționarea a sistemului imunitar, circulator, a mușchilor și articulațiilor, susține funcția excretoare a rinichilor, contribuie la controlul greutății și ajută la creșterea rezistenței organismului față de stres și alți factori de mediu. Folosite extern, frunzele au o acțiune bacteriostatică și astringentă.

Trandafirul ajută la relaxarea și menținerea echilibrului mintal și favorizează instalarea senzației de somn; protejează sănătatea inimii; susține funcția sexuală, fertilitatea și sănătatea aparatului reproducător feminin; reglează ciclul menstrual și menține confortul în timpul acestuia și al menopauzei; menține tonusul tractului digestiv și reglează aciditatea stomacului. Folosite extern, petalele de Trandafir ajută la menținerea sănătății, aspectului și fermității pielii și la protejarea ochilor.

Mod de utilizare Ceai Oftalmic doze:

Intern: infuzie din 1-2 plicuri la 250 ml de apă fierbinte. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi, în cure de 40 de zile, cu pauză de 10 zile și cura se poate relua.

Extern: infuzie din 3 plicuri la 200 ml de apă fierbinte. Se lasă la infuzat 3 minute acoperit, apoi se iau comprese sterile, se îmbibă în infuzie și se pun pe ochii închiși timp de 30 de minute. Se repetă zilnic până la rezolvarea problemelor oculare.

Se recomandă asocierea cu: Capsule Oftalmic, Capsule Oftalmic forte, Tinctura Oftalmica, Ceai Afin, Sirop de Afin, Tinctura de Afin, Tinctura de Silur, Ceai Silur, Sirop Coacaz negru si/sau Ceai Coacaz negru. de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie din carton cu 20 plicuri

Greutate netă:

℮ 30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 171
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 421
Код товара: 27730
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62731
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62700
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62699
Цена товара в пунктах: 147
Код товара: 37392
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63032
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63009
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 533
Код товара: 64318
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 383
Код товара: 63685
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 47066
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61833
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61715
Цена товара в пунктах: 347
Код товара: 61116
Акция
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 61687
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 62362
Акция
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 42229
Цена товара в пунктах: 124
Код товара: 60985
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61833
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63049
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.