Ceai Hypericum Sanziana 100g

Код товара: 62736
Производитель: Hypericum Impex SRL
Форма: prod. vegetal/ceai
Страна: Румыния

Ceai de Sanziana 100 g

Ceaiul din flori de Sânziene contribuie la protejarea funcțiilor tiroidiene.

Proprietati   

Calmant, Depurativ, Detoxifiant, Diuretic, Sedativ, Sudorific

Recomandari         

Detoxifiere, Diminuarea cearcănelor, Regenerarea ficatului, Tiroidă

Supliment alimentar cu rol în menținerea sănătății tiroidei

Caracteristici generale Ceai Sanziana vrac:

Produsul Ceai de Sânziana este un aliat puternic în reglarea funcției tiroidiene, fiind util și în menținerea sănătății tractului urinar și a sistemului nervos, acestea sunt demersuri cu atât mai necesare cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare).

Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acești stresori pot modifica microbiota intestinală, cu efecte asupra răspunsului imun, dar și a sistemului nervos.

Dezechilibrarea microbiotei intestinale are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. În astfel de situații, sănătatea glandei tiroide poate fi afectată, aceasta având de suferit în special din cauza carențelor alimentare (de ex. deficiența de iod) și a oboselii acumulate în timp. Deoarece rolul tiroidei este unul foarte variat și important, afectarea sa se poate manifesta în numeroase feluri, de la modificarea greutății corporale, la modificarea nivelului de energie, a capacității de termoreglare sau a tonusului mintal. Pe lângă tiroidă, sistemele nervos și urinar sunt și ele vulnerabile.

Curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de plante cu efect sedativ, depurativ și diuretic, precum cele de Sânziene, pot fi o soluție naturală și eficientă de a regla activitatea glandei tiroide, de a ameliora starea de spirit și de susține mecanismele de detoxifiere proprii organismului.

Ingrediente Ceai Sanziana vrac:

Părți aeriene de Sânziene (Galium verum).

Detalii Ceai Sanziana vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului de Sânziene, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Părțile aeriene de Sânziene au fost culese în perioada înfloririi (mai-august) și uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Ceaiul din flori de Sânziene contribuie la protejarea funcțiilor tiroidiene. În plus, compușii activi (de ex.: ulei volatil, tanini, rutozid, izocverticină, monotropeozid, palustrozid, asperulozid, luteolină-7-glicozid, acid citric, acid clorogenic) din părțile aeriene ale acestei specii contribuie și la: protejarea sănătății sistemului nervos și a celui cardiovascular, îmbunătățirea calității somnului, menținerea sănătății laringelor și corzilor vocale, susținerea proceselor de detoxifiere ale organismului, stimularea eliminării excesului de apă din organism. Astfel, printre virtuțile ceaiului din flori de Sânziene se numără acțiunea: protectoare la nivelul tiroidei și a gâtului, sedativă, laxativă, depurativă, diuretică și ușor afrodiziacă.

Prezentarea compușilor activi din Sânziene:

Sânziana galbenă (Galium verum), cunoscută și drept Sânziene, Drăgaică, Floarea lui Sântion, Închegătoare sau Smântânică, este o plantă erbacee, perenă, cu flori galbene din familia Rubiaceelor, aceasta iubește zonele însorite și are o toleranță bună la solurile sărace, putând fi întâlnită, atât în zone de câmpie, cât și în regiuni montane, crescând la marginea pădurilor, în tufișuri, fânețe sau pe marginea drumurilor.

Folosită încă din Antichitate, în numeroase culturi, printre care și a noastră, Sânziana este recunoscută nu doar ca o plantă medicinală, ci și ca o plantă cu conotații mistice și religioase. Aceasta este una dintre plantele cu cele mai variate întrebuințări în medicina tradițională românească.

Folosită intern, sub formă de infuzie, Sânzienele ajută la reglarea, pe cale naturală, a funcțiilor glandei tiroide, fiind indicată atât în cazurile de hipofuncție, cât și în cele de hiperfuncție, de asemenea, infuzia de Sânziene este recunoscută ca având proprietăți calmante și sedative asupra sistemului nervos.

Utilizată extern, infuzia de Sânziene este eficientă pentru împrospătarea tenului, diminuarea cearcănelor și a ridurilor din zona ochilor și pentru refacerea ochilor obosiți.

Datorită cumarinei conținute, planta a fost folosită și pentru alungarea insectelor. Compușii activi conținuți de către această plantă sunt numeroși: flavonoide, cumarine, taninuri, enzime vegetale, heterozide fenolice, glicozide iridoide, acizi organici, minerale, uleiuri esențiale. Aceștia le conferă Sânzienelor proprietăți: sudorifice, diaforetice (stimulează transpirația), diuretice, ușor sedative, de protejare a ficatului și colecistului și de reglare a funcției tiroidiene.

Sânzienele susțin buna funcționare a ficatului și a vezicii biliare, conțin flavonoide cu un efect diaforetic, susțin balanța electrolitică a organismului și reglează funcția tiroidiană.

Mod de utilizare Ceai Sanziana vrac:

Intern: infuzie din 1 pliculeț de plantă la 200 ml apă clocotită. Se lasă acoperit la infuzat 5 minute. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi.

Extern: decoct din 2 pliculețe de plantă la 250 ml de apă. Planta se fierbe 10 minute în apă clocotită, după care se filtrează. Se beau 1-3 căni de ceai pe zi. Ziua următoare, peste restul de ceai rămas, se poate adăuga 1 lingură de plantă și se poate fierbe din nou.

Pentru o acțiune mai puternică, se recomandă asocierea cu:

Capsulele și Tinctura de Sânziană de la Hypericum!

Se poate asocia cu succes și cu:

Hyper Seleniu (capsule), Iod Organic (capsule), Sarea Fucosal, Capsule Bitter Ierburile Vieții (sau extract hidroetanolic Bitter Ierburile Vieții), Hyper-Uro-renal (capsule), Hyper Dep-Diu (capsule), Ceaiul de Iarbă Mare, Bor Organic (capsule), Capsulele Merișor, tinctura de Merișor și siropul de Merișor, Hyper-Calm (capsule), 5-HTP Stres (capsule), 5-HTP Slăbire (capsule) sau Sarea de baie „Flori de Fân”.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu plantă uscată.

Greutate netă:

℮ 100 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru glicemie scăzută) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63032
Цена товара в пунктах: 236
Код товара: 37391
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 63025
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63009
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62699
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62700
Цена товара в пунктах: 138
Код товара: 62693
Цена товара в пунктах: 116
Код товара: 37392
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62731
Цена товара в пунктах: 307
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 209
Код товара: 64019
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 678
Код товара: 64090
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 63510
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 62362
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 849
Код товара: 62832
Топ сезона
Код товара: 12771
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 25
Код товара: 52487
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 654
Код товара: 61909
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 960
Код товара: 61913
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61706
Акция
Цена товара в пунктах: 286
Код товара: 61842
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61843
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 61691
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 61631
Цена товара в пунктах: 794
Код товара: 55758
Цена товара в пунктах: 362
Код товара: 61792
Цена товара в пунктах: 676
Код товара: 62325
Цена товара в пунктах: 123
Код товара: 60986
Цена товара в пунктах: 150
Код товара: 61112
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 588
Код товара: 61745
Акция
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 61689
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.