Ceai Hypericum Sanziana 100g

Код товара: 62736
Производитель: Hypericum Impex SRL
Форма: prod. vegetal/ceai
Страна: Румыния
Наличие: достаточно
44 95 леев
(-16%)
37 92 леев
или 152 пунктов лояльности
Выгода:
3 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai de Sanziana 100 g

Ceaiul din flori de Sânziene contribuie la protejarea funcțiilor tiroidiene.

Proprietati   

Calmant, Depurativ, Detoxifiant, Diuretic, Sedativ, Sudorific

Recomandari         

Detoxifiere, Diminuarea cearcănelor, Regenerarea ficatului, Tiroidă

Supliment alimentar cu rol în menținerea sănătății tiroidei

Caracteristici generale Ceai Sanziana vrac:

Produsul Ceai de Sânziana este un aliat puternic în reglarea funcției tiroidiene, fiind util și în menținerea sănătății tractului urinar și a sistemului nervos, acestea sunt demersuri cu atât mai necesare cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare).

Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acești stresori pot modifica microbiota intestinală, cu efecte asupra răspunsului imun, dar și a sistemului nervos.

Dezechilibrarea microbiotei intestinale are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. În astfel de situații, sănătatea glandei tiroide poate fi afectată, aceasta având de suferit în special din cauza carențelor alimentare (de ex. deficiența de iod) și a oboselii acumulate în timp. Deoarece rolul tiroidei este unul foarte variat și important, afectarea sa se poate manifesta în numeroase feluri, de la modificarea greutății corporale, la modificarea nivelului de energie, a capacității de termoreglare sau a tonusului mintal. Pe lângă tiroidă, sistemele nervos și urinar sunt și ele vulnerabile.

Curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de plante cu efect sedativ, depurativ și diuretic, precum cele de Sânziene, pot fi o soluție naturală și eficientă de a regla activitatea glandei tiroide, de a ameliora starea de spirit și de susține mecanismele de detoxifiere proprii organismului.

Ingrediente Ceai Sanziana vrac:

Părți aeriene de Sânziene (Galium verum).

Detalii Ceai Sanziana vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului de Sânziene, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Părțile aeriene de Sânziene au fost culese în perioada înfloririi (mai-august) și uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Ceaiul din flori de Sânziene contribuie la protejarea funcțiilor tiroidiene. În plus, compușii activi (de ex.: ulei volatil, tanini, rutozid, izocverticină, monotropeozid, palustrozid, asperulozid, luteolină-7-glicozid, acid citric, acid clorogenic) din părțile aeriene ale acestei specii contribuie și la: protejarea sănătății sistemului nervos și a celui cardiovascular, îmbunătățirea calității somnului, menținerea sănătății laringelor și corzilor vocale, susținerea proceselor de detoxifiere ale organismului, stimularea eliminării excesului de apă din organism. Astfel, printre virtuțile ceaiului din flori de Sânziene se numără acțiunea: protectoare la nivelul tiroidei și a gâtului, sedativă, laxativă, depurativă, diuretică și ușor afrodiziacă.

Prezentarea compușilor activi din Sânziene:

Sânziana galbenă (Galium verum), cunoscută și drept Sânziene, Drăgaică, Floarea lui Sântion, Închegătoare sau Smântânică, este o plantă erbacee, perenă, cu flori galbene din familia Rubiaceelor, aceasta iubește zonele însorite și are o toleranță bună la solurile sărace, putând fi întâlnită, atât în zone de câmpie, cât și în regiuni montane, crescând la marginea pădurilor, în tufișuri, fânețe sau pe marginea drumurilor.

Folosită încă din Antichitate, în numeroase culturi, printre care și a noastră, Sânziana este recunoscută nu doar ca o plantă medicinală, ci și ca o plantă cu conotații mistice și religioase. Aceasta este una dintre plantele cu cele mai variate întrebuințări în medicina tradițională românească.

Folosită intern, sub formă de infuzie, Sânzienele ajută la reglarea, pe cale naturală, a funcțiilor glandei tiroide, fiind indicată atât în cazurile de hipofuncție, cât și în cele de hiperfuncție, de asemenea, infuzia de Sânziene este recunoscută ca având proprietăți calmante și sedative asupra sistemului nervos.

Utilizată extern, infuzia de Sânziene este eficientă pentru împrospătarea tenului, diminuarea cearcănelor și a ridurilor din zona ochilor și pentru refacerea ochilor obosiți.

Datorită cumarinei conținute, planta a fost folosită și pentru alungarea insectelor. Compușii activi conținuți de către această plantă sunt numeroși: flavonoide, cumarine, taninuri, enzime vegetale, heterozide fenolice, glicozide iridoide, acizi organici, minerale, uleiuri esențiale. Aceștia le conferă Sânzienelor proprietăți: sudorifice, diaforetice (stimulează transpirația), diuretice, ușor sedative, de protejare a ficatului și colecistului și de reglare a funcției tiroidiene.

Sânzienele susțin buna funcționare a ficatului și a vezicii biliare, conțin flavonoide cu un efect diaforetic, susțin balanța electrolitică a organismului și reglează funcția tiroidiană.

Mod de utilizare Ceai Sanziana vrac:

Intern: infuzie din 1 pliculeț de plantă la 200 ml apă clocotită. Se lasă acoperit la infuzat 5 minute. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi.

Extern: decoct din 2 pliculețe de plantă la 250 ml de apă. Planta se fierbe 10 minute în apă clocotită, după care se filtrează. Se beau 1-3 căni de ceai pe zi. Ziua următoare, peste restul de ceai rămas, se poate adăuga 1 lingură de plantă și se poate fierbe din nou.

Pentru o acțiune mai puternică, se recomandă asocierea cu:

Capsulele și Tinctura de Sânziană de la Hypericum!

Se poate asocia cu succes și cu:

Hyper Seleniu (capsule), Iod Organic (capsule), Sarea Fucosal, Capsule Bitter Ierburile Vieții (sau extract hidroetanolic Bitter Ierburile Vieții), Hyper-Uro-renal (capsule), Hyper Dep-Diu (capsule), Ceaiul de Iarbă Mare, Bor Organic (capsule), Capsulele Merișor, tinctura de Merișor și siropul de Merișor, Hyper-Calm (capsule), 5-HTP Stres (capsule), 5-HTP Slăbire (capsule) sau Sarea de baie „Flori de Fân”.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu plantă uscată.

Greutate netă:

℮ 100 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru glicemie scăzută) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63012
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63059
Цена товара в пунктах: 157
Код товара: 57837
Цена товара в пунктах: 185
Код товара: 63035
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63076
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63004
Цена товара в пунктах: 248
Код товара: 63031
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63043
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63049
Цена товара в пунктах: 201
Код товара: 63057
Цена товара в пунктах: 185
Код товара: 63023
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63024
Цена товара в пунктах: 185
Код товара: 63044
Цена товара в пунктах: 165
Код товара: 63058
Цена товара в пунктах: 185
Код товара: 63060
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63068
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63072
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63077
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63014
Цена товара в пунктах: 190
Код товара: 57831
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63017
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63019
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 9
Код товара: 11424
Топ сезона
Код товара: 48158
Топ сезона
Код товара: 12123
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 91
Код товара: 62443
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 840
Код товара: 62832
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 92
Код товара: 13223
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 295
Код товара: 61713
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61859
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61698
Акция
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 61689
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 675
Код товара: 61907
Цена товара в пунктах: 300
Код товара: 61119
Цена товара в пунктах: 390
Код товара: 62402
Цена товара в пунктах: 335
Код товара: 62317
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 91
Код товара: 62446
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 152
Код товара: 62736
Vergeturile - ce sunt si din ce cauza apar?
Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.