Ceai Hypericum Salvie 1g N20

Код товара: 63064
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: пакетики

Ceai Hypericum Salvie 1g N20

Ceaiul de Salvie este recunoscut pentru proprietățile sale de echilibrare a balanței hormonale, cu eficiență sporită în reducerea transpirațiilor nocturne abundente.

Proprietati   

Digestiv, Diuretic, Hepatoprotector, Hipoglicemiant, Hipotensiv

Recomandari         

calmarea spasmelor, combaterea stresului oxidativ, Digestie, Mentinerea echilibrului hormonal, normalizarea glicemiei, reducerea inflamației, reducerea transpiratiei, scăderea tensiunii arteriale, Sistem Digestiv, Tuse

Ceai Salvie doze – Supliment alimentar cu rol în menținerea echilibrului hormonal și ușurarea digestiei

Caracteristici generale Ceai Salvie doze:

Produsul Ceai de Salvie este deosebit de util în menținerea unei stări de confort pe durata menopauzei, de asemenea, acesta contribuie la ușurarea digestiei.

Menținerea echilibrului hormonal și optimizarea digestiei sunt demersuri cu atât mai necesare cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. În astfel de cazuri, digestia, în special pe fondul unor dezechilibre la nivelul microbiotei intestinale (intoleranțe), dar și a unor dereglări de natură hepatobiliară („bilă leneșă”) sau pancreatică (producție insuficientă de enzime), poate avea de suferit, afectarea sa devenind evidentă odată cu apariția balonării, meteorismului, arsurilor gastrice asociate sau nu cu reflux gastroesofagian, a stărilor de greață, inapetență sau a poftelor alimentare exagerate. De asemenea, prezența tot mai răspândită a compușilor cu acțiune perturbatoare asupra echilibrului hormonal (disruptori hormonali), în alimentele, cosmeticele și produsele de îngrijire personală, poate suprasolicita sistemul endocrin generând diverse neplăceri precum: transpirație abundentă (în special peste noapte), dereglări ale ciclului menstrual, menopauză precoce sau scăderea fertilității masculine sau feminine.

În astfel de cazuri, organismul are nevoie de o reechilibrare hormonală ce poate fi susținută și cu ajutorul curelor cu ceaiuri și suplimente pe bază de plante cu efect fitoestrogenic, digestiv, hepatoprotector, colecistokinetic și depurativ, precum infuzia de Salvie.

Mai mult, produsele pe bază de Salvie pot contribui și la reducerea inflamației din organism, combaterea stresului oxidativ, calmarea spasmelor sau normalizarea glicemiei și a tensiunii arteriale.

Folosită extern, Salvia are proprietăți antiseptice, antisudorale, calmante, cicatrizante, antioxidante, antiinflamatoare și astringente.

Ingrediente Ceai Salvie doze:

Frunze de Salvie (Salvia officinalis).

Detalii Ceai Salvie doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului de Salvie (Salvia officinalis), au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute din culturi curate, atent selecționate.

Frunzele de Salvie au fost culese manual, cu precădere la orele din mijlocul zilei (pentru o concentrație cât mai mare de a substanțelor active), apoi uscate la temperaturi menajante păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Ceaiul de Salvie este recunoscut pentru proprietățile sale de echilibrare a balanței hormonale, cu eficiență sporită în reducerea transpirațiilor nocturne abundente, acesta este recomandat și în calmarea tusei, răgușelii, durerilor în gât și pentru ușurarea expectorării.

În plus, compușii activi (de ex.: ulei eteric cu hidrocarburi terpenice: pinen, camfen, mircen, terpinen, limonen, ocimen, alloocimen, cimen, terpinolen, tujen, tujan, tricilen, cubeben, copaen, bourbonen, guijumen, cariofilen, izocariofilen, maalien, aromadendren, alloaromadendren, humulen, cadinen, calamenen, sitosterol, stigmasterol; și compuși oxigenați: borneol, terpineol, linalool, sabinol, viridifloral, cariofil-enoxid, tuionă, camfor, aldehidă acetică, aldehidă izovalerianică, acetat de bornil, acetat de linalil, acetat de sabinol, izovalerianat de metil, compuși parafinici, flavone – derivați liberi sau glicozați de luteolină și apigenină; taninuri – care, în timpul uscării, se transformă în flobafene; enzime: fenolaze, peroxidaze, oxidoreductaze, biciclic-monoterpe-nol-dehidrogenază; acizi organici: rozmarinic, cafeic, clorogenic, p-cumaric, ferulic, fumaric, glicolic, gliceric; rășină, lipide, glucide, saponină, vitamine: complex B, vitamina C și substanțe minerale cu K, Ca, P, Mg, Na, Fe, Mn, Zn, B, Cu, Mo) din părțile aeriene ale acestei specii contribuie și la: secreția și evacuarea bilei, întărirea imunității, fluidizarea sângelui, normalizarea glicemiei, combaterea stresului oxidativ și limitarea proceselor inflamatorii din organism.

Astfel, printre virtuțile ceaiului de Salvie se numără acțiunea: antisudorifică, antioxidantă, digestivă, colecistokinetică, tonic amară, fitoestrogenică, stomahică, emenagogă, antispastică, carminativă, antigalactogenă, hipoglicemiantă, hipotensivă și diuretică.

Folosit extern, Ceaiul de Salvie are o acțiune: antiseptică, astringentă, emolientă, cicatrizantă, antiinflamatoare, antisudorală, antioxidantă și hemostatică.

Prezentarea compușilor activi din Salvie:

Salvie (Salvia officinalis), cunoscută și drept Salbie, Cilvie, Jaie, Șalvir, Jaleș de grădină sau Iarba Sf. Ion, este un subarbust peren, termofit, heliofit ce face flori mici albastre-violet și este parte din familia Lamiaceae/Labiatae.

Foarte îndrăgită, Salvia (Salvia officinalis) este cultivată pentru proprietățile sale medicinale, aromatice și ornamentale. Salvia preferă solurile bogate în cernoziom și calciu, neapărat bine drenate și poate crește, în medie, până la 80 cm în înălțime. Originară din sudul Europei și regiunea Mediteraneeană, în prezent, Salvia este în general cultivată, însă mai poate fi găsită ocazional și sălbăticită. Cel mai probabil, planta și-a căpătat numele din latinescul „salvare” (a salva), indicând importanța deosebită pe care romanii i-o acordau acestei specii pentru proprietățile sale sanogene. Iar romanii nu au fost singurii, virtuțile Salviei fiind bine cunoscute și apreciate și de către vechii egipteni, greci, daci sau chinezi ce o considerau un panaceu.

Vedem, astfel, că Salvia și-a demonstrat utilitatea și este folosită din timpuri străvechi, motiv pentru care, în zilele noastre este una dintre plantele de referință din fitoterapia modernă.

Infuzia din frunzele de Salvie este recomandată pentru optimizarea digestiei prin stimularea funcțiilor hepatice și biliare, calmarea mucoaselor gastrice și intestinale și ușurarea eliminării gazelor.

De asemenea, preparatele pe bază de Salvie sunt complementare în combaterea bufeurilor și transpirației nocturne, putându-se asocia cu Lavanda.

Salvia este adjuvantă și în calmarea sistemului nervos, îmbunătățirea memoriei și reechilibrarea sistemului endocrin datorită conținutului în fitoestrogeni. Aceasta sporește rezistența organismului față de stres și îl tonifică datorită conținutului bogat de vitamine și minerale.

Folosit extern, ceaiul de Stevie are proprietăți emoliente și cicatrizante, fiind indicată în calmarea tusei, fluidizarea secrețiilor bronșice, facilitarea expectorării și ameliorarea problemelor din cavitatea bucală, aceasta contribuie la menținerea sănătății părului, scalpului și țesutului epitelial prin acțiunea sa antioxidantă, antiseptică, antisudorifică, astringentă și antiinflamatoare.

Pe scurt, Salvia: contribuie la menținerea confortului în timpul menstruației și a menopauzei, susține digestia și buna funcționare a stomacului și a tractului intestinal, contribuie la normalizarea transpirației, are un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale, susține sistemul imunitar, susține remineralizarea osoasă după modificările din timpul menopauzei, are un efect antibacterian.

Mod de utilizare Ceai Salvie doze:

Intern: infuzie din 1-2 pliculețe la 200 ml apă clocotită. Se lasă acoperită 10-15 minute, apoi se beau 2-3 căni de ceai pe zi înainte sau după mesele principale. O cură durează maximum 3 luni, apoi se face pauză 1 lună și cura se poate relua.

Extern: infuzie din 4 pliculețe la 250 mL apă clocotită. Se lasă la infuzat acoperită timp de 15-20 minute apoi se strecoară și se folosește pentru: menținerea sănătății cavității bucale, a pielii și a scalpului. Infuzia poate fi utilizată pentru clătiri ale gurii/gargară, comprese, cataplasme, spălături locale, băi de șezut, inhalații ș.a.m.d.

Pentru o acțiune mai puternică, se recomandă asocierea cu:

Uleiul esențial de Salvie, Tinctura de Salvie și Capsulele cu Salvie de la Hypericum!

Se poate asocia cu succes și cu:

Bitterul Cardiovascular sau Ierburile vieții (hidroglicerinic sau capsule), Hyper-Gin (capsule), Hyper Bil (capsule), Hyper Dep-Diu (capsule), Hyper Geriatric (capsule), Uleiul esențial de Lavandă, Uleiul esențial de Ghimbir, Busuioc sau Cimbrișor.

Pentru îngrijirea externă, vă recomandăm asocierea cu produsele:

Hyper Șampon, Balsam Taina Plantelor, Sprayul cu Propolis și Acid alfa lipoic, Crema cicatrizantă, Uleiul esențial de Tea tree și Sarea de baie Hyper Anti-stres.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu plantă uscată.

Greutate netă:

℮ 20 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nerecomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.

Precauții:

Persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru insuficiență hepatică sau renală severă, probleme de coagulare a sângelui, glicemie sau tensiune arterială scăzute) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

Persoanele care urmează tratamente care influențează coagularea sângelui (de ex., aspirină, ibuprofen, clopidogrel, diclofenac, warfarină, heparină ș.a.) și cele care sunt programate a li se efectua intervenții chirurgicale trebuie să consulte specialistul înainte de utilizarea produsului;

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63068
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63017
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 171
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 307
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 236
Код товара: 37391
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63009
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63018
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 498
Код товара: 63934
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1196
Код товара: 58536
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 64294
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 644
Код товара: 53293
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 230
Код товара: 64012
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 63918
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61849
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61837
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Акция
Цена товара в пунктах: 677
Код товара: 63696
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Акция
Цена товара в пунктах: 615
Код товара: 63215
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 618
Код товара: 46542
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 61631
Цена товара в пунктах: 362
Код товара: 61792
Цена товара в пунктах: 1006
Код товара: 46562
Цена товара в пунктах: 1065
Код товара: 59584
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.