Ceai Hypericum Hepato biliar 30g

Код товара: 62715
Производитель: Hypericum Impex SRL
Форма: prod. vegetal/ceai
Страна: Румыния
Наличие: достаточно
53 94 леев
(-17%)
44 64 леев
или 179 пунктов лояльности
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hepato Biliar 30 g

Ceai Hepato-Biliar, rol in tratarea afectiunilor hepato-biliare: dischinezie biliara, hepatite, insuficienta biliara, colecistita, ciroza hepatica, litiaza.

Ceai Hepato Biliar vrac – Supliment alimentar cu rol în stimularea funcțiilor ficatului și ale colecistului; tratarea afectiunilor hepato-biliare.

Caracteristici generale Ceai Hepato Biliar vrac:

Ceaiul Hepato-biliar este atent formulat pentru a stimula funcțiile ficatului și ale colecistului. Susținerea proceselor hepatobiliare este un demers cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp și cu precădere asupra sistemelor gastrointestinal și hepatobiliar. În această situație, curele cu suplimente pe bază de compuși bioactivi cu acțiune hepatoprotectoare sunt una dintre soluțiile cele mai naturale și eficiente de reducere a impactului acestor factori negativi. Plantele medicinale asigură ceaiului de față un conținut foarte bogat în compuși bioactivi (acizi organici, flavonoide, carotenoizi, clorofilă, vitamine, minerale, principii amare, polifenoli, rutozizi, uleiuri volatile ș.a.). Acești compuși bioactivi au un rol adjuvant în reglarea a numeroase procese din organism, conferind produsului o acțiune digestivă, stomahică, hepatotonică și colecistokinetică. De asemenea, se mai pot remarca: îmbunătățirea funcției de detoxifiere, reglarea apetitului și optimizarea digestiei.

Ingrediente Ceai Hepato Biliar vrac:

Părți aeriene de Cimbrișor-de-câmp (Thymus serpyllum) – 20%, părți aeriene de Cicoare (Cichorium intybus) – 10%, flori și părți aeriene de Coada-șoricelului (Achillea millefolium) – 10%, flori de Gălbenele (Calendula officinalis) – 10%, Lichen-de-piatră (Cetraria islandica) – 10%, frunze de Mentă (Mentha piperita) – 10%, părți aeriene de Rostopască (Chelidonium majus) – 10%, frunze și părți aeriene de Schinel (Cnicus benedictus) – 10%, părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) – 10%.

Detalii Ceai Hepato Biliar vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului Hepato-biliar, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci: florile de Coada-șoricelului și de Gălbenele, frunzele de Mentă și de Schinel, și părțile aeriene de Cimbrișor și de Rostopască. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din extractele naturale din cele 9 plante medicinale, ceaiul Hepato-biliar acționează pe mai multe planuri (detoxifiant, hepato-protector, colecistokinetic) pentru a proteja funcția hepatobiliară și a ușura procesele de detoxifiere, de digestie și metabolismul energetic al corpului. În plus, Ceaiul Hepato-Biliar este și un excelent antispastic și sedativ, asistând funcționarea corectă a pancreasului. Nu în ultimul rând, acesta contribuie la limitarea absorbției intestinale a colesterolului și a lipidelor, normalizând nivelul colesterolului seric. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: tonic amară, hepatoprotectoare, colecistokinetică, digestivă, antispastică, stomahică, antiinflamatoare, carminativă și calmantă.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Hepato Biliar vrac:

Cimbrișorul susține digestia și funcțiile gastrointestinale și are un efect antiinflamator.

Cicoarea contribuie la producerea sucurilor digestive ale organismului și la motilitatea gastrointestinală.

Coada-șoricelului contribuie la confortul digestiv, ajută la menținerea funcției vasculare normale, poate reduce colesterolul seric și poate ajuta la pierderea în greutate.

Gălbenelele contribuie la sănătatea ficatului și a intestinelor; au proprietăți antiinflamatoare și antialergice; susțin organismul în perioadele de stres și suprasolicitare; întârzie apariția semnelor de îmbătrânire; contribuie la întreținerea vederii datorită conținutului în luteină; au un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și al corzilor vocale; au proprietăți antifungice, antibacteriene și cicatrizante datorită conținutului în provitamina A, aminoacizi esențiali și compuși antibacterieni.

Lichenul-de-piatră facilitează digestia și reglează apetitul.

Menta ajută la indigestie, flatulență și spasme abdominale; ajută la susținerea relaxării și la menținerea unui somn sănătos; contribuie la apărarea naturală a organismului și susține sistemul imunitar; ajută la o digestie sănătoasă, contribuie la funcțiile digestive și contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal.

Rostopasca menține sănătatea ficatului, susține funcția hepatică, digestia și detoxifierea organismului.

Schinelul: Susține digestia și buna funcționare a stomacului și a tractului intestinal; are un efect calmant la nivelul tractului respirator; calmează senzația de mâncărime în gât și reduce răgușeala; ușurează respirația.

Sunătoarea contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia; stimulează secreția normală de sucuri biliare și favorizează drenarea bilei; ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului general al pielii; menține funcțiile organismului prin întărirea imunității, îmbunătățirea stării sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacităților mentale și creșterea adaptabilității organismului în situații extreme și stresante; are proprietăți tonifiante și regeneratoare asupra corpului; ajută la echilibrarea emoțională și îmbunătățirea stării de spirit; contribuie la inducerea unei stări de relaxare și obținerea unui somn sănătos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor și al corzilor vocale.

Mod de utilizare Ceai Hepato Biliar vrac:

Intern: infuzie din 1-2 lingurițe de ceai la 200 ml de apă fierbinte. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi, în cure de maximum 3 luni, cu pauză de 3 săptămâni.

Se recomandă asocierea cu Tinctura Hepato Biliară de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu plante uscate

Greutate netă:

℮ 30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63005
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63007
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63073
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63078
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63027
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63052
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63053
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63054
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63064
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63065
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63070
Цена товара в пунктах: 185
Код товара: 63051
Цена товара в пунктах: 221
Код товара: 62745
Цена товара в пунктах: 157
Код товара: 62712
Цена товара в пунктах: 157
Код товара: 62716
Цена товара в пунктах: 152
Код товара: 62717
Цена товара в пунктах: 152
Код товара: 62721
Цена товара в пунктах: 152
Код товара: 62736
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 459
Код товара: 63697
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 665
Код товара: 47308
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 637
Код товара: 62435
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 338
Код товара: 63605
Топ сезона
Код товара: 42911
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 12
Код товара: 11304
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 330
Код товара: 63383
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 197
Код товара: 61788
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 46542
Акция
Цена товара в пунктах: 442
Код товара: 61840
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61831
Акция
Цена товара в пунктах: 266
Код товара: 61833
Акция
Цена товара в пунктах: 220
Код товара: 61832
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61707
Акция
Цена товара в пунктах: 346
Код товара: 61830
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 796
Код товара: 62436
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 953
Код товара: 62178
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61715
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Цена товара в пунктах: 527
Код товара: 62405
Цена товара в пунктах: 499
Код товара: 62322
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 62715
Vergeturile - ce sunt si din ce cauza apar?
Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.